Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-12-13, 08:35 AM   #3751
Pandahahaha
God of Gamer
釈由美子の死忠者

註冊日期: Apr 2002
XBox Live Gamertagpandahahaha
而家只係期望hmv 唔好遲派貨

Pandahahaha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 08:59 AM   #3752
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: Pandahahaha 查看文章
而家只係期望hmv 唔好遲派貨
我一路以為 17 號係禮拜三
頭先睇番 event (app) 先知原來係禮拜二
變相早左日 hahahahahaha

我都係hmv , 應該無咩問題既
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 09:08 AM   #3753
JoJo
Insane Gamer

註冊日期: May 2002
Wii U IDGiogioLeung
PSN  IDGiogioLeung
XBox Live GamertagG i o g i o
假如部PS4 放係房, 插電腦MON 平時打,

有無方法唔搬部機出廳, 又可以轉係廳大電視度打??

VITA TV 做唔做到???

Vita tv 幫到你

此篇文章於 12-12-13 09:11 AM 被 JoJo 編輯。
JoJo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 09:10 AM   #3754
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
作者: Hello MiMi 查看文章
我一路以為 17 號係禮拜三
頭先睇番 event (app) 先知原來係禮拜二
變相早左日 hahahahahaha

我都係hmv , 應該無咩問題既
你唔講我都以為係禮拜三
咩事?我地俾人偷左一日?
原本預18號請假,爭D請錯
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 09:16 AM   #3755
Hello MiMi
Game Master

註冊日期: Nov 2011
引用:
作者: Kain 查看文章
你唔講我都以為係禮拜三
咁邪
我真係由訂機到頭先都以為係禮拜三
尋日收到email 話禮拜三要開會我仲灰左陣
Hello MiMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 09:22 AM   #3756
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
引用:
咁邪
我都係訂果時預左係禮拜三
唔通真係果時睇到D錯誤資訊?無奶油咁架
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 09:30 AM   #3757
nami_tamaki999
Ultimate Gamer
僕は夢を見てる?

註冊日期: Apr 2008
PSN  IDHarrison_Tang96
台灣係12-18開始賣PS4, 果日真係星期三黎
你地係咪將HK & TW攪亂咗
nami_tamaki999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 09:42 AM   #3758
gotoho
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2006
仲有5日, 渡日如年咁
唔知凶宅會唔會準時

引用:
作者: Kain 查看文章
你唔講我都以為係禮拜三
引用:
咁邪
好明顯你地中左替身攻擊啦
gotoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 09:43 AM   #3759
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
引用:
作者: tylau 查看文章
JOIN 左港區psn plus了
唉我都要Join喇
之前忍左咁耐都唔搞為左PS4真係冇計

我都係準備出貨中了
PLAS-5002+CUH-1006AA+PS4 PREM HK$4,108
1 HK$4,108
REWARD AUTO UMBRELLA SONY HK$0
1 HK$0

到時可能再用+賞咭買多個手掣~(10% off)

此篇文章於 12-12-13 09:46 AM 被 Strider 編輯。
Strider 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 10:14 AM   #3760
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

好明顯你地唔睇日曆姐

舊 12-12-13, 10:16 AM   #3761
奧拉
Senior Gamer
寄生在GAF的奧拉

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDaura123jp
XBox Live GamertagLainhk
引用:
作者: Echo01 查看文章
師兄幾號落ORDER的?
11月10日 10:00am落ORDER

舊 12-12-13, 10:41 AM   #3762
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
GAF有冇邊位版友16號凌晨被抽中?
到時相認丫不如~~~
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 10:54 AM   #3763
天空

PSN  IDTEKxPHOENIX
引用:
作者: JO JO 查看文章
假如部PS4 放係房, 插電腦MON 平時打,

有無方法唔搬部機出廳, 又可以轉係廳大電視度打??

VITA TV 做唔做到???

Vita tv 幫到你
插電腦MON 咪冇聲囉?
有喇叭?

我都煩緊,電視得3色,唯有用MON打啦
MON又冇聲,我而家靠手製發聲。。。

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 10:56 AM   #3764
寫輪眼
插槍Master

註冊日期: Oct 2006
引用:
作者: 1515 查看文章
話說11月21日,PS3 "lightning returns FF XIII" 中文版推出,賣$388
sony 特約店(俗稱藍店/珀金店)搞優惠
加$88 可換購原價近$1200 的FF digital collection
(你冇睇錯,係$1200 > $88)

內有畫冊同FF 1-9 下載碼(部分美/日版,FF3 中文版),
可以係PSP / PSV (部分集數支援PS3玩).

THX各位

信和好似見到散賣9xx
PS4用psn可玩到?

P.S.雅虎見到$2xx...有冇地方再平啲?

此篇文章於 12-12-13 11:11 AM 被 寫輪眼 編輯。
寫輪眼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 11:20 AM   #3765
小晶晶

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDalfred_cht
好似好多人搞錯左
手制個耳機係for in game chat only
本身冇得出game既音效
小晶晶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 11:24 AM   #3766
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

引用:
作者: 小晶晶 查看文章
好似好多人搞錯左
佢跟都好似係以前手機d單邊耳機,其實分開通話同party 好好多

舊 12-12-13, 11:26 AM   #3767
Akira 明
Game Master

註冊日期: Jun 2007
Nintendo Switch ID5966-9891-3387
3DS Friend Code3351 4032 4168
PSN  IDming3107
引用:
好似好多人搞錯左
我去試玩KIIZONE時
有GAME音聲喎?
Akira 明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 11:28 AM   #3768
( ゚ω゚)?
Volks初音已接收

註冊日期: Dec 2010
PS4玩唔到,基本上只玩到PS4專用Game(暫時)

引用:
作者: 寫輪眼 查看文章
THX各位

信和好似見到散賣9xx
PS4用psn可玩到?

\(^o^)/オワタ (;´Д`) ヽ(; ゚д゚)ノ ( ̄∀ ̄) (´・ω・`) ∠(゚Д゚)/ キタ━━(゚∀゚)━━ !!!!(´๑•ω•๑`) (๑*д*๑) (˘ω˘)zZ ( ゚ω゚ ) ∞ヾ(´д´)ノ ก็ʕ•͡ᴥ•ʔก้ (¯ 3 ¯)(◕‿◕✿) ('A`)(・ิω・ิ) (´д`) <( ̄ω ̄・)> 〆(・ω・`*) (´༎ຶД༎ຶ`)淚目 (๑•̀ㅂ•́)و✧掂 +×(ง⌐□ل͜□) 退休啦! (ง︡'-'︠)ง┗( _)┛(ʘдʘ)
EA-y( ̄Д ̄)。o :game怪有咁勁得咁勁,裝備有咁屎得咁屎,咪等啲友玩得咁舒服,玩完嗱嗱聲pay-to-win.抽loot box有咁難得咁難,box有咁罕有放咁罕有,啲課長咪啫聲抽完抽過第二次囉.
( ゚ω゚)? 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 11:28 AM   #3769
Akira 明
Game Master

註冊日期: Jun 2007
Nintendo Switch ID5966-9891-3387
3DS Friend Code3351 4032 4168
PSN  IDming3107
引用:
作者: Pandahahaha 查看文章
佢跟都好似係以前手機d單邊耳機,其實分開通話同party 好好多
原來講跟機個耳機
Akira 明 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 11:29 AM   #3770
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: 寫輪眼 查看文章
THX各位

信和好似見到散賣9xx
PS4用psn可玩到?

作天係188仲見到有,都係$388+$88,你唔玩lightning returns可以快放返出去,佢賣$9xx咪由佢變做死貨囉

PSV可以玩到1-9
PS3只玩到5-9

舊 12-12-13, 11:32 AM   #3771
Pandahahaha
釈由美子の死忠者

引用:
作者: Akira 明 查看文章
原來講跟機個耳機
應該係手制個3.5mm出都係語音

舊 12-12-13, 11:41 AM   #3772
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 天空 查看文章
插電腦MON 咪冇聲囉?
有喇叭?

我都煩緊,電視得3色,唯有用MON打啦
MON又冇聲,我而家靠手製發聲。。。
點會用電視出聲架

一定用光纖+hdmi 出音響啦

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-12-13, 11:47 AM   #3773
天空

引用:
作者: pet3 查看文章
點會用電視出聲架

唔係人人都有光纖+hdmi 出音響架嘛
邊有你地咁貴富

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
舊 12-12-13, 11:49 AM   #3774
天空

引用:
好似好多人搞錯左
手制個耳機好似可以出GAME聲+CHAT架喎!

http://blog.asia.playstation.com/vie...ost=9130#sect9

可以使用DUALSHOCK®4無線控制器的3.5mm耳機孔輸出所有遊戲音效嗎?

可以,你可以將耳機輸出(Output to Headsets)選項設定在「聊天音頻」(Chat Audio)或「所有聲音」(All Audio)。

新CG一張

此篇文章於 12-12-13 11:52 AM 被 天空 編輯。
舊 12-12-13, 11:51 AM   #3775
tylau

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDkeithlau81
引用:
作者: pet3 查看文章
點會用電視出聲架

又唔好當到理所當然...

雖然我都好多年無電視出聲了
tylau 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
PlayStation 4, 綜合情報

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] PlayStation 4 情報總合 01 | 2013年年末商戦に発売 neo 電視遊戲討論版 1009 06-29-13 11:55 PM
[XBLA,PSN]The Simpsons Arcade Game(XBLA版Feb 03,2012)(美PS+會員07/02-29/02免費) IDGAF 電視遊戲討論版 18 09-05-12 04:32 AM
[演唱會] "左麟右李演唱會2009" 01/02/09~14/02/09 香港體育館 Busconcamp Neo Music UNIVERSE 42 04-14-09 01:48 AM
[TVB] "耳分高下" 主持:哈林,Honey鄧 & 眾閒角Sing之天使 02/02/09~13/03/09 星期一至五 22:35~23:05播映 Busconcamp Neo Entertainment TREND 157 03-30-09 12:24 PM
拳皇02 單眼皮男孩 街機遊戲討論版 1 03-30-05 05:39 AM

現在的時間是 08:00 PM

手機版 | APP版