Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

查看投票結果: 葡萄牙 對 希臘
葡萄牙 贏 52 46.85%
希臘 贏 59 53.15%
投票者: 111. 您不可以參加此投票
不顯示圖片
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38 78 128  ... 最後
體育版>EURO 04足球戰報
Rosicky 06:16 PM 06-14-04
其實占士臨尾輸個球...佢真係好無奈...
一D都唔關佢事
小嘉 06:41 PM 06-14-04
雖然輸左
但我覺得英格蘭出線絕對無問題既
講真如果唔係占士同謝拉特犯錯都唔會攪成咁

法國都唔係好得好多
攻勢係多,但唔入肉
我覺得今場英格蘭戰術係成功既
係輸比自己同c單姐
龍寶寶 06:43 PM 06-14-04
作者: 松本秀人:
其實占士臨尾輸個球...佢真係好無奈...
一D都唔關佢事
冇錯,果球唔關占士事,個波一傳去占士到,已立即變成占士亨利五五波之爭,要怪就只可怪謝拉特!(片姐唔好打我)
碧克 06:45 PM 06-14-04
係時候閃人~
各位記得今晚早少少10點睇埋EURO AGOGO呀~
睇下我到時會唔會俾人的出來玩...
Gundam MK-2 06:46 PM 06-14-04
真係極之可惜......
仲以為可以等英格蘭贏左之後BAN左龍寶寶添...... /\
碧咸廿三 06:46 PM 06-14-04
作者: 龍寶寶:
冇錯,果球唔關占士事,個波一傳去占士到,已立即變成占士亨利五五波之爭,要怪就只可怪謝拉特!(片姐唔好打我)
片姐係邊個?
碧咸廿三 06:47 PM 06-14-04
作者: 神樂阪.碧克:
係時候閃人~
各位記得今晚早少少10點睇埋EURO AGOGO呀~
睇下我到時會唔會俾人的出來玩...
知啦知啦~講左N次啦~
Rosicky 06:48 PM 06-14-04
同埋剷亨利一定係職業犯規....
覺得占士好左...出迎時間
不過企位仍要改善
韋斯咸時期已經出現呢個問題...
碧克 06:49 PM 06-14-04
作者: 碧咸23號:
知啦知啦~講左N次啦~
呢度D人唔知嘛~
我在足球隊都係講左2次je~
龍寶寶 07:19 PM 06-14-04
同埋剷亨利一定係職業犯規....
覺得占士好左...出迎時間
不過企位仍要改善
韋斯咸時期已經出現呢個問題...
英格蘭出線應該冇問題,放心

片姐係邊個?
片姐係非常美麗&謝拉特狂熱支持者
祖羅.祖班納 07:30 PM 06-14-04
作者: 神樂阪.碧克:
呢度D人唔知嘛~
我在足球隊都係講左2次je~
人地又知邊個係你
碧咸廿三 08:03 PM 06-14-04
英在歐國盃失利球迷暴動

英格蘭在歐洲國家盃失利,以一比二敗給衛冕的法國後,數以百計英國球迷在全國攪事,數十人被捕。

在倫敦南部克羅伊登,四百名球與警察打鬥,十四人被捕,兩名警察入院;在英格蘭的中部、東部和北部也有零星的事件。但在比賽所在地的葡萄牙,情G則平靜。

在英格蘭中部的伯明罕,二百名迷球在市內攪事,搗毀巴士,警方拘捕了十二人;在北部的切森特,有卅一人被捕,五名警察受傷。

法英大戰是歐洲國家盃B組的重頭戲,英格蘭在終場前連失兩球,終以一比二敗北,隊長碧咸在下半場28分鐘射失12碼無法擴大領先優勢是關鍵。碧咸賽後為失敗承擔責任,他相信,假如射入12碼的話,勝出的應是英格蘭。領隊艾歷臣稱讚球員已踢出賽前部署,把輸波歸咎於運氣欠佳而已。他有信心英格蘭最終可出線八強。
fatraymond 08:05 PM 06-14-04
其實睇番replay
碧咸球12碼射得唔差的
要怪只好怪巴夫斯撲得太好
都係個句,英格蘭出線我覺得一定無問題
但要拎冠軍,仲差人地好多
碧咸廿三 08:05 PM 06-14-04
龍格堡︰從錯誤中學習

14 June, 2004 13:16 +0800

龍格堡表示,瑞典於過去已從錯誤中學習,並且在本屆賽事會作出大反擊。

「我只可以說,我們想出線。」龍格堡說。

「我們從2000中學習到一點點,那時我們過度操練以至信心不足。」

「我相信,我們可以對著強隊中製造驚人戰果。」

龍格堡在三月對曼聯時手骨受傷,現在仍未完全康復。

「那手骨仍困擾我,但我不感到任何痛楚,不會是一個問題。」

龍格堡亦表示非常歡迎拿臣回歸國家隊︰「我很高興他能回來,但很重要的說,柯碧克及莊臣都外圍賽表現得很出色。」
佐藤成樹 08:10 PM 06-14-04
占士輸十二碼果球,其實佢係唔係可以唔洗咁鏟亨利呢?佢用手去接波好似無問題架喎~個波都look緊埋佢度...
祖羅.祖班納 08:23 PM 06-14-04
作者: 佐藤成樹:
占士輸十二碼果球,其實佢係唔係可以唔洗咁鏟亨利呢?佢用手去接波好似無問題架喎~個波都look緊埋佢度...
亨利tick走左個波啦....
Rosicky 08:28 PM 06-14-04
英格蘭出線應該冇問題,放心

呢個當然喇
但首名同次名出線影響係咪好大
Rosicky 08:28 PM 06-14-04
龍格堡︰從錯誤中學習

14 June, 2004 13:16 +0800

龍格堡表示,瑞典於過去已從錯誤中學習,並且在本屆賽事會作出大反擊。

「我只可以說,我們想出線。」龍格堡說。

「我們從2000中學習到一點點,那時我們過度操練以至信心不足。」

「我相信,我們可以對著強隊中製造驚人戰果。」

龍格堡在三月對曼聯時手骨受傷,現在仍未完全康復。

「那手骨仍困擾我,但我不感到任何痛楚,不會是一個問題。」

龍格堡亦表示非常歡迎拿臣回歸國家隊︰「我很高興他能回來,但很重要的說,柯碧克及莊臣都外圍賽表現得很出色。」
希烈文會唔會擔正?.....
Rosicky 08:30 PM 06-14-04
作者: fatraymond:
其實睇番replay
碧咸球12碼射得唔差的
要怪只好怪巴夫斯撲得太好
都係個句,英格蘭出線我覺得一定無問題
但要拎冠軍,仲差人地好多
係呀,但有冇發覺....佢永遠係射個個位的...
留意多D便知道了...況且....巴夫斯都同過碧咸係曼聯渡過架!
搖搖 08:31 PM 06-14-04
兄貴王句金句尼次真係用得岩
十二碼
一係入一係唔入

兩邊龍都撲得好嫁
不過得一個撲到之嘛
柯士甸 08:32 PM 06-14-04
ATV幾點重播法VS英呀??
fatraymond 08:34 PM 06-14-04
係呀,但有冇發覺....佢永遠係射個個位的...
留意多D便知道了...況且....巴夫斯都同過碧咸係曼聯渡過架!
咁又唔係永遠
佢試過有次射上十層樓高
龍寶寶 08:36 PM 06-14-04
呢個當然喇
但首名同次名出線影響係咪好大
未知

A1 對 B2-┐
      |-
C1 對 D2-┘

B1 對 A2-┐
      |-
D1 對 C2-┘
柯士甸 08:39 PM 06-14-04
作者: fatraymond:
咁又唔係永遠
佢試過有次射上十層樓高
對土耳其跣腳果次~?
Kris 08:42 PM 06-14-04
雖然冇睇到,但係睇番d新聞,施丹個100秒上身
咁就ko左我既英倫..
有少少擔心英倫出唔出到線...
第一 ... 18 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 38 78 128  ... 最後

返回主題版面