Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 38 88 128 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 148 188 238  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
GUSTAV 02:58 PM 07-06-18
作者: LR猫:
我渣
7枚復仇fing唔到
我地砌副比失禁哥FING 佢FING 唔到就叫佢請食飯啦
b_boy 03:05 PM 07-06-18
作者: iamleoluk:
世事都被你們看透了

孟獲回40%太勁啦... 又回得快仲要未計知知個下

何皇后要睇下0/1劃個時改成點, 其實最常用就係頭2下, 希望唔太大改動啦...

我之前有打過吳礎架, 岩岩先BUFF又NERF?

其實2上真係求其一副deck都fing到上去...
少咗差不多2~3成, 最麻煩係毒慢咗
darkvolver 03:36 PM 07-06-18
作者: b_boy:
少咗差不多2~3成, 最麻煩係毒慢咗

皇后都威左很耐,d毒勁過瞬獄殺,而且範圍大,成本低。

Sent from my iPhone using Gaforum
6eo 03:52 PM 07-06-18
毒都減弱埋漢6真係唔知點守頭50c...
GUSTAV 03:53 PM 07-06-18
毒都減弱埋漢6真係唔知點守頭50c...

就係要你守唔到 邊有理由開兩下毒就守到:0)
darkvolver 04:22 PM 07-06-18
作者: GUSTAV:
就係要你守唔到 邊有理由開兩下毒就守到:0)

近排見到用馬的人多左,進取左,始終算係好事。

Sent from my iPhone using Gaforum
maxwaver 10:10 PM 07-06-18
世事都被你們看透了

孟獲回40%太勁啦... 又回得快仲要未計知知個下

何皇后要睇下0/1劃個時改成點, 其實最常用就係頭2下, 希望唔太大改動啦...

我之前有打過吳礎架, 岩岩先BUFF又NERF?

其實2上真係求其一副deck都fing到上去...
我廢柴用左差不多二百場先上到
除左堅燒之外其他的技量六品都不如
番薯勤 02:54 AM 07-07-18
作者: darkvolver:
近排見到用馬的人多左,進取左,始終算係好事。

用唔用馬同進唔進取冇關係
唔同deck唔同打法
LR猫 10:26 AM 07-07-18
作者: maxwaver:

係二中係咁比四枚高武吊打連輸四局

我決定打呂範+吾粲
柚原このみ 03:04 PM 07-07-18
學下社畜leo以打到人失禁為目標
ouki 06:09 PM 07-07-18
作者: 柚原このみ:
學下社畜leo以打到人失禁為目標
單係見到leo 巨個名就失禁
柚原このみ 09:46 AM 07-09-18
削除される機能》
・スマホ義勇軍
・鍛錬場
・好敵手ランキング
・法玉「同盟」
 ※法玉「同盟」に相当する機能は、別の形式でご利用いただけるようになる予定です。 <<<<<< New !
GUSTAV 05:04 PM 07-09-18
用胡車兒系列堅推好過燒啦 無腦上一品
6eo 05:51 PM 07-09-18
尋日用副30武雙刀多勢連對3場馬單, 哭了
贏到場全突我覺得自己好威

之後印齊咭打吳礎, 發現王表又幾勁, 有場怒吸對面隻11智蔣琬
ouki 06:36 PM 07-09-18
尋日用副30武雙刀多勢連對3場馬單, 哭了
贏到場全突我覺得自己好威

之後印齊咭打吳礎, 發現王表又幾勁, 有場怒吸對面隻11智蔣琬
Leo巨巨用咩腳....其實胡車3紅攻城好d定3綠攻城好d?
柚原このみ 09:33 PM 07-09-18
RRR/BBB (因為我有)
6eo 09:38 PM 07-09-18
~DEL~
6eo 09:39 PM 07-09-18
https://www.youtube.com/watch?v=ZpVuZT7bP1A&t=16s
外星團又一副唔知乜Q DECK
我地係咪玩緊同一隻GAME, 完全睇唔明

作者: ouki:
Leo巨巨用咩腳....其實胡車3紅攻城好d定3綠攻城好d?
我求其印咋 呢副胡車用3紅應該好D
我用 趙氏J 胡車 李催 張梁 馬鐵 鄒
maxwaver 09:50 PM 07-09-18

又唔打得多,專心打吳算了,品呢d野隨緣
每個月連三張stamp卡都未必打得完
柚原このみ 09:58 PM 07-09-18
三張攻城術泊車,打死人咩
LR猫 07:00 PM 07-12-18
其實卡咭果啲
交換上限:なし
係咪即係換晒架喇?
MR.CD-ROM 08:00 PM 07-12-18
https://www.youtube.com/watch?v=0W55N8G8z3U

6隻紅關公大流行
又多個RANKER打
柚原このみ 09:34 PM 07-12-18
作者: LR猫:
其實卡咭果啲
交換上限:なし
係咪即係換晒架喇?
無,佢幾多code都出到比你,不過鋪有無就另一回事
6eo 04:11 PM 07-13-18
作者: MR.CD-ROM:
https://www.youtube.com/watch?v=0W55N8G8z3U

6隻紅關公大流行
又多個RANKER打
點流行到
難用到痴線
LR猫 04:48 PM 07-13-18
又唔打得多,專心打吳算了,品呢d野隨緣
每個月連三張stamp卡都未必打得完
啱啱好打夠啲貼紙咋
仲要分日路過打

用漢鳴係二中連輸到差一場跌返去二下時用大德又上到二品上
第一 ... 38 88 128 132 133 134 135 136 137 138 139 140 141 142 143 144 148 188 238  ... 最後

返回主題版面