Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-21-07, 11:03 PM   #1
wuxu
Crazy Gamer
廢材記者

註冊日期: Jan 2004
XBox Live GamertagMikekoala
Ghost Recon Advanced warfighter 2問題

我想問下係我之前記錯定係d Pc Game書寫錯
XBOX360版同PC版Ghost Recon Advanced warfighter 2係咪同一個玩法,
跟著兩本書份攻略完全玩唔到,同埋都無佢地講坐直昇機打車個關

問我點解會釘控~ 究竟點解要苦楚
我笑住回答~ 講一聲~ 我係我
wuxu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-25-07, 12:56 AM   #2
ycyleo
Game Master

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDycyleo07
XBox Live Gamertagycyleo
是完全不同的,但storyline是一樣
ycyleo 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Tom Clancy's Ghost Recon Advanced Warfighter 2圖片及影片 神祕人1號 電視遊戲討論版 271 01-13-10 12:55 PM
[PSP] Ghost Recon Advanced Warfighter 2 神祕人1號 手提遊戲機討論版 13 08-29-07 01:26 AM

現在的時間是 01:36 AM

手機版 | APP版