Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 
日本動漫畫討論版>渡航「やはり俺の青春ラブコメはまちがっている。続」#10「それぞれの、掌の中の灯が照らすものは」丨feel.制作
Kewellma 05:50 AM 06-20-15
今集唔止睇島風w 東山大結衣出黎follow大老師同早見執跌野果聲:"哼哼"完全kancolle mode on...orz 果下我仲以為艦娘果邊放置音冇關到w
KENSNAKE 12:24 AM 06-21-15
大老師人生的高峰
傳說中人生係有段時間特別受歡迎.
而家攪到大老師同葉山係同級數.
Kouji 10:13 AM 06-21-15
作者: KENSNAKE:
大老師人生的高峰
傳說中人生係有段時間特別受歡迎.
而家攪到大老師同葉山係同級數.
大老師由拔旗高手變做周圍插旗…
shooter 02:35 PM 06-21-15
一色係唔係做左主角,會長期係佢地間房度打凳? 四角關系?
柚原このみ 11:24 PM 06-21-15
團子
動做咩搞d咁既野…
Iro 12:22 AM 06-22-15
作者: shooter:
一色係唔係做左主角,會長期係佢地間房度打凳? 四角關系?
作者偏心寫佢
money 01:17 AM 06-26-15

STRIFE 01:18 AM 06-26-15
太太我喜歡你
簡單點出左二小姐問題
基本同11期既內容一樣

完結9成出OVA吧
Kinny Riddle 01:22 AM 06-26-15
吓,居然喺咁嘅關節點完咗第二期?硬係有啲唔夠喉嘅感覺。
shooter 02:18 AM 06-26-15
心急得滯,睇左生肉,但估唔掂劇情...
Alata 07:27 AM 06-26-15
完左?!
點解會停係咁既位, 唔係叫我腦補呀
sumyuet 09:08 AM 06-26-15
應該多謝佢冇一集做埋原創結局好
定係多謝佢特登吊人癮
teealpha 10:51 AM 06-26-15
個尾……係想點,搞到好似冇頭冇尾咁
shooter 01:08 PM 06-26-15
作者: teealpha:
個尾……係想點,搞到好似冇頭冇尾咁
啱啱睇完。
個尾...乜唔係叫人買碟,推高sales,留番俾第三季確認的意思咩?
green 08:22 PM 06-26-15
咁樣結尾, 如果之後不出續篇真係想反枱

話說由比濱最後段對話不大明, 佢意思係想雪之下唔好表白感情, 維持現有關係?
Hunter 09:51 PM 06-26-15
整到好似就大結局前先完
都唔知小說仲可以寫幾多期, 定係諗住出劇場版埋尾算?

點都好, 快D 出OVA 講第10.5卷
我要一色
shooter 10:32 PM 06-26-15
小說要寫的話,多多都有得寫啦。
小町入埋黎讀書,
間房就加多一色,小町打凳。
KENSNAKE 11:20 PM 06-26-15
究竟想點?而家連OPEN END都唔係....

即係我睇入樽櫻木個最後JUMP SHOOT出完手就全劇完.

其實成集由比濱最知道自己想點,反而大老師同雪之下停左係度.

雪之下仲想開倒車思考放棄添.

反而大老師冇同陽乃起衝突有D意外.

最後張圖兩個都拎住MAX咖啡.
柚原このみ 01:51 AM 06-27-15
今季完左喇?我睇緊WA2?
魔法之子 02:29 AM 06-27-15
網上睇左小說10.5之後變左一色派
私心想一色做大婆orz....
~Sau~ 09:30 AM 06-27-15
作者: 魔法之子:
網上睇左小說10.5之後變左一色派
之前仲勉強叫維持到中立
但睇完呢幾集動畫, 我確定我係結衣黨架啦 \/
Gallardo 11:07 AM 06-27-15
今季氣氛凝造好正
個尾唔似結局, 似有下一集
shooter 05:29 PM 06-27-15
作者: 魔法之子:
"呀哈囉" 同 小雪乃 實在太過被動,好悲劇人物。
我都係鐘意古靈精怪既 一色多D,話晒都會主動出擊,玩下驚喜。
money 04:01 PM 06-30-15
BD 1銷量
10016+1462 俺ガイル
money 11:15 PM 06-30-15
BD2封面

第一 ... 4 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 

返回主題版面