Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後
日本動漫畫討論版>丸山くがね「オーバーロードⅢ」Chapter13 (終)「PVP」
STRIFE 08:38 PM 07-23-15
作者: 尼路:
文庫同Web中間係咪少左D情節?成日都有D飛飛冒險經歷好似無左咁?
有d係廣播劇到補完
casio 09:05 PM 07-23-15
文庫同Web中間係咪少左D情節?成日都有D飛飛冒險經歷好似無左咁?
如果你講第四期青薔薇講果d,有d係廣播劇提到,有d係第八期番外編講
尼路 09:21 PM 07-23-15
啊,原來係咁,我就奇怪話乜種植實驗,又有本日記但又唔見有提過咁……
神龍 11:57 PM 07-23-15
失禁呢a
失禁在那aaaaa
細路翔 08:12 AM 07-24-15
作者: 神龍:
失禁呢a
失禁在那aaaaa
bd可能會補完為班炮灰步兵大叔失禁
casio 10:37 PM 07-24-15
作者: 神龍:
失禁呢a
失禁在那aaaaa
怎能讓僅用名字就讓哭泣的嬰兒閉嘴的「血染之安莉」出如此醜態
神龍 10:52 PM 07-24-15
我不要看那班大叔失禁
casio 01:02 PM 07-25-15
睇完今集再睇第九期三章即時笑到肚痛
眾npc表示:安茲樣果然算盡無遺
細路翔 08:25 AM 07-29-15
28lv戰士長個part既作畫仲落力過大魔王飛飛大人

果然戰士長先係第一章主角www

勇者就是要懂得用迴旋斬(?
STRIFE 09:59 AM 07-29-15
總管今集好正
casio 10:50 AM 07-29-15
作者: STRIFE:
總管今集好正
遺憾發癲個陣戴咗頭盔冇藝顏睇
細路翔 12:22 PM 07-29-15
今集演出根本就係主角戰士長打boss戰打到一半召出魔王飛鼠出黎劇情殺

然後無上至尊飛鼠大人不概係廢課金勢,轉蛋垃圾周街派
真十人€ 12:19 AM 07-30-15
演出經費全部用係其他NPC身上,主角繼續行行企企。
Lamsze 09:18 AM 07-30-15
被天使突刺時個注解笑左,高級物理傷害無效係LV60以下無效,而好似戰士長既英雄角色係LV35
英雄都只係35
細路翔 09:34 AM 07-30-15
作者: Lamsze:
被天使突刺時個注解笑左,高級物理傷害無效係LV60以下無效,而好似戰士長既英雄角色係LV35
英雄都只係35
唔係得28lv?

戰士長今集無帶神裝先比人壓住打,著左神裝有50lv左右應該可以一戰
casio 09:42 AM 07-30-15
作者: Lamsze:
英雄都只係35
基本上到小說第九期有機會可以打痛安玆嘅非大墓場角色最多三個
STRIFE 10:23 AM 07-30-15
某不死蘿解放真身應該去到60
尼路 11:45 AM 07-30-15
戰士長印象中應該過30吧
不過睇完6,佢地個等級應該係30以下凡人,30-40英雄,40-60傳說/傳奇,70打後魔神/神?
打從睇過DND規則書後睇乜都覺係DND系……
細路翔 05:57 PM 07-30-15
不過睇完6,佢地個等級應該係30以下凡人,30-40英雄,40-60傳說/傳奇,70打後魔神/神?
依本野除左d魔法咒語唔會用一次就要重新背過之外根本就同龍槍個設定一模一樣

個作者本來就話自己係無人陪佢玩dnd太寂寞先寫本咁既yy小說
尼路 07:13 PM 07-30-15
作者: 細路翔:
依本野除左d魔法咒語唔會用一次就要重新背過之外根本就同龍槍個設定一模一樣

個作者本來就話自己係無人陪佢玩dnd太寂寞先寫本咁既yy小說
即係唔係錯覺啦……
埃及使者 09:14 PM 07-30-15
戰士長帶唔齊裝備冇得一戰

不過睇D作畫就知有幾多錢
投放左係戰士長度

作者: 細路翔:

作者=不死王好明顯啦
casio 10:55 PM 07-30-15
作者: 埃及使者:
戰士長帶唔齊裝備冇得一戰

不過睇D作畫就知有幾多錢
投放左係戰士長度

作者=不死王好明顯啦
傳說作者係黃金公主(俾插畫師出賣咗,畫咗肖像圖係pixiv )
仁飛 10:57 PM 07-30-15
聽人講戰士長(人類最強)好似得LV29,
就算穿上王國神裝,可能都打唔贏戰鬥女僕
6eo 11:05 PM 07-30-15
今集總長聲都變埋
STRIFE 02:02 AM 07-31-15
作者: casio:
傳說作者係黃金公主(俾插畫師出賣咗,畫咗肖像圖係pixiv )
基本上日本傳緊丸山係女作者黎
1 2 3 4 5 6 7 8 9 13  ... 最後

返回主題版面