Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

關閉主題

主題工具 顯示模式
舊 05-26-08, 06:14 PM   #976
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: 鎖鏈怪 查看文章
大佬, 我仲未睇
睇到你呢句咩驚喜都無晒
好簡單,下次未睇前請唔好入呢個Topic,而且今期精彩之處都應該係姪魔果段

舊 05-26-08, 06:22 PM   #977
Game Master

註冊日期: Sep 2006
XBox Live Gamertagsiu11281984
大和單手就ko左石丸了=﹏=
好想快d睇2個21對決呀>﹏<
11281984 目前離線  
舊 05-26-08, 09:15 PM   #978
上大仁
Crazy Gamer
Riccian

註冊日期: Oct 2004
3DS Friend Code1075 0689 4521
XBox Live Gamertagmilkin2007
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
我諗上次阿含所指的,就係大和唔只快,仲係超級大力
佢所指果招仲未出 , 大力一早知 , 1 個推幾個果次呢
上大仁 目前離線  
舊 05-31-08, 12:23 PM   #979
新堂愁一
Eternal Flame™
男人三寶無樣有

註冊日期: Aug 2002
唔係速度咁到底係咩呢

舊 05-31-08, 12:29 PM   #980
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
那個鷹的跳法太誇張了吧....... 太空漫步乎?
ahleung 目前離線  
舊 05-31-08, 12:29 PM   #981
新堂愁一
男人三寶無樣有

引用:
作者: ahleung 查看文章
佢話可以響天度行喎

舊 05-31-08, 12:38 PM   #982
HON HON
God of Gamer
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
引用:
作者: 新堂愁一 查看文章
佢話可以響天度行喎
好明顯係屈機啦, 己經唔係人既行為...

HON HON 目前離線  
舊 05-31-08, 02:22 PM   #983
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
嘩,誇到佢

信長 目前離線  
舊 05-31-08, 02:27 PM   #984
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
鷹出到太空漫步...屈到感,勁到識飛...門太又點贏
大和d平行又屈機
以常理來講帝黑一定會大炒雷門
作者可以點寫...
fiendray 目前離線  
舊 05-31-08, 02:28 PM   #985
sigma
BAN!!BAN!!

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: HON HON 查看文章
睇到o哂姐 不如話佢識飛 飛過哂d人去達陣啦

網上女性權益守護神
sigma 目前離線  
舊 05-31-08, 02:32 PM   #986
LPSLPSLPS
Insane Gamer

註冊日期: May 2006
誇係誇,但佢應該係想表達跳遠選手個種動作姐,又真係幾似o係空中到行...

唯君瞭我心。
LPSLPSLPS 目前離線  
舊 05-31-08, 02:37 PM   #987
新堂愁一
男人三寶無樣有

引用:
作者: LPSLPSLPS 查看文章
誇係誇,但佢應該係想表達跳遠選手個種動作姐,又真係幾似o係空中到行...
跳遠選手果d邊有鷹咁瀟灑細細步慢慢行咁Q有型

舊 05-31-08, 03:15 PM   #988
sigma
BAN!!BAN!!

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: LPSLPSLPS 查看文章
跳遠都唔會有可能有人立身既姿勢中跳吧 本作最後成為超級系對戰

網上女性權益守護神
sigma 目前離線  
舊 05-31-08, 04:51 PM   #989
鎖鏈怪
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
學校比賽都已經咁屈
咁職業賽個D球員咪同怪物一樣
鎖鏈怪 目前離線  
舊 05-31-08, 06:49 PM   #990
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
引用:
佢應該轉打籃球

引用:
作者: HON HON 查看文章
只係好似MJ咁有好強騰空力者

舊 05-31-08, 09:33 PM   #991
Shadow 神
混沌與光明的創造者

PSN  IDShadowNel
其實鷹個下都係想表達佢有超強滕空力 je,不過真係畫得太蕭酒啦 ...
依家咁門太真係唔知可以點贏 ... 感覺上仲無勝算過之前對一休/櫻庭。

至於大和真係實力仲係迷,跑得快唔過瀨那,但秘密打法係乜??

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線  
舊 05-31-08, 10:25 PM   #992
nemomemo
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2004
大和比 含 更加奸詐&卑鄙?!
見地上有雪,即推開瀨那~
nemomemo 目前離線  
舊 05-31-08, 10:37 PM   #993
Shadow 神
混沌與光明的創造者

PSN  IDShadowNel
引用:
作者: nemomemo 查看文章
大和比 含 更加奸詐&卑鄙?!
見地上有雪,即推開瀨那~
推開個個唔係佢黎 ...

PSN: ShadowNel
wii friend code: 3580 5742 2557 1699
Shadow 神 目前離線  
舊 05-31-08, 10:38 PM   #994
秘銀
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2005
岩岩想鬧有冇咁誇,
睇落發現原來只係表達佢騰空力強

但咁既甫士點樣起跳?a

everything that matters to me matters in this world
秘銀 目前離線  
舊 05-31-08, 10:40 PM   #995
~ViVi~

註冊日期: May 2002
3DS Friend Code1435 4592 2031
PSN  IDVivi1112
冇得話佢唔誇啦...鷹跳起果個樣輕鬆到好似龍珠d人識舞空術咁
~ViVi~ 目前離線  
舊 06-01-08, 12:02 AM   #996
Kut
Junior Member

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: 新堂愁一 查看文章
跳遠選手果d邊有鷹咁瀟灑細細步慢慢行咁Q有型
佢跳果下我笑了....
睇唔到屈膝
好似慢慢行過去咁...
Kut 目前離線  
舊 06-01-08, 12:27 AM   #997
新堂愁一
男人三寶無樣有

引用:
作者: Kut 查看文章
佢跳果下我笑了....
睇唔到屈膝
好似慢慢行過去咁...
我剩係睇倒佢行過去囉

舊 06-01-08, 12:54 AM   #998
~真夜~
Insane Gamer

註冊日期: May 2005
引用:
作者: 秘銀 查看文章
岩岩想鬧有冇咁誇,
睇落發現原來只係表達佢騰空力強

但咁既甫士點樣起跳?a
他只是用了好多格講他的騰空力
不過個野真係

Chain Chronicle:165,033,457 神羅

SD Gundam G Frontier:15925545 OverMan
~真夜~ 目前離線  
舊 06-01-08, 07:21 PM   #999
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

以前神龍寺對帝黑一休有無對過鷹?佢見到鷹的空中步行都嚇一跳,佢唔係空戰天才咩?

舊 06-01-08, 07:24 PM   #1000
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

引用:
作者: ~ViVi~ 查看文章
冇得話佢唔誇啦...鷹跳起果個樣輕鬆到好似龍珠d人識舞空術咁
之前都有版友講過,IC21的絕招係現實中都有的,只係以誇張手法去表達者

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 12:45 PM

手機版 | APP版