Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 37 77  ... 最後
攻略及心得交流區>Splatoon 2 | イカ戰略部- 互射心得交流- ᔦꙬᔨ --– 4月有批新武器, 油地未畢業
信長 09:03 PM 07-29-17
作者: 艾域斯:
先在app買了的話, 在game shop會顯示已持有, 不能買來取代
如果我想要game shop那件的技能的話要怎樣做?
無計,可能係BUG,等修正... 我都覺無理由唔比機會你買到原設定的
你廣場搵同你打過的玩家訂,可能有
信長 09:07 PM 07-29-17
頭先我係咪三文魚雷左GAF 巴打
我唔想>.<
鈴蘭 09:56 PM 07-29-17
支電鑽其實我覺得唔勁 可能我唔識用
我會覺得囉呢把咁不如用番スシコラsosad

最失望係油地版仲差過把.52.......
八仙果 02:59 AM 07-30-17
作者: Gundam MK-2:
新雙槍試左兩場
感覺射程好足,同銀噴槍一樣可以開路
比銀噴殺人力強d
副武效果未能理解

我從使用 Tapatalk 的 LG-H860 發送
係咪紅色嗰把雙搶?
副武係人地中咗,變咗雷達,
自己同隊友都可以看到他的位置所在。
八仙果 03:04 AM 07-30-17
作者: 野良猫:
副武好用架
一來索敵用
二來就算直接對住敵人丟,標記咗佢起碼可以壓下佢嘅攻勢
如果佢唔理照衝嘅話咪打到佢番屋企囉
正解!
不過第二集呢隻雷達副武,
一個中,不是對方全 team 都可被看到,
有點失色。
hap3afrien 09:37 AM 07-30-17
如果買齊日+美版, 同1個帳號可唔可以玩晒兩個Save?
信長 01:07 PM 07-30-17
作者: hap3afrien:
如果買齊日+美版, 同1個帳號可唔可以玩晒兩個Save?
試射時,用同一帳號玩美日佢地都當新SAVE...
估計都係
野良猫 07:53 PM 07-30-17
多番啲十幾LV玩家亦都開始似番啲樣
個位LV嘅名符其實拖後腿役
八仙果 10:27 PM 07-30-17
個金色滾筒廢到一個點 .....
信長 10:30 PM 07-30-17
問貓仔又送多3個螺比我, 唔知咩條件呢
昇RANK 定點...
每件武器旗仔都獨立, 昇多幾個賺下EXP 先
qwe 10:58 PM 07-30-17
無乜玩面家先lv7, 好似好難搵到人, 關lv事定DQ XI事?
另外有無得black list左放置play 0分果d人?
jimmysinn91 11:03 PM 07-30-17
作者: qwe:
無乜玩面家先lv7, 好似好難搵到人, 關lv事定DQ XI事?
係電話 app 入面有得 report 玩家, 可以試下
不過我都識 fd 好多時打打下 / 臨尾斷線, 結果都會 show 0 pt
信長 11:14 PM 07-30-17
今日玩左兩次海女大學-搶炮
最速搞掂, 神隊友開路+大技掩護,勁開心

好多場推塔, 隊友都係死上爛上, 比人打死晒,唔識落下塔當COVER清對手...
leungky1 11:34 PM 07-30-17
剛剛一場推塔經典,差兩秒可以延長反勝
個人竟然怕對手射油跳左落嚟.....
由手機版發出
sorido 02:42 AM 07-31-17
作者: 信長:
今日玩左兩次海女大學-搶炮
最速搞掂, 神隊友開路+大技掩護,勁開心

好多場推塔, 隊友都係死上爛上, 比人打死晒,唔識落下塔當COVER清對手...

啲人直頭唔識玩, 明明開晒路,企上去就嬴,佢仲喺度射射射,仲要輸埋,激到我呢
信長 02:58 AM 07-31-17
Lv 30 之後,每昇一級都有一個螺
Gundam MK-2 09:10 AM 07-31-17
作者: 信長:
Lv 30 之後,每昇一級都有一個螺
個螺有咩用?
野良猫 09:16 AM 07-31-17
作者: Gundam MK-2:
個螺有咩用?
開服飾上嘅洞用
官方解鎖後可以用錢開,上集三萬一洞
今集應該同洗技一樣二萬一洞吧
信長 10:00 AM 07-31-17
https://docs.google.com/document/d/1...KhzGloadc/edit
Salmon Run 攻略. BY 矢作萌花巴打
連登睇到的
ROCAS 01:11 PM 07-31-17
所以玩ranking真係好可怕 (各種意義上...)

話說近日多左揾唔到人...
野良猫 01:18 PM 07-31-17
作者: ROCAS:

應該走哂去dq
打親都係英文人多

我都開咗ff xii玩,反正已經解哂武器鎖,可以放慢啲嚟打
日日打到咁燥都唔係辨法
八仙果 01:20 PM 07-31-17
作者: jimmysinn91:
係電話 app 入面有得 report 玩家, 可以試下
不過我都識 fd 好多時打打下 / 臨尾斷線, 結果都會 show 0 pt
作者: qwe:
我自己都試過幾次斷線。
我諗對家都唔想。

block 可以出返去 Home screen,
friend list 選最近遇過的玩家。
信長 01:54 PM 07-31-17
如果兩隊都唔油地,隻貓都會決定勝負,其中一方0.1勝出

RANKING 推塔,眼見推到同分那下比人截之後又退番
當A 隊已剩26距離.. B隊26時被截, B 隊就退到27...
可能係計先後...

無細心研究,可能所有mode 都係咁
qwe 02:17 PM 07-31-17
作者: 八仙果:
我自己都試過幾次斷線。
我諗對家都唔想。

block 可以出返去 Home screen,
friend list 選最近遇過的玩家。
因為連續2場都係果2個人0分
2打4會被殺到火滾
八仙果 03:29 PM 07-31-17
作者: ROCAS:

我尋晚都係,我都覺得奇,
以為啲人去咗玩第二啲 mode 添。
第一 ... 17 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 37 77  ... 最後

返回主題版面