Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 告示區 > GAF告示版

主題工具 顯示模式
舊 03-30-04, 03:34 AM   #51
上等兵
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
改名做: 上等兵

thx~~
上等兵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-01-04, 01:52 AM   #52
URA
盡皆過火 盡是癲狂

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDyungandrew
浦島景太郎--->URA
謝~

舊 04-01-04, 07:04 PM   #53
老師
Crazy Gamer
難明漢字

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDwaiming69
改名呀
托爾的小雞雞~~>立志當獸醫的雞雞

老師 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-04, 11:00 AM   #54
Zaku
The One

引用:
作者: 托爾的小雞雞
改名呀
托爾的小雞雞~~>立志當獸醫的雞雞
改名要 1000 post 喎
Zaku 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-04, 11:34 PM   #55
bear bb
Insane Gamer
abc123

XBox Live Gamertagtingting
Zelda -> bear bb

此篇文章於 04-04-04 12:01 AM 被 bear bb 編輯。
bear bb 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-04, 02:06 AM   #56
★星人44★
Moderator
_(:3 」 ∠)_

註冊日期: Jan 2002
水貨星人 NEO  ->  水★酋長FX

此篇文章於 04-08-04 04:28 PM 被 ★星人44★ 編輯。
★星人44★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-12-04, 08:06 PM   #57
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

改稱號...可唔可以改為圖檔架.....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-13-04, 09:46 PM   #58
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

XBox Live Gamertagk0h4ku
改稱號: 絢 爛 舞 踏

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-17-04, 11:42 PM   #59
ase
Insane Gamer
H.P.小博士

註冊日期: Sep 2003
至愛石川梨華  ->  春月

舊 04-20-04, 01:15 AM   #60
栗子貓
Game Master

註冊日期: Jan 2003
Sorry
-del-

此篇文章於 04-23-04 03:26 PM 被 栗子貓 編輯。
栗子貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-20-04, 11:18 PM   #61
Rosicky
我愛攝影

註冊日期: Oct 2002
XBox Live GamertagykcisoR
高佬 ~>松本秀人

英雄聯盟: Rosicky
Rosicky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-26-04, 01:33 PM   #62
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
改稱號

THX

舊 04-26-04, 05:43 PM   #63
MΛkubeX
Ultimate Gamer

註冊日期: Apr 2003
§ A L C H E M I S T §>>>>>元氣小MAXMAX thx

此篇文章於 04-26-04 05:54 PM 被 MΛkubeX 編輯。
MΛkubeX 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-03-04, 12:46 PM   #64
:bface:
Game Master

註冊日期: Jun 2003
XBox Live GamertagRedowata
改名~

:bface:----->冬眠しないクマさん

另外點解改左版之後人地qoute我個陣,個名顯示唔到黑面?

Chain Chronicle(日版):174 393 601
BD版白毛、各種天魔
加左請在gaf down聲
:bface: 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-04, 11:41 AM   #65
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
稱號是什麼

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-04, 11:44 AM   #66
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: mike^2又名館主
稱號是什麼
即是你Crazy Gamer個位置

舊 05-09-04, 11:45 AM   #67
搖搖
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
Crazy Gamer
尼個

舊 05-09-04, 11:57 AM   #68
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: 龍寶寶
即是你Crazy Gamer個位置
o下
呢個都有得改
乜唔係統一晒嫁

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 05-09-04, 12:01 PM   #69
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
o下
呢個都有得改
乜唔係統一晒嫁
有得改架,只要你有4000Post就可以,這是你的權利

舊 05-09-04, 12:07 PM   #70
小黑

PSN  IDEternalkin
引用:
o下
呢個都有得改
乜唔係統一晒嫁
你睇下搖搖果度個稱號咪知囉
小黑 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-04, 12:08 PM   #71
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: 龍寶寶
有得改架,只要你有4000Post就可以,這是你的權利
風見みずほ命

舊 05-09-04, 01:19 PM   #72
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
你搵多276x個post先黎換啦d

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-09-04, 01:31 PM   #73
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: T.K.
你搵多276x個post先黎換啦d
想下先都得掛

舊 05-12-04, 11:03 AM   #74
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
引用:
作者: :bface:
改名~

:bface:----->冬眠しないクマさん

另外點解改左版之後人地qoute我個陣,個名顯示唔到黑面?
冬眠しないクマさん呢個名改唔到

さん出唔到來..

Rabbidas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-13-04, 09:07 AM   #75
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
我想重申問多一次~
1.改左名,扣左1000post之後係唔係自定頭像還可以用?
2.用來login gaf的login name係會唔會轉左?還是同舊的一樣?

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:20 PM

手機版 | APP版