Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 03-25-12, 02:13 PM   #26
候鳥
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: kin~kin 查看文章
最緊要有溝通…
有咩問題咪試下同佢傾囉,兩個人一齊就一定要互相遷就同適應…
同埋都仲係熱戀期,穩定左會好d架。
謝謝各位的意見
同女朋友溝通左,佢話明白
不過好驚我突然唔理佢,然後佢會胡思亂想
所以希望我如果唔得閒覆佢既時候就同佢講聲
候鳥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-12, 12:03 PM   #27
HON HON
God of Gamer
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: 候鳥 查看文章
謝謝各位的意見
真係唔記得覆佢既話, 最緊要事後快快手補飛, 佢識諗既話就問題不大....

不過有時候佢唔係嬲你唔覆你, 而係嬲你唔理佢多d....

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-12, 03:07 PM   #28
zeroorz
Insane Gamer
( ◕ ‿‿ ◕ )

註冊日期: Aug 2010
引用:
作者: 基路亞 查看文章
有假的咩?
女朋友都係叫阿貓。

舊 03-26-12, 08:26 PM   #29
碧克

註冊日期: Aug 2003
引用:
謝謝各位的意見
有咩大事唔好隔住個電話/電腦傾,真係有事的話,寧願煩自己多少少,出街當面講好過.
胡思亂想人人都會,不過女仔多心事就係普遍現象,你要有心理準備而且要識得應對與處理先得.

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-12, 10:17 PM   #30
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
謝謝各位的意見
唔洗客氣,祝你早日適應

有咩問題都唔緊要,最緊要有愛(雖然好老套,但這是事實)。
多d溝通,做多少少…
一段關係係要用心去經營的
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-12, 03:16 AM   #31
咩Feel
Game Master
脫線一族

註冊日期: May 2003
PSN  IDMaTTheWHk01
XBox Live GamertagMaTTheW Hk01
引用:
謝謝各位的意見
真心講句,你要兼顧埋女方亂諗野既後果
應變要好,溝通多D知佢咩思路就好行得多

言語只係萬中之一既溝通平台,唔好死用一味
有時一個擁抱勝過所有

主題工具
顯示模式