Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 
收藏品討論版>魔神英雄傳討論區
★星人44★ 07:18 PM 07-19-06
作者: archer:
想問問大家覺得之前WF出固隻可變龍王丸如可、低吾低買?
抵買
マイナースイング原型同質數都勁正
遲D日本會正式通販賣街\/

今年WF就無新作
(新作得展示、無得賣

Full可動換件變形XX丸

DevilElvis 08:12 PM 07-19-06
作者: ★星人DX★:
抵買
星人,有冇講明幾時??
thx
★星人44★ 08:33 PM 07-19-06
作者: DevilElvis:
星人,有冇講明幾時??
thx
約9月~10月
vov430 09:25 PM 07-19-06
抵買

今年WF就無新作
(新作得展示、無得賣

太正`
hot much ?
chuntaky 04:17 PM 07-21-06
抵買

今年WF就無新作
(新作得展示、無得賣

Full可動換件變形邪虎丸
好想睇下佢變虎後的實物照
cowcowho 11:39 PM 07-21-06
破產...... 隻龍王同邪虎都係必入之選
唔知到時邊道可以買到
★星人44★ 03:14 AM 07-22-06
作者: vov430:
太正`
hot much ?
正路原件就過千
香港有出翻件的話就數百$$$

模型...
vov430 06:37 PM 07-22-06
正路原件就過千
香港有出翻件的話就數百$$$

模型...
咁樣一并埋

心中就出現一句”過火d呱”
kog 06:57 PM 07-22-06
太正`
hot much ?
冇記錯翻件之前賣$200~$300左右,不過現在唔知還有冇...........
williamsiusuper 07:32 PM 07-22-06
咁樣一并埋

心中就出現一句”過火d呱”
好難比ga wo 大大話話模型都成17,8年la
★星人44★ 07:44 PM 07-22-06
作者: kog:
冇記錯翻件之前賣$200~$300左右,不過現在唔知還有冇...........
竟然有廠出過?
邊間?
vov430 08:08 PM 07-22-06
作者: kog:
我冇你d功力,有都冇用
作者: williamsiusuper:
好難比ga wo 大大話話模型都成17,8年la
我明白,不過個心真係咁諗
chuntaky 10:55 PM 07-25-06
魔神 boxset 送的宣傳 魔神memorial book

請問有沒有大大買了

請問有沒有人物或魔神設定還是說故事+插圖

之前有一位朋友跟我說 書展賣$250
動漫節 再找
Chris B 12:11 PM 07-26-06
作者: chuntaky:
魔神 boxset 送的宣傳 魔神memorial book

請問有沒有大大買了

請問有沒有人物或魔神設定還是說故事+插圖

之前有一位朋友跟我說 書展賣$250
動漫節 再找
全部都有齊
ゆうたろう 02:00 AM 07-27-06
小弟有魔神龍神丸及魔神邪虎丸,突然想搵埋其餘2款魔神戰神丸及魔神鳥神丸
有冇大大知邊度仲有以下兩盒魔神模型賣?Thank you~(任何電鍍色都冇所謂)
特別是魔神鳥神丸,搵0左好多地方,葵芳,旺角,深水埔,黃大仙都搵過~都唔見有~

圖片轉自Yahoo!Japan拍賣場
~Sky~ 10:22 PM 08-03-06
大家有冇見過yahoo拍賣場入面有(真正港版)龍星丸賣($450)你地話抵唔抵呀??
cowcowho 06:29 PM 09-22-06
上個星期係 188 2樓見到有間首辨舗門口貼咗張邪虎嘅相....
唔知係唔係已經出咗翻件.....
jlai 11:37 PM 09-22-06
作者: 薑餅人Lobo:
小弟有魔神龍神丸及魔神邪虎丸,突然想搵埋其餘2款魔神戰神丸及魔神鳥神丸
有冇大大知邊度仲有以下兩盒魔神模型賣?Thank you~(任何電鍍色都冇所謂)
特別是魔神鳥神丸,搵0左好多地方,葵芳,旺角,深水埔,黃大仙都搵過~都唔見有~

去千里達睇睇
魔神虎王丸 04:50 PM 10-16-06
作者: 古鐵.巨人:
o係荃灣城市廣場3樓日本城隔離發現大量魔神及魔動王模型
(雖然好似係老番, 日版盒面, 但背脊, 說明書係簡中 )
新星龍神, 龍星$25,
新星戰神, 空神, 夏鬼, 炎神$20,
黑龍角$35,
仲有一隻魔神1既邪虎(好似$25)
質素方面要有心理準備 (主要有時lon細同插粗 , 要花時間削幼d插或牚大d lon , 隻夏鬼個設計本身有齒輪可以做到隻手郁, 不過啤出黎d件食唔到廢左 )
不過夾口尚算準確, 無大la出現
砌出黎個感覺同以前原版差唔多,
唔介意要好多額外功夫可以一試
我還買了2,3隻來玩玩,條line 是砌完的魔神呀
zero_bibi 08:40 PM 10-17-06

plz check pm ,thx
ゆうたろう 02:37 AM 10-18-06
作者: zero_bibi:
plz check pm ,thx
Oh,Thanks~
但現在唔需要了,謝謝!!
魔神虎王丸 11:27 AM 10-23-06

前日信和1定2樓<吾記得>我見有戰神金色的$50大元我買了邪虎了
ゆうたろう 02:07 PM 10-25-06
作者: 魔神虎王丸:

前日信和1定2樓<吾記得>我見有戰神金色的$50大元我買了邪虎了
你買邪虎丸幾錢?又係$50?
樂富有間玩具店有數盒邪虎丸,$35
魔神虎王丸 03:35 PM 10-28-06
你買邪虎丸幾錢?又係$50?
樂富有間玩具店有數盒邪虎丸,$35
http://static.flickr.com/95/28113904...10a8a7.jpg?v=0 是呀$50 但盒野過於簡單了,劍都無把
PTX-003C 10:55 PM 12-05-06

第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 

返回主題版面