Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 
影音館>播放器討論區 (06)
KUTAR# 12:42 AM 05-26-17
作者: 歌絲˙暮斯:
佢好似原本賣 4000 幾?

我都無見過電子野個價縮到咁勁
應該2300左右
kennif 10:06 PM 05-26-17

上年音響展先係DMA同RIGHT SHOP個QDC攤位度聽到個STAFF講部野根本冇人買, 出咗咁耐先賣得出10部左右
HAKAIDER 07:39 AM 05-27-17
作者: KUTAR#:
應該2300左右
同期罪大部A30 個價噤歡樂............
anyone 04:51 PM 05-27-17
998黎講對唔對得住個價?
歌絲˙暮斯 05:17 PM 05-27-17
應該2300左右
ECT 正價 4000?
由手機版發出
HAKAIDER 06:33 PM 05-27-17

499 美元

3K 幾買部噤o既野, 不如買罪大A30 加部耳擴好過

A30 仲可以藍芽出SBC / Ldac 添...............
KUTAR# 07:30 PM 05-27-17
乜舊野本身賣USD499, 真係有眼不識泰山
C.Ryo 10:19 PM 05-27-17
小AK,聽過嘅應該會送都唔要
歌絲˙暮斯 01:39 PM 05-28-17
人聲差左 d, 音質其他方面唔覺有乜問題.

同埋 UI 真心差
由手機版發出
歌絲˙暮斯 01:40 PM 05-28-17
諗落 AK 70可能都係差唔多貨色?
由手機版發出
KUTAR# 12:03 PM 05-29-17
AK70似樣D

但呢排抵買都係 KANN
HAKAIDER 07:07 PM 05-29-17
不可跨越的標準

現在の価格 : 777,777円(税0円)
残り時間: 終了 (詳細な残り時間)

https://page.auctions.yahoo.co.jp/jp/auction/h263811257
歌絲˙暮斯 07:24 PM 05-30-17
e+ 問題係, 電話 stream 唔知乜理由唔可以用 YAMAHA 專用 APP STREAM FLAC 去 HIFI.

要用 HIFI 聽 FLAC 就只可以用 USB 做 STORAGE 插 HIFI, 而操作由電話上既YAMAHA 專用 APP做.

但又有問題, 可能個 APP 寫得差, 佢播緊一首 FLAC 時要跳去另一首要等好鬼耐, 加上只可以根據 FILE FOLDER 播放, 唔可以根據唔同 ARTIST 黎整理. 成個聽歌既過程極之唔方便.

有乜電話 APP 可以 STREAM 到 FLAC ?
www43w2002 09:03 PM 06-10-17
第一次買player..NW-A35 想問問各位師兄如果用CD燒落黎係咪用FLAC檔? 有冇其他設定需要set?
同埋想問問有冇話邊個程式會好d? 本身都係用Window media player/media go
m(_ _)m
KUTAR# 11:24 PM 06-10-17
作者: www43w2002:
第一次買player..NW-A35 想問問各位師兄如果用CD燒落黎係咪用FLAC檔? 有冇其他設定需要set?
同埋想問問有冇話邊個程式會好d? 本身都係用Window media player/media go
m(_ _)m
多數人用EAC, setting 比較煩同 CD 的 database 唔算好
預要自己執

簡單我會用 iTunes 去 rip AIFF
teealpha 04:27 PM 06-13-17
多數人用EAC, setting 比較煩同 CD 的 database 唔算好
預要自己執

簡單我會用 iTunes 去 rip AIFF
其實EAC唔算煩啦,而家可以自己燒隻SAMPLE碟出黎計返個ROM既OFFSET值俾你入返
之後只係差在你要唔要link埋CDDB入tag(呢樣就真係比較煩,所以我車落去foobar做)
歌絲˙暮斯 05:09 PM 06-17-17
Ak Jr 用到 e+,單講音質好過 sony A 系同級

連埋 UI 電力同 software support 就差既
由手機版發出
亍 ◣ 06:45 PM 06-25-17
aiwa復活...不過呢個年代仲有幾大能量再起呢....

http://www.huffingtonpost.jp/2017/06..._17238608.html
HAKAIDER 07:10 PM 06-25-17
作者: 亍 ◣:
aiwa復活...不過呢個年代仲有幾大能量再起呢....

http://www.huffingtonpost.jp/2017/06..._17238608.html
.......................

KUTAR# 08:51 PM 06-25-17
早兩日睇樣就覺得係大陸貼牌做出來

最多改改個FW, 硬件同造工應該不用期待
C.Ryo 09:09 PM 06-25-17
十和田從罪大買番個牌子貼牌,都只可以打下價市場啫,對各位應該無關痛養嘅

http://www.towada-gp.com/audio/company/history.html
另外原來佢地根本上咗東莞開電子廠好耐,愛國部野又有啲可能係佢廠出嘅,不過今時今日佢地有冇被染紅就真係好難講
HAKAIDER 10:27 PM 06-25-17
早兩日睇樣就覺得係大陸貼牌做出來

最多改改個FW, 硬件同造工應該不用期待
作者: C.Ryo:
十和田從罪大買番個牌子貼牌,都只可以打下價市場啫,對各位應該無關痛養嘅

http://www.towada-gp.com/audio/company/history.html
另外原來佢地根本上咗東莞開電子廠好耐,愛國部野又有啲可能係佢廠出嘅,不過今時今日佢地有冇被染紅就真係好難講
十和田以往只係大陸設廠幫Sony 代工小型收音機同對講機

我唔信十和田真係有能力做高級Hi-Fi 調音功力

再者Sony 只係將Aiwa 個Logo 賣比十和田, 會否提供技術轉移大家心裏有數
歌絲˙暮斯 09:17 AM 08-14-17
AKjr 經條鴨記 AUX 線連去車既 cheap cheap sony AMP,發生過幾次以下情況。

播播下音樂成部機 jr 無左 UI 無晒 control, 黑 mon + 所有制都無反應, 但聲又照出停唔到, 插返 USB 又無事。

佢應該無 hang 到亦無熄過機, 因為一插 USB 時佢係即刻著機, 唔洗等一輪 reboot.

一般接 earphone 又未發生過咁既情況。

關唔關部車 amp 時?
由手機版發出
KUTAR# 02:38 AM 11-23-17
ECT 做 Black Friday sales
最抵買應該係 AK380 皮套 $99
歌絲˙暮斯 11:36 AM 12-02-17
Deleted
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 

返回主題版面