Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-26-09, 12:59 AM   #201
麥C
God of Gamer
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
私人生日Party又會咁公開講嫁XD

中間我做咩同野野佢簽約!?!?
不過真係好耐冇同老野出來一齊嗚~~~~~~~~~~

舊 08-26-09, 01:02 AM   #202
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
pm, 你有冇pm比我或者middle呀?
雖然我近排有黎睇forum遮..........

以後記得要pm 唔係就黃牌
BAN佢啦
BAN到生日至放人

*8月MEETING關情版乜事?
改TOPIC啦衰仔

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
咁其實我一早講到明可以拆開兩台show搞...

話實,你係咪唔想同我做壽先咁講先? m9
俾下面好喎,最多拆開兩台搞又點話
你想既話可以做第二樣架

此篇文章於 08-26-09 01:04 AM 被 >>>>>劉伯<<<<< 編輯。
>>>>>劉伯<<<<< 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-09, 01:10 AM   #203
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
8月果個...何時變左情版版聚=.="
先斬後奏...還是俾人局左...
8月15果個唔係版聚, 你以為係咩野

舊 08-26-09, 01:17 AM   #204
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 麥C 查看文章
私人生日Party又會咁公開講嫁XD

中間我做咩同野野佢簽約!?!?
不過真係好耐冇同老野出來一齊嗚~~~~~~~~~~
死老野囉,放我上神台
我本來掛住大家,諗住搵個機會同大家見下面顛下,講真係咪生日真係唔係最重要。
如果唔係點解話唔介意俾人利用/借過橋呀

咩叫做一齊嗚?-_-

引用:
作者: lauchai 查看文章
BAN佢啦
BAN到生日至放人

*8月MEETING關情版乜事?
改TOPIC啦衰仔

你想既話可以做第二樣架
樓主is not me。

我唔想咁快做第二樣住,你個黑心鬼

此篇文章於 08-26-09 01:23 AM 被 綾小路雷太 編輯。
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-09, 01:23 AM   #205
麥C
專業R水吹

引用:
死老野囉,放我上神台
我本來掛住大家,諗住搵個機會同大家見下面顛下,講真係咪生日真係唔係最重要。
如果唔係點解話唔介意俾人利用/借過橋呀

咩叫做一齊嗚?-_-
有機會同老野表演一齊嗚比你睇

唔係插水只係有d怪怪地感覺
不過見你話想維繫感情又唔想熱情冷卻
但之前見叫Topic名叫私人Party就好似有d小圈子唔受新人玩咁
只係得舊d人去玩又麻麻
當然你生日流流如果多三唔識七又去又好似怪怪地

舊 08-26-09, 01:29 AM   #206
麥C
專業R水吹

引用:
作者: Seppie 查看文章
8月15果個唔係版聚, 你以為係咩野
我想佢係想指你第一個post又話<<本聚會為私人性質, 與gaf無關>>
但個topic名又叫情版版罪
私人性質又係情版版聚好似有d矛盾
當然點去定義咩係叫情版版聚人人唔同
不過覺得通常用"情版"版聚都有d官方成份

舊 08-26-09, 01:30 AM   #207
綾小路雷太

引用:
有機會同老野表演一齊嗚比你睇

唔係插水只係有d怪怪地感覺
不過見你話想維繫感情又唔想熱情冷卻
但之前見叫Topic名叫私人Party就好似有d小圈子唔受新人玩咁
只係得舊d人去玩又麻麻
當然你生日流流如果多三唔識七又去又好似怪怪地
你早一個鐘入黎個topic名其實係改成『九月版聚暨雷太大大生日派對』架.....
奈何版主高調地當眾表明此聚與情版無關 (雖然已係佢出聲前事前立即向另一位版主prvite messge補飛sa 淋兼且聽候法落任憑差遣....)
咁樓主好心先幫手改返免得令我向佢補飛個位難做者。

其實我又真係唔介意版聚為先,慶生為後,重點係可以一班人玩得開開心心,珍惜眼前人與光陰而已。
所以要搞埋一齊定拆開黎搞,俺根本無乜所謂。(講真,我上年餐生日飯搭埋halloween一齊搞都係咁搞,因為我份人,人大左真係冇乜所謂.....)

就係唔明點解望到第一句摘錄自他壇,然後後續所有講左出黎有black & white為證既野都可以當人冇講咁。

舊 08-26-09, 01:40 AM   #208
麥C
專業R水吹

引用:
你早一個鐘入黎個topic名其實係改成『九月版聚暨雷太大大生日派對』架.....
奈何版主高調地當眾表明此聚與情版無關 (del)
咁樓主好心先幫手改返免得令我向佢補飛個位難做者。

其實我又真係唔介意版聚為先,慶生為後,重點係可以一班人玩得開開心心,珍惜眼前人與光陰而已。
所以要搞埋一齊定拆開黎搞,俺根本無乜所謂。(講真,我上年餐生日飯搭埋halloween一齊搞都係咁搞,因為我份人,人大左真係冇乜所謂.....)

就係唔明點解望到第一句摘錄自他壇,然後後續所有講左出黎有black & white為證既野都可以當人冇講咁。
我只係咁講
如果真係想私人
就私人晒唔好比其他人知
講了出就會比人感覺太小圈子
咁對個版發展唔係幾好

舊 08-26-09, 01:44 AM   #209
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
即係,雷太,
我又無講過唔俾你搞一個只有gaf 會員參加o既你o既生日會...... -___-
從來就只係講有其他非gaf 人出席而又叫情版版聚唔係咁好咋嘛。

至於「高調地當眾表明此聚與情版無關」、
我睇返自己講都係「其實如果咁,唔當作GAF 情版版聚會好D」
同「所以先覺得無必要以情版名義搞版聚ja 」,
如果你覺得咁樣回post 算係高調、而又令你感到不安或不適o既,
咁我可以講聲抱歉~

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-09, 01:55 AM   #210
綾小路雷太

引用:
作者: Middle 查看文章
即係,雷太,
我又無講過唔俾你搞一個只有gaf 會員參加o既你o既生日會...... -___-
從來就只係講有其他非gaf 人出席而又叫情版版聚唔係咁好咋嘛。

至於「高調地當眾表明此聚與情版無關」、
我睇返自己講都係「其實如果咁,唔當作GAF 情版版聚會好D」
同「所以先覺得無必要以情版名義搞版聚ja 」,
如果你覺得咁樣回post 算係高調、而又令你感到不安或不適o既,
咁我可以講聲抱歉~
咁講真,最初又係細佬仔唔識世界在先,你以版主身份提就好正常既
不過在於一個普通會員而言,自問無心搞事,但係又係咩通知都冇收過任何預警 (如pm 或im private mess等) 既情況之下被誤會,個心唔舒服總會有d架啦.....

同埋堅講,係唔係『我既』生日會,根本唔係重點嘛
對上幾個post提過,『生日』只係一個俾人更有意慾集體狂歡的藉口
俺已經好耐冇搞,亦冇心搞生日會啦~ 所以係咪『我既生日會』,對我而言根本唔重要,

可能係我明講呢點之前既presentation令你有誤會我『想吹雞搵人鄧腳幫我做壽』啦
俺表達不全還望你不要介意

還望middle你大人有大量,體諒一下小會員的感受就好。
還道我曾對藍妹提議過一個pt『版主一句,可救人,可置人死地』同樣贈予給你

講返正題,middle想唔想黎緊情版有聚先?想就是但求其搵個位入啦,實有人撐場幫手架

此篇文章於 08-26-09 02:01 AM 被 綾小路雷太 編輯。
綾小路雷太 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-09, 01:59 AM   #211
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
好了, 我從來就係講私人性質, 所以佢地先會用私人PARTY的字眼
因為我想不論版聚由我地搞定其他人搞都好 都與GAF無關 僅此而已
所以SEPPIE都只係依我的要求加上與GAF無關的字眼
誰人搞版聚, 用唔用情版名義都好, 其實都唔係最重要

重要係溝通清楚, 大家玩得開心
當然都係GAF的版友就最好, 呢度綾小路雷太已經解釋左佢會跟進返版聚細則

其實搞成咁混亂真係對一眾版友唔係幾好意思
當日SEPPIE享敍情出POST話搞版聚
其實本來此版一向都係由版主搞開
但我諗諗下又覺得可以試下比版友自己搞 講唔定會有更多新鮮的玩法 甚至比版主搞得更好
所以享冇徵詢MIDDLE的同意下 支持左版友開始搞聚會
都好感謝MIDDLE冇作出反對 亦冇責備我自把自為

唯請大家每次搞聚前PM 免生誤會 今次可謂大家溝通唔清晰而生的誤會
只要好好溝通, 唔會再有下次就OK了。
大家都唔要想太多了 總之版聚係為左大家開心而存在的

不然就什麼版聚都別搞了。

Lost In Paradise

此篇文章於 08-26-09 02:12 AM 被 藍莓咖啡 編輯。
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-09, 02:05 AM   #212
綾小路雷太

引用:
我只係咁講
如果真係想私人
就私人晒唔好比其他人知
講了出就會比人感覺太小圈子
咁對個版發展唔係幾好
冤枉啊老細......
講都唔係我講先啦.......
我某程度上都係俾人放上神台個一位.......

不過,可能情版太耐冇乜聚又係事實......一聽到聚大家都好似有幾分雀躍似的。
實情我都好掛住大家-3-

舊 08-26-09, 02:07 AM   #213
綾小路雷太

引用:
作者: 藍莓咖啡 查看文章
好了, 我從來就係講私人性質, 所以佢地先會用私人PARTY的字眼
因為我想不論版聚由我地搞定其他人搞都好 都與GAF無關 僅此而已
誰人搞版聚, 用唔用情版名義都好, 其實都唔係最重要

重要係溝通清楚, 大家玩得開心
當然都係GAF的版友就最好, 呢度綾小路雷太已經解釋左佢會跟進返版聚細則

其實搞成咁混亂真係對一眾版友唔係幾好意思
當日SEPPIE享敍情出POST話搞版聚
其實本來此版一向都係由版主搞開
但我諗諗下又覺得可以試下比版友自己搞 講唔定會有更多新鮮的玩法 甚至比版主搞得更好
所以享冇徵詢MIDDLE的同意下 支持左版友開始搞聚會
都好感謝MIDDLE冇作出反對 亦冇責備我自把自為

唯請大家每次搞聚前PM 免生誤會 今次可謂大家溝通唔清晰而生的誤會
只要好好溝通, 唔會再有下次就OK了。
大家都唔要想太多了 總之版聚係為左大家開心而存在的

不然就什麼版聚都別搞了。
咁妳地今次想唔想搵位入先?
真係成半年冇見,巧gwagwa啊~

舊 08-26-09, 02:12 AM   #214
Noyeah
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2009
... 點解會變得咁長篇大論架.............唉.........
Noyeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-09, 02:14 AM   #215
綾小路雷太

引用:
作者: Noyeah 查看文章
... 點解會變得咁長篇大論架.............唉.........
最衰都係你 m9

舊 08-26-09, 02:16 AM   #216
麥C
專業R水吹

引用:
作者: Noyeah 查看文章
你問題啦
下次出來你請

舊 08-26-09, 02:17 AM   #217
Noyeah

引用:
最衰都係你 m9
引用:
你問題啦
下次出來你請
我只係提下意見姐...
大家就好湧躍同自動波咁去發展行事喇...

其實係好事來... 表示大家都想聚下....
舊 08-26-09, 02:20 AM   #218
綾小路雷太

引用:
你問題啦
下次出來你請
gj
快d搞聚啦咁係時候........

舊 08-26-09, 07:28 AM   #219
The One
業餘歌手

雷太你讀多D"中文書"啦
成日詞不達意

舊 08-26-09, 09:01 AM   #220
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

支持雷太生日party 全場酒水入noyeah數!!!
不如整番個投票睇大家意向啦!!b

舊 08-26-09, 06:39 PM   #221
The One
業餘歌手

引用:
條件之一, 老野包全場酒水

舊 08-26-09, 07:45 PM   #222
snowman
┌───────┐
Ben 10

註冊日期: Jun 2002
起初又話私人聚會, 點解topic名變咗情版版聚
snowman 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-26-09, 09:38 PM   #223
Noyeah

引用:
引用:
作者: lauchai 查看文章
條件之一, 老野包全場酒水

本人雖然好想成全大家... 可惜實在力有不棣...真係好對唔住...
舊 08-26-09, 11:18 PM   #224
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: snowman 查看文章
起初又話私人聚會, 點解topic名變咗情版版聚
我之前只依情版大大既意思開topic 討論8月版罪
佢叫我講係私人罪, 就私人罪lor

之前8月頭arrangement都係咁搞

舊 08-27-09, 01:18 AM   #225
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
雪人, 唔駛再斟酌d字眼啦, 以後都冇情版版聚, 我搞又好middle搞又好一齊搞又好其他人搞又好
都係私人版聚, ok?

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

現在的時間是 03:32 AM

手機版 | APP版