Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-30-16, 06:38 PM   #28426
樹靈DRYAD
Crazy Gamer
樹靈

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: 大破人間 查看文章

得二千萬QP同二萬友情點

呼符,狗肉,種火在庫數雙倍真係唔知點評價好

好心買一送一啦……

PS:上年綠方福袋是二萬友情點,8金果,2符,狗肉各4,所有素材各2
福袋真係好差.......2千萬QP點可能等於8金果,2符,狗肉各4,所有素材各2

545726419 Syalon(副): 好像成了主ACC中獎後的還債ACC

火紋
ID : 6357513623 <雖然加朋友唔知有咩用>
樹靈DRYAD 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 07:09 PM   #28427
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
新手一問
得1隻5星角梅林
我應該抽狂職定係搏傑克?
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 07:13 PM   #28428
代官
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2005
抽埋孔明

代官 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 07:29 PM   #28429
digiharuka
God of Gamer

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
殺職得jack, 所以放埋白貞入去......

同埋只限買1個?
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 07:29 PM   #28430
gingq7

註冊日期: May 2008
引用:
作者: 血之淚 查看文章
新手一問
得1隻5星角梅林
如果係石頭號,你應該趁住梅林仲up緊,首先去抽到中多幾隻5星(連梅林)先開局
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 07:53 PM   #28431
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
中村悠一オルタ....

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 08:08 PM   #28432
蛋撻王子
功德完滿

註冊日期: Mar 2007
中村オルタww

又唔知佢發生了什麼事

舊 12-30-16, 08:10 PM   #28433
血之淚
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2009
PSN  IDAlvinHang
引用:
作者: gingq7 查看文章
如果係石頭號,你應該趁住梅林仲up緊,首先去抽到中多幾隻5星(連梅林)先開局
早就抽哂
就係得梅林一隻5星(寶具3)
血之淚 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 08:11 PM   #28434
fufufu123456
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2013
佢自我介紹:内なる「憎悪」が、おまえたちを焼きこがす…

系咪俾人貼圖潤得太勁想燒燶哂佢地(尤其是臨訓放隻水著アン落support既信長

引用:
新手一問
得1隻5星角梅林
小弟都系同早幾日一樣,覺得師兄抽狂袋好d
中到黑狗當然系perfect,就算中左三公南丁都唔算太差,狂職+fd孔明+梅林始終系戰力上比較穩定
fufufu123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 08:15 PM   #28435
蛋撻王子
功德完滿

舞い降りし最強の魔竜

對了 怕大家有誤會
又無師兄觸及呢個話題

用綠方換蒙羅麗莎禮裝前
需要先用金方打開交換權限

希望只係1粒象徵式
如果1粒也還好
但5粒既話
無端端都唔容易搵5粒出黎

此篇文章於 12-30-16 08:39 PM 被 蛋撻王子 編輯。
蛋撻王子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 08:48 PM   #28436
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
引用:
作者: 蛋撻王子 查看文章
舞い降りし最強の魔竜

對了 怕大家有誤會
又無師兄觸及呢個話題

用綠方換蒙羅麗莎禮裝前

希望只係1粒象徵式
如果1粒也還好
但5粒既話
對微課玩家黎講連1粒都好難拎出黎
年頭必中先會課1pack多謝營運比我玩左1年

舊 12-30-16, 09:35 PM   #28437
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
早就抽哂
就係得梅林一隻5星(寶具3)
抽到第一隻後其實好應該去抽羽蛇神POOL…

梅林寶具LV唔算太重要

引用:
舞い降りし最強の魔竜

對了 怕大家有誤會
又無師兄觸及呢個話題

用綠方換蒙羅麗莎禮裝前

希望只係1粒象徵式
如果1粒也還好
但5粒既話
如果1粒既話將來都可以等抽到D重複最下位四星時去換金方…
5粒就真係無能為力

此篇文章於 12-30-16 09:50 PM 被 大破人間 編輯。
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 09:51 PM   #28438
蛋撻王子
功德完滿

引用:
作者: 大破人間 查看文章
抽到第一隻後其實好應該去抽羽蛇神POOL…

梅林寶具LV唔算太重要

如果1粒既話將來都可以等抽到D重複最下位四星時去換金方…
5粒就真係無能為力
話說梅林+南美呢個組合都幾勁

舊 12-30-16, 09:58 PM   #28439
casio
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2005
諗住臨尾再抽一次駁梅林,結果中咗小莫……都好,依家唔使諗買唔買劍職福袋

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 10:19 PM   #28440
gingq7

註冊日期: May 2008
我估營運可能覺得無課唔需要(不配)用加QP禮裝掛?

1粒黄方就點都嘔倒出黎既,5粒黄方就等營運被炎上了
gingq7 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 10:22 PM   #28441
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

註冊日期: Sep 2002
我1粒黄方都沒...

グランブルーファンタジー:
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 10:31 PM   #28442
蛋撻王子
功德完滿

一月一日起一連七日大概會有每日不同的限定抽吧..
金方總會有機會儲到的(重點誤

舊 12-30-16, 10:39 PM   #28443
蛋撻王子
功德完滿

經過討論福袋幾天
相信師兄們唔駛睇呢d圖都背到有咩可以抽
但順道貼上來吧

https://twitter.com/was_yea_ra_chs/s...59846079696897

かわいいwwww

https://twitter.com/supattu_get/stat...44937258356736

呢到的確係一個特異點黎

https://twitter.com/greedk765/status/813746959810985984

舊 12-30-16, 10:54 PM   #28444
廢‧人一個
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2016
引用:
中村オルタww

又唔知佢發生了什麼事
中村呢種廢課抽蛋抽到變alter應該算得上奇聞...
廢‧人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 11:26 PM   #28445
天子
weIBetAriTTeR
StElla

而家手上係冇劍騎斷同狂 好難揀。。
想問下梅林2技有冇技10必要同劍蘭有咩優點?

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 11:44 PM   #28446
大破人間

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
作者: 天子 查看文章
劍蘭是完美的技能戰士
大量產星,集星和爆傷技能集於一身
附帶NP技能而且寶具自帶30%魔放

唯一缺點只有性別係仔
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-16, 11:53 PM   #28447
digiharuka

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDdigi_haruka
引用:
作者: 天子 查看文章
騎和狂吧, 這兩個基本唔會點爛

午餐肉不用急技10, 產星率只有1T, 降爆撃只是在高血卒和boss 才有用, 有多餘力才10吧

劍蘭是只要 寶EX 基本上是和弓吾一樣是連開寶具, 技1是自加30NP及(10+Lv)星; 技2是集星; 技3是連續3T產星+爆撃威力; 除了沒自保技外是真5星假4星角, 可以送聖盃上90/100
補充寶具除了是魔放外, 還有固定追傷1000 (OC 每多1lv追加500)(而且可疊)
- 宝具はアーツ強化に加えて、100%でも実質防御無視の15000ダメージ追加(ダメージ+1000×3人×5ターン)のデバフと非常に強い。
劍蘭升技只要 10/x/10 就可以了

此篇文章於 12-31-16 12:02 AM 被 digiharuka 編輯。
digiharuka 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-16, 12:02 AM   #28448
天子
weIBetAriTTeR
StElla

梅林己10/6/10 但冇料升劍蘭

10支以上可議價~

新產品:UOD 每支30

比UO 光~耐久力俾UO 長 設計更方便夾手~
天子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-16, 03:32 AM   #28449
newb
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2006
臨尾最後一日忍唔住手再抽,終於抽到梅林
newb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-31-16, 08:51 AM   #28450
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: newb 查看文章
臨尾最後一日忍唔住手再抽,終於抽到梅林
祝賀祝賀

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
FGO, 歐洲人, 非洲人

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
代購 Fate/grand order material I, II, III h0104788 買賣專區 0 10-12-17 12:08 AM
[代購] Fate/Grand Order material I & II 各HKD 140 h0104788 買賣專區 0 11-22-16 07:23 AM
[SELL] Fate/Grand Order account Toshi 買賣專區 0 01-20-16 01:08 PM
Fate Grand Order FGO 120石 初始, 低進度 黑Saber acc, 事前 bigv 買賣專區 3 09-24-15 11:16 AM
出售 Fate/Grand Order 帳號(60貞德/60Saber/33阿提拉) isumi2613 買賣專區 1 08-14-15 08:48 PM

現在的時間是 08:55 AM

手機版 | APP版