Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 02專區

主題工具 顯示模式
舊 08-06-10, 04:13 PM   #226
irismong
God of Gamer
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: Nelly 查看文章
有摩星嶺十一號冇早霸王?
去左排劇嘛

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-10, 05:27 PM   #227
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
即是雲海大戰快活人?

舊 08-06-10, 08:10 PM   #228
*苔蘚*
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2008
日頭唔會講靈異野吧,只期待佢可以講下d冷知識...
*苔蘚* 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-10, 08:59 PM   #229
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
講旅遊囉....

再搵銀河道士客串下....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-10, 11:35 PM   #230
*苔蘚*

雲海講旅遊多數都悶=.=
舊 08-07-10, 12:22 PM   #231
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

引用:
作者: *苔蘚* 查看文章
雲海講旅遊多數都悶=.=

咁你可以PASS了真係講旅遊
http://wanhoi.mysinablog.com/index.p...icleId=2504554

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-08-10, 02:11 AM   #232
幽浮-_-
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3823 8490 4570
衣家《摩星嶺4號》講緊美男外星人!
(會唔會有BL情節?) 快d開黎聽~
幽浮-_- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-10, 01:17 PM   #233
大懶財
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDJACKYSIN
雲海成日「借D倚」質擬阿祖嘅信仰

啱聽嘅說話,就係金石良言....相反就當你透明.
(  ̄ー ̄)人(゚д゚;)
大懶財 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-08-10, 01:52 PM   #234
*苔蘚*

引用:
作者: 幽浮-_- 查看文章
衣家《摩星嶺4號》講緊美男外星人!
(會唔會有BL情節?) 快d開黎聽~
會令你好失望,係正常向
舊 08-08-10, 10:27 PM   #235
*苔蘚*

引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
冇得pass,我公司全日開住903......
舊 08-09-10, 12:01 AM   #236
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
引用:
作者: 大懶財 查看文章
雲海成日「借D倚」質擬阿祖嘅信仰
阿祖真係唔串佢唔得

講野9唔搭8

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-10, 11:58 AM   #237
大懶財

引用:
作者: 天空 查看文章
阿祖真係唔串佢唔得

講野9唔搭8
都唔知揾阿祖做主持做乜, 佢除左耶教之外就乜都唔信, 搭靚嘴又9唔撘8

此篇文章於 08-09-10 09:33 PM 被 大懶財 編輯。
舊 08-09-10, 07:55 PM   #238
*苔蘚*

雲海:

1.sorry for everybody
我們上星期一錄好節目,阿森放假,阿祖到現在也未上載新節目,我剛剛丙完阿祖,希望一小時內搞點。

2.to john
你作為80後,set a very bad example,經常不負責任,又多多藉口,要知道就是你的態度,十日903替工節目<摩星嶺11號>我決定不找你,找了阿Bu!你要反省!

3.http://the-sun.on.cc/cnt/lifestyle/2...00504_002.html
及至近期,一個80後告訴我多麼多麼想搞好一個網上電台,搞好節目。結果他花了大量精神去做其他東西,甚至連自己的網站也忘記付錢續期,是我們外人幫他續回,最近連節目也忘記上載,而且藉口多多,心根本不在此。
舊 08-11-10, 07:31 PM   #239
Suda

Wii U IDsuda316
3DS Friend Code1075 0690 1475
PSN  IDhiku316
引用:
雲海:

我們上星期一錄好節目,阿森放假,阿祖到現在也未上載新節目,我剛剛丙完阿祖,希望一小時內搞點。

2.to john
你作為80後,set a very bad example,經常不負責任,又多多藉口,要知道就是你的態度,十日903替工節目<摩星嶺11號>我決定不找你,找了阿Bu!你要反省!

3.http://the-sun.on.cc/cnt/lifestyle/2...00504_002.html
及至近期,一個80後告訴我多麼多麼想搞好一個網上電台,搞好節目。結果他花了大量精神去做其他東西,甚至連自己的網站也忘記付錢續期,是我們外人幫他續回,最近連節目也忘記上載,而且藉口多多,心根本不在此。
之前聽陰音濕濕阿祖成日俾雲海同班DJ玩覺得佢幾慘(尤其係睇AV嗰集)
依家覺得呢條友真係唔抵可憐

Nintendo3DS
Suda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-10, 09:09 PM   #240
kcf1201
Game Master

註冊日期: May 2004
引用:
作者: Suda 查看文章
之前聽陰音濕濕阿祖成日俾雲海同班DJ玩覺得佢幾慘(尤其係睇AV嗰集)
而家聽番陰音濕濕度雲海點丙阿祖
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-10, 10:04 PM   #241
Nelly

註冊日期: Oct 2008
引用:

av果集堅正

Nelly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-10, 01:01 PM   #242
大懶財

引用:
雲海:

2.to john

2同3都係鬧阿祖?

舊 08-15-10, 04:22 PM   #243
*苔蘚*

睇怕彭加木九成比D隊友殺埋燒屍啦....

引用:
2同3都係鬧阿祖?
應該係.....
舊 08-16-10, 01:55 AM   #244
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
引用:
都唔知揾阿祖做主持做乜, 佢除左耶教之外就乜都唔信, 搭靚嘴又9唔撘8
最離普係好多野都唔識唔知

一d通識都冇

講野又唔好笑,又冇point

唯一用途就係比雲海玩

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-10, 07:52 AM   #245
Suda

聽返最新一集陰音濕濕阿祖仲係嗰副死樣
遲下真係要「祭祖」

Nintendo3DS
舊 08-18-10, 11:22 AM   #246
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
遲下真係要「祭祖」
仍然明串暗串阿祖得好利害

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-18-10, 05:55 PM   #247
大情大性武大帝
世嘉電子娛樂集團總裁

註冊日期: Nov 2003
引用:
遲下真係要「祭祖」
而家唔好講喇,講左就算,而家佢做乜都你都覺得人「死樣」架喇!

舊 08-18-10, 11:19 PM   #248
Suda

引用:
作者: 大情大性武大帝 查看文章
而家唔好講喇,講左就算,而家佢做乜都你都覺得人「死樣」架喇!
上集俾人丙完今集依然遲到+不肯認衰+搵藉口,有咩分別

Nintendo3DS
舊 08-20-10, 11:31 PM   #249
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

咁就2個禮拜....過得真快..........

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 08-21-10, 11:42 AM   #250
amaderasu
Crazy Gamer

註冊日期: May 2009
引用:
作者: 天空 查看文章
最離普係好多野都唔識唔知

一d通識都冇

講野又唔好笑,又冇point