Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-01-11, 04:58 PM   #26
HON HON
God of Gamer
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: 三刀流路飛 查看文章
我想mr 2wor
傻人大集合
可能到時悶悶地又會見到mr.2出黎...

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-11, 05:05 PM   #27
-N3DS-
索柏最高~XD

註冊日期: Aug 2003
就算未死都逃到獄先算啦~

舊 12-01-11, 05:12 PM   #28
simonwongdx
Insane Gamer

爭咩呀~

甚平+白星一齊入隊咪得囉

舊 12-01-11, 06:19 PM   #29
小白熊
Ultimate Gamer
冬眠中

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagJumbo Bear Bear
獄長都比黑胡打到收皮了
分分鐘人妖道比黑胡無心下救左一命都吾定
小白熊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-11, 06:27 PM   #30
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
引用:
作者: Fean 查看文章
甚平加入嘅話,佢屬於咩位置?
真係好似上面咁講做救生員?
還是同卓洛一樣係戰鬥員?定係外交官?
佢可以打水戰
勁好用呀

又可以用海水幫隻船,仲可以叫d幫手

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-11, 06:48 PM   #31
加瑪
奧脫福的一條小草

註冊日期: Oct 2005
我都覺得下回會reject...

這些中國式法官的邏輯是:他一早為你「定性」,判決你不配做「中國人」。
但原來如果你服判,重複他的判決:好了,我不配,那麼我不是「中國人」了,卻又是罪名。
這種邏輯,世上只有這個地方有。---陶傑「神經病」
加瑪 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-11, 08:18 PM   #32
hap3afrien
Game Master

註冊日期: Dec 2005
Wii U IDfung_Lam90
3DS Friend Code0259 0644 3586
可唔可以叫埋八仔凱米同星星
係時候搞分隊了
hap3afrien 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-11, 09:49 PM   #33
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: hap3afrien 查看文章
可唔可以叫埋八仔凱米同星星
係時候搞分隊了
草帽第2船隊~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-11, 10:06 PM   #34
NEAR
Majora's!?

註冊日期: May 2006
3DS Friend Code3411 1648 1216
引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
前提係佢冇死既話
最後對毒時,毒都問佢有冇遺言了
OP不會隨便死人的吧,
今次果兩個大奸角又冇死到。

NEAR 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-11, 10:18 PM   #35
拓飛
Game Master

引用:
作者: NEAR 查看文章
OP不會隨便死人的吧,
今次果兩個大奸角又冇死到。
次次比路飛打個d一定唔會死
拓飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-11, 10:26 PM   #36
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
泥膠人做乜釋放D人出黎?

甚平未必會拒絕吧
一黎艾斯, 二黎有恩, 三黎救國

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-11, 10:37 PM   #37
bomber
Crazy Gamer
失業大王

註冊日期: Mar 2005
終於有格鬥家(空手道型)了!!

パズドラCombo ,最強コンボ for パズドラ, Big Combo
我要努力向上
妒忌別人風光一面,卻不會嘗試理解別人背後的辛酸……
PS轉用GIMP啦, https://zh.wikipedia.org/wiki/GIMP
AI轉用Inkscape啦, http://zh.wikipedia.org/wiki/Inkscape
bomber 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-11, 10:43 PM   #38
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: 埃及使者 查看文章
泥膠人做乜釋放D人出黎?

甚平未必會拒絕吧
一黎艾斯, 二黎有恩, 三黎救國
唔夠位放財寶咪放番d人魚出黎lo
泥膠人呢個角色真係唔知做乜
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-11, 11:07 PM   #39
怪人怪人
最低級亂鬥者

註冊日期: Mar 2003
Wii U IDkaijintik
明明甚平做開老大
做乜要入其他人既船隊做細

論資排配再講埋打都唔駛屈o係草帽隻船仔啦

吾乃傳說中的貓車(偽)勇者
怪人怪人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-01-11, 11:22 PM   #40
拓飛
Game Master

引用:
作者: 怪人怪人 查看文章
明明甚平做開老大

今集都講路飛有羅渣既資質
加入唔算委屈掛
拓飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-11, 07:15 AM   #41
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:
作者: Hextor 查看文章
伏筆是也~!?

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-11, 09:54 AM   #42
三刀流路飛
Game Master
海盜王

註冊日期: Apr 2006
XBox Live GamertagEddie829
引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
前提係佢冇死既話
最後對毒時,毒都問佢有冇遺言了
問佢有冇遺言真係無乜所謂, 大把必死的人都冇事,
沙國守護神最佳例子
三刀流路飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-11, 10:04 AM   #43
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
個人唔太鐘意甚平入隊, 覺得佢唔夠趣怪......
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-11, 03:55 PM   #44
-N3DS-
索柏最高~XD

魯賓都唔趣怪嫁WO~a
性別歧視嗎~

舊 12-02-11, 03:58 PM   #45
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: -N3DS- 查看文章
魯賓都唔趣怪嫁WO~a
性別歧視嗎~
係樣貌歧視.
美女唔同計法~
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-11, 06:50 PM   #46
REFF~
Crazy Gamer
~z任天迷z~

註冊日期: Apr 2005
XBox Live GamertagoREFFo
引用:
作者: -N3DS- 查看文章
魯賓都唔趣怪嫁WO~a
性別歧視嗎~
魯賓毒舌嘛
REFF~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-11, 09:00 PM   #47
火兵
Senior Gamer

PSN  IDken0256
引用:
作者: Hextor 查看文章
路飛佢地團人唔偷人野ma~d財寶通常都係人地送同/敵人放上船
會唔會呢次個玉手箱都係泥人幫佢地送上船
火兵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-02-11, 11:11 PM   #48
蚊蚊
Game Master
http://i79

引用:
作者: 怪人怪人 查看文章
明明甚平做開老大

芬奇咪一樣做過老大,之後咪一樣加入左草帽~

原創同人漫畫HYALINE OF WORLD!!歡迎參觀耶!!
POKEMON 白
KALO
0475 3208 1209 歡迎尼ADD我~
蚊蚊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-11, 02:36 PM   #49
小白熊
冬眠中

註冊日期: May 2005
XBox Live GamertagJumbo Bear Bear
無魚人空手道, 係咪即係有返機會有人妖道?
小白熊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-07-11, 03:21 PM   #50
casio

引用:
作者: 小白熊 查看文章
無魚人空手道, 係咪即係有返機會有人妖道?
點解唔可以兩個一齊入

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[漫畫] 尾田栄一郎「ONE PIECE 最後の海 新世界編」開幕 Vol.14 money 日本動漫畫討論版 1000 11-24-11 04:01 PM
[漫畫] 尾田栄一郎「ONE PIECE 最後の海 新世界編」開幕 Vol.13 money 日本動漫畫討論版 999 02-24-11 11:50 PM
車路士球迷會Vol.14 ﹝~ 請各位繼續到Vol.15討論~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1002 02-08-09 02:36 PM
NBA 討論區 VOL. 14 - 請移玉步到 VOL. 15 繼續討論 阿聰 體育版 1000 07-21-06 01:16 PM
Game vol.15 (完) 魚伕 體育版 19 10-26-04 07:07 PM

現在的時間是 06:39 AM

手機版 | APP版