Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後
收藏品討論版>S.H.フィギュアーツ(S.H.Figuart) 專區 Vol.3
Dangerous-boy 02:11 PM 04-11-14

[美少女戦士セーラームーン] S.H.Figuarts セーラーサターン、2014年8月の一般店頭発売が決定です!!

Rance 02:37 PM 04-11-14
個身型整到咁熟O既...
stonekeung 04:00 PM 04-11-14

http://www.tamashii.jp/item/10679/
flpchoho 04:33 PM 04-11-14
Good必入收藏
ゆうたろう 11:32 PM 04-11-14
隻土星真係正。
冇買開美少女都有d想買添。
地場衛 12:50 AM 04-12-14
必入!!!
凍檸茶 01:05 AM 04-18-14
SAILOR V
ShinShiden 02:16 PM 04-18-14
其實我想佢出禮服幪面俠多一點
flpchoho 04:16 PM 04-18-14
作者: ShinShiden:
其實我想佢出禮服幪面俠多一點
唔怕佢出,最怕佢玩魂web
ballj 12:27 PM 04-22-14
https://www.facebook.com/toycrazywin...59798914064678

赤兵尉SETH 04:01 PM 04-22-14
鎧武得橙同蕉整得似...
另外SHF好似會出初代電腦奇俠同黑魔
ballj 10:04 PM 04-22-14
S.H.Figuarts Kamen Rider Blade Jack Form 雜誌圖

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=759969404047629

ゆうたろう 02:10 AM 04-23-14
SHF 電腦奇俠係魂商店限定(9月)…
Dangerous-boy 11:52 PM 04-23-14
作者: 薑餅人Lobo:
SHF 電腦奇俠係魂商店限定(9月)…
之前卡邦都要魂shop見,所以都預咗....
魔璃 10:27 AM 04-24-14
對電腦奇俠興趣唔大, 訂Jack form算
pierrekwok 08:39 PM 04-24-14
作者: Dangerous-boy:
之前卡邦都要魂shop見,所以都預咗....
魂限都好,唔使撲現貨食炒價。
Dangerous-boy 08:55 PM 04-24-14
作者: pierrekwok:
魂限都好,唔使撲現貨食炒價。
但魂shop個價仲貴過炒價....
ballj 10:18 PM 04-24-14
劍新圖
https://www.facebook.com/toycrazywin...60968757281027

魔璃 10:47 PM 04-24-14
個頭仍然好怪
pierrekwok 10:48 PM 04-24-14
但魂shop個價仲貴過炒價....
如果通販係受歡迎既, 香港班可愛既商家一定大炒特炒, 個價仲恐怖過魂限 (e.g.BLACK,影月,BATTLE HOPPER); 魂限係貴, 但預訂後唔會再有炒價同埋一定有貨.
之前刑事三子雖然係魂限, 但質素真係高, 俾錢都俾得開心, 希望今次電腦奇俠都有咁既質素啦.
Dangerous-boy 11:57 PM 04-24-14
作者: pierrekwok:
如果通販係受歡迎既, 香港班可愛既商家一定大炒特炒, 個價仲恐怖過魂限 (e.g.BLACK,影月,BATTLE HOPPER); 魂限係貴, 但預訂後唔會再有炒價同埋一定有貨.
之前刑事三子雖然係魂限, 但質素真係高, 俾錢都俾得開心, 希望今次電腦奇俠都有咁既質素啦.
受歡迎嘅通販和魂限,對我嚟講反正都係要訂,所以無咩分別!唯一分別係通販一般賣二百幾的東西,魂限要賣四百幾....

講開宇宙刑事,最不滿係兩隻卡邦都沒有正常的Laser Blade!
質素高?四隻宇宙刑事的Laser Scope頭,對眼的QC....咪又係要睇彩數!
gingq7 12:34 PM 04-25-14
受歡迎嘅通販和魂限,對我嚟講反正都係要訂,所以無咩分別!唯一分別係通販一般賣二百幾的東西,魂限要賣四百幾....

講開宇宙刑事,最不滿係兩隻卡邦都沒有正常的Laser Blade!
質素高?四隻宇宙刑事的Laser Scope頭,對眼的QC....咪又係要睇彩數!
問題係而家受歡迎嘅通販SHF, 訂都訂唔倒 (e.g. RX系列)
Dangerous-boy 03:36 PM 04-25-14
作者: gingq7:
問題係而家受歡迎嘅通販SHF, 訂都訂唔倒 (e.g. RX系列)
今次RX在188又唔難訂喎,我都好遲才去訂!除咗孤仔俾人秒咗訂唔到,精品和三人都好耐才截訂。
RX和電單車,我昨晚都取了!RX今日現貨價都係$265,同魂shop要四百幾一隻的shf,價錢差好遠!
赤兵尉SETH 04:02 PM 04-25-14
如果隻BLACK值90分,今次RX得65分...
對角太粗,企領唔夠高,同最大鑊係綠色太鮮
不過同舊版比靚太多
魔璃 04:34 PM 04-25-14
作者: 赤兵尉SETH:
如果隻BLACK值90分,今次RX得65分...
對角太粗,企領唔夠高,同最大鑊係綠色太鮮
不過同舊版比靚太多
舊版得隻色先可以算得做仮面ライダー 黒いボディ 仮面ライダー 真っ赤な目
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後

返回主題版面