Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-19-06, 07:18 PM   #526
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: archer
想問問大家覺得之前WF出固隻可變龍王丸如可、低吾低買?
抵買
マイナースイング原型同質數都勁正
遲D日本會正式通販賣街\/

今年WF就無新作
(新作得展示、無得賣

Full可動換件變形XX丸

舊 07-19-06, 08:12 PM   #527
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: ★星人DX★
抵買
星人,有冇講明幾時??
thx

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-19-06, 08:33 PM   #528
★星人44★
Moderator

引用:
作者: DevilElvis
星人,有冇講明幾時??
thx
約9月~10月

舊 07-19-06, 09:25 PM   #529
vov430
God of Gamer
黑色疾風丸

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagvov430
引用:
抵買

今年WF就無新作
(新作得展示、無得賣

太正`
hot much ?

我還不想長大, 對!是我不負責任
今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
這就是縲旋的力量嗎?真是不得了的東西啊!
vov430 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-06, 04:17 PM   #530
chuntaky
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
引用:
抵買

今年WF就無新作
(新作得展示、無得賣

Full可動換件變形邪虎丸
好想睇下佢變虎後的實物照

我的相簿 http://www.wretch.cc/album/CHUNTAKY
更新中
chuntaky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-21-06, 11:39 PM   #531
cowcowho
Senior Gamer

註冊日期: Mar 2005
破產...... 隻龍王同邪虎都係必入之選
唔知到時邊道可以買到
cowcowho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-06, 03:14 AM   #532
★星人44★
Moderator

引用:
作者: vov430
太正`
hot much ?
正路原件就過千
香港有出翻件的話就數百$$$

模型...

此篇文章於 07-22-06 03:16 AM 被 ★星人44★ 編輯。
★星人44★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-06, 06:37 PM   #533
vov430
黑色疾風丸

引用:
正路原件就過千
香港有出翻件的話就數百$$$

模型...
咁樣一并埋

心中就出現一句”過火d呱”

今天是好日子嗎?
a little better, never perfect
PLAY HARD, WORK HARD, DIE HARD
舊 07-22-06, 06:57 PM   #534
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
引用:
太正`
hot much ?
冇記錯翻件之前賣$200~$300左右,不過現在唔知還有冇...........

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-22-06, 07:32 PM   #535
williamsiusuper
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
引用:
咁樣一并埋

心中就出現一句”過火d呱”
好難比ga wo 大大話話模型都成17,8年la

舊 07-22-06, 07:44 PM   #536
★星人44★
Moderator

引用:
作者: kog
冇記錯翻件之前賣$200~$300左右,不過現在唔知還有冇...........
竟然有廠出過?
邊間?

舊 07-22-06, 08:08 PM   #537
vov430
黑色疾風丸

引用:
作者: kog
我冇你d功力,有都冇用
引用:
作者: williamsiusuper
好難比ga wo 大大話話模型都成17,8年la
我明白,不過個心真係咁諗

今天是好日子嗎?
舊 07-25-06, 10:55 PM   #538
chuntaky
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2004
魔神 boxset 送的宣傳 魔神memorial book

請問有沒有大大買了

請問有沒有人物或魔神設定還是說故事+插圖

之前有一位朋友跟我說 書展賣$250
動漫節 再找

我的相簿 http://www.wretch.cc/album/CHUNTAKY
更新中
chuntaky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-06, 12:11 PM   #539
Chris B
Insane Gamer
大壞蛋

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: chuntaky
魔神 boxset 送的宣傳 魔神memorial book

請問有沒有大大買了

請問有沒有人物或魔神設定還是說故事+插圖

之前有一位朋友跟我說 書展賣$250
動漫節 再找
全部都有齊

舊 07-27-06, 02:00 AM   #540
ゆうたろう
カツカレー炒飯

註冊日期: Dec 2005
小弟有魔神龍神丸及魔神邪虎丸,突然想搵埋其餘2款魔神戰神丸及魔神鳥神丸
有冇大大知邊度仲有以下兩盒魔神模型賣?Thank you~(任何電鍍色都冇所謂)
特別是魔神鳥神丸,搵0左好多地方,葵芳,旺角,深水埔,黃大仙都搵過~都唔見有~

圖片轉自Yahoo!Japan拍賣場
ゆうたろう 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-06, 10:22 PM   #541
~Sky~
Junior Member

註冊日期: Jun 2006
大家有冇見過yahoo拍賣場入面有(真正港版)龍星丸賣($450)你地話抵唔抵呀??
~Sky~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-06, 06:29 PM   #542
cowcowho

註冊日期: Mar 2005
上個星期係 188 2樓見到有間首辨舗門口貼咗張邪虎嘅相....
唔知係唔係已經出咗翻件.....
cowcowho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-22-06, 11:37 PM   #543
jlai
Ultimate Gamer
下一站 南美....

註冊日期: May 2006
引用:
作者: 薑餅人Lobo
小弟有魔神龍神丸及魔神邪虎丸,突然想搵埋其餘2款魔神戰神丸及魔神鳥神丸
有冇大大知邊度仲有以下兩盒魔神模型賣?Thank you~(任何電鍍色都冇所謂)
特別是魔神鳥神丸,搵0左好多地方,葵芳,旺角,深水埔,黃大仙都搵過~都唔見有~

去千里達睇睇

jlai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-06, 04:50 PM   #544
魔神虎王丸

註冊日期: Oct 2006
wink thx,巨人兄!!

引用:
作者: 古鐵.巨人
o係荃灣城市廣場3樓日本城隔離發現大量魔神及魔動王模型
(雖然好似係老番, 日版盒面, 但背脊, 說明書係簡中 )
新星龍神, 龍星$25,
新星戰神, 空神, 夏鬼, 炎神$20,
黑龍角$35,
仲有一隻魔神1既邪虎(好似$25)
質素方面要有心理準備 (主要有時lon細同插粗 , 要花時間削幼d插或牚大d lon , 隻夏鬼個設計本身有齒輪可以做到隻手郁, 不過啤出黎d件食唔到廢左 )
不過夾口尚算準確, 無大la出現
砌出黎個感覺同以前原版差唔多,
唔介意要好多額外功夫可以一試
我還買了2,3隻來玩玩,條line 是砌完的魔神呀
魔神虎王丸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-06, 08:40 PM   #545
zero_bibi
~*怪誕城之夜*~

註冊日期: Nov 2005
引用:

plz check pm ,thx
zero_bibi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-06, 02:37 AM   #546
ゆうたろう
カツカレー炒飯

引用:
作者: zero_bibi
plz check pm ,thx
Oh,Thanks~
但現在唔需要了,謝謝!!
舊 10-23-06, 11:27 AM   #547
魔神虎王丸

引用:

前日信和1定2樓<吾記得>我見有戰神金色的$50大元我買了邪虎了
舊 10-25-06, 02:07 PM   #548
ゆうたろう
カツカレー炒飯

引用:
作者: 魔神虎王丸

前日信和1定2樓<吾記得>我見有戰神金色的$50大元我買了邪虎了
你買邪虎丸幾錢?又係$50?
樂富有間玩具店有數盒邪虎丸,$35
舊 10-28-06, 03:35 PM   #549
魔神虎王丸

引用:
你買邪虎丸幾錢?又係$50?
樂富有間玩具店有數盒邪虎丸,$35
http://static.flickr.com/95/28113904...10a8a7.jpg?v=0 是呀$50 但盒野過於簡單了,劍都無把
舊 12-05-06, 10:55 PM   #550
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist

此篇文章於 12-06-06 10:11 PM 被 PTX-003C 編輯。
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:22 PM

手機版 | APP版