Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-11-16, 09:47 PM   #1
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
睇完....點講呢 雖然見到前兩集既得意表情冇哂個心係涼左一陣
但睇到後半部...又真係虐左D....

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-16, 10:24 PM   #2
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:
作者: GN00508771 查看文章
睇完....點講呢 雖然見到前兩集既得意表情冇哂個心係涼左一陣
但睇到後半部...又真係虐左D....
依套野基本上就係每章都打臉虐486
依家第三章虐到486似返個男人之後

第四章換方式再虐過

但期待486會物理上變強既人可以唔洗妄想啦(ry

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-16, 11:22 PM   #3
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: 細路翔 查看文章

第四章換方式再虐過

但小說唔係好似某人同佢進行物理上變強的修練咩?

定我記錯

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-11-16, 11:25 PM   #4
Samng
Game Master

註冊日期: Apr 2002
引用:

定我記錯
凡人短時間修練也只會變成凡人+1 不要有期望

舊 07-11-16, 11:26 PM   #5
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
引用:

定我記錯
咁你覺得原作佢之後佢物理上被打臉既狀況有無改善?

如果有精神時光屋我都覺得486可以用100年砍草砍到變十里坡劍神(拖走

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-16, 09:43 PM   #6
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
TVアニメ『Re:ゼロから始める異世界生活』第16話「豚の欲望」予告
引用:
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-12-16, 04:45 AM   #7
Van仔
Game Master
輸了就課金..

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDcocoheha
XBox Live GamertagVan heha
引用:

第四章換方式再虐過

對 save point 抱有期望真係錯晒, 即係擋下彈都唔駛諗啦?

引用:
所以依d都係486身上男人無謂自尊心既錯(無誤
其實都唔關事啦, 如果有 auto save 之前做左D咩其實無影響先過到, 好似刺客同步問題咁

此篇文章於 07-12-16 04:52 AM 被 Van仔 編輯。
Van仔 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[TVB] 《玩轉三周1/2》23/07/12 逢一至五 22:30~23:00 共15集 stinkychan08 Neo Entertainment TREND 17 08-10-12 01:34 AM
Megazone 23 (メガゾーン23 青いガーランド) steve 電視遊戲討論版 14 08-29-07 02:22 PM
[TVB]無線人氣節目2007 今晚23:00~23:45 Busconcamp Neo Entertainment TREND 79 11-29-06 11:24 PM
男 子 殺 蚊 變 殺 人   蒙 冤 23 年 IamO ~清談館~ 27 08-02-06 09:32 PM
BASTARD 23 6402oen 日本動漫畫討論版 14 04-29-04 09:50 PM

現在的時間是 02:01 AM

手機版 | APP版