Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 08-01-09, 04:47 PM   #26
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: Rotagen 查看文章
very simple
你同某會員講受溝咪可得到男友
笑左lor
咸豐年既事~~out 哂喇
唔好再提好d lor

好老實我點解出呢個topic 呢?
因為我上排書展買左深雪既愛情q&a 書啦
見到好多都投訴對方一腳踏2船架wor
我真係好想知點解咁easily 可以做到呢樣野

你同對方相處咁耐了解咁多來往不少
唔通真係冇蛛絲馬跡???

so 我真係好想知點可以無聲色地劈腿

此篇文章於 08-01-09 04:49 PM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-09, 03:53 AM   #27
jlai
Ultimate Gamer
下一站 南美....

註冊日期: May 2006
引用:
作者: Seppie 查看文章

其實真係要呃唔難ga wor
我識個朋友一腳3船都handle得好好

jlai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-09, 05:09 AM   #28
雷刀
Senior Gamer
山菜組引換券が欲しい

註冊日期: Mar 2003
XBox Live Gamertagsamusknife
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
沙皮講一開聲就大把人爭住來,場面一定好壯觀
我都想知會有幾壯觀

舊 08-02-09, 01:25 PM   #29
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: 雷刀 查看文章
我都想知會有幾壯觀
你咁都走來抽我水

舊 08-02-09, 02:39 PM   #30
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: jlai 查看文章
請教下~~
點可以handle 得好好

舊 08-02-09, 02:42 PM   #31
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: jlai 查看文章
1件新界
1件九龍
1件港島
拖囡前check行蹤...
三更制
謊話留返2.14,新年,聖誕講...
帶女唔過界...XD

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-09, 03:58 PM   #32
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
作者: Busconcamp 查看文章
1件新界
1件九龍
1件港島
拖囡前check行蹤...
三更制
謊話留返2.14,新年,聖誕講...
帶女唔過界...XD
有才能做欺詐師

舊 08-02-09, 04:03 PM   #33
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 咩Feel 查看文章
有才能做欺詐師
白鷺

舊 08-02-09, 04:05 PM   #34
咩Feel
Game Master
脫線一族

XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
白鷺
我睇完交涉人就諗起城田優

拍拖拍得咁有守則,我真係想知如果個女仔想誇區佢會點兜

舊 08-02-09, 04:05 PM   #35
Diana
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
笑左lor
咸豐年既事~~out 哂喇
唔好再提好d lor

好老實我點解出呢個topic 呢?
因為我上排書展買左深雪既愛情q&a 書啦
見到好多都投訴對方一腳踏2船架wor
我真係好想知點解咁easily 可以做到呢樣野

咩叫劈腿
Diana 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-09, 04:13 PM   #36
dragonwing84
Game Master

註冊日期: Dec 2006
PSN  IDAlbertSIR
XBox Live GamertagAlbert0511
引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
咩叫劈腿

即係劈開對腳lor
dragonwing84 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-09, 04:14 PM   #37
咩Feel
Game Master
脫線一族

引用:
作者: 戀戀芭比 查看文章
咩叫劈腿
http://zh.wikipedia.org/wiki/%E5%8A%...85%BF%E6%97%8F

但Seppie 應該指棄機呀?

舊 08-02-09, 07:03 PM   #38
emiko
Crazy Gamer

註冊日期: May 2005
紙包唔住火,謊言都會被揭穿。
一拖N無可能不被發現。
一拖N的拍拖,我懷疑其實雙方都同時係一拖N族,
所以知對方仲有其他拖友,遊戲仍然繼續唔出聲扮唔知。

我反對一拖N模式,浪費大家時間,寧缺勿濫。
emiko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-09, 09:56 PM   #39
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
我睇完交涉人就諗起城田優

拍拖拍得咁有守則,我真係想知如果個女仔想誇區佢會點兜
係lor
我呢d成日 hk island +kln + nt 周圍行既
真係對呢d人好不利ar
唔怪得冇人搵我做船啦

引用:
台灣叫"一腳踏2船" 做"劈腿" b

引用:
作者: emiko 查看文章
紙包唔住火,謊言都會被揭穿。
一拖N無可能不被發現。
一拖N的拍拖,我懷疑其實雙方都同時係一拖N族,
所以知對方仲有其他拖友,遊戲仍然繼續唔出聲扮唔知。

我反對一拖N模式,浪費大家時間,寧缺勿濫。
我一定唔係d 甘心同人地分享同一個男朋友既人lor
真係唔稀罕ar 我
要我咁既, 我寧願冇人要

舊 08-02-09, 10:15 PM   #40
咩Feel
Game Master
脫線一族

引用:
係lor
我呢d成日 hk island +kln + nt 周圍行既
真係對呢d人好不利ar
唔怪得冇人搵我做船啦
做船長果然唔簡單

舊 08-02-09, 10:16 PM   #41
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
做船長果然唔簡單
我唔會做船或船長架wor
不屑ar

舊 08-02-09, 10:17 PM   #42
雷刀
Senior Gamer
山菜組引換券が欲しい

註冊日期: Mar 2003
XBox Live Gamertagsamusknife
引用:
你咁都走來抽我水
冤枉呀大大
我只係見你呢個post時都有相同感覺
所以先quote咋

舊 08-03-09, 01:36 AM   #43
DevilElvis
The One
還我香港!!

3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
只要佢想收兵就必定大把人爭住排隊
你去排埋一份囉,我無興趣wor

呀~~寶寶,突然鐘意抽水o既?

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-09, 03:50 AM   #44
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

PSN  ID各位可以問我拎ID
結婚~ 現任果個做左你老公, 就可以出去再識多個新男友

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-09, 10:03 AM   #45
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 基路亞 查看文章
結婚~ 現任果個做左你老公, 就可以出去再識多個新男友
結婚唔大搞婚宴既沒所謂
不過
如冇似樣既求婚
仲要我貼$結婚
我打死都唔滯

anyway.....又真係見好多人有婚外情.....

此篇文章於 08-03-09 10:06 AM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-09, 10:50 AM   #46
-N3DS-
God of Gamer
索柏最高~XD

註冊日期: Aug 2003
難怪D人話專一係優點啦........

舊 08-03-09, 12:44 PM   #47
咩Feel
Game Master
脫線一族

引用:
作者: 雷帝 查看文章
難怪D人話專一係優點啦........
原是基本應份做既野,現今演變成優點
你話,個世界變成咩地步

舊 08-03-09, 12:51 PM   #48
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

deleted

舊 08-03-09, 01:46 PM   #49
忘記密碼
Insane Gamer
看甚麼!?

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: Rotagen 查看文章
very simple
你同某會員講受溝咪可得到男友
佢其實開依個topic 就係想講受溝..你咁都唔明~

舊 08-03-09, 01:56 PM   #50
emiko
Crazy Gamer

註冊日期: May 2005
引用:
我一定唔係d 甘心同人地分享同一個男朋友既人lor
真係唔稀罕ar 我
要我咁既, 我寧願冇人要

我只係回應主題,並無意懷疑你是一拖N果類人,不用咁嚴重。
見你平時回文都知你唔係。
emiko 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 04:03 AM

手機版 | APP版