Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後
電視遊戲討論版>Xenoblade 2『異度神劍2』|DLC︰黄金の国イーラ︱2018年9月
neo2046 09:05 PM 11-07-17
ゼノブレイド2 Direct 2017.11.7
https://www.youtube.com/watch?v=OSkFQcx8SwE
龍寶寶 09:09 PM 11-07-17
作者: rinxlun:
岩岩響元朗喜利果面留左電話訂特別版
但都係未報到價比我
感覺上好似危危地……
放心,我去X源訂都未報到價,其他細鋪更冇可能有價比你
信長 09:36 PM 11-07-17
10:00
seed2005 10:29 PM 11-07-17
https://www.youtube.com/watch?v=3LPKj3kH47A

野良猫 10:31 PM 11-07-17
原來長腿金髮係女主變出嚟

今集啲嘢好多嘢搞
戰鬥前又多嘢搞,戰鬥時又多嘢忙
信長 10:32 PM 11-07-17
direct 劇透

愈睇愈正
去番官網,twitter 睇人設圖,好多角色
seed2005 10:34 PM 11-07-17
https://www.nintendo.co.jp/switch/ad...cts/index.html

零式 11:53 PM 11-07-17

光正過焰好多

故事...主角一開始比人插死, 巨神獸就死, 住係上面既人要向樂園進發....唔錯, 好有之前作品唔係你死就係我亡既緊張感
1pi 02:25 AM 11-08-17
Amazon.co.jp 冇晒收藏版賣添...
大獲啦
sun-rance 02:48 AM 11-08-17
作者: 1pi:
大獲啦
好在一早訂咗
MultiPASS 08:34 AM 11-08-17
睇完...
Play time可能係另一隻BOTW...
主線係搵齊啲「Blade」

Tannhauser Gate 08:56 AM 11-08-17
http://www.gameinformer.com/games/xe...ostPageIndex=1

呢篇previews最後有講今集故仔幾長

.
Monolith is still dedicated to providing a lengthy RPG. Xenoblade Chronicles 2 has only 10 chapters, and when I was brought into chapter four we were only around the 45-hour mark. "As you may or may not have expected, the playtime required to beat this game is a little on the high side," Takahashi says.

MultiPASS 09:53 AM 11-08-17
主線故事差唔多,
不過主菜係其它quest同揾blade。
holsety 06:42 PM 11-08-17
戰鬥企係後面的角色係support?

應該會買數位版。
Alucard_Lam 06:53 PM 11-08-17
大獲啦
港版收藏版仲有
天野 08:58 PM 11-08-17
作者: Alucard_Lam:
港版收藏版仲有
我懷疑冇行貨限定
因官網冇話有
PatrickNo42 08:58 PM 11-08-17
作者: 野良猫:
原來長腿金髮係女主變出嚟

今集啲嘢好多嘢搞
戰鬥前又多嘢搞,戰鬥時又多嘢忙
高橋老把戲啦
2ch好多人一早估到

今集每把武器都有育成要素,武器換左人又要由頭練過(儲好感度劇情),多左好多野做
加埋探索做支線真係有排煲

戰鬥系統應該學旁白話齋,打下打下就會摸熟掛
天野 08:59 PM 11-08-17
大獲啦
日本任天堂Store仲有
fortel 09:53 PM 11-08-17
作者: Alucard_Lam:
港版收藏版仲有
前幾日有打去香港d鋪問,佢話行版係有派限定
s3b21 11:01 PM 11-08-17
其實E隻係rpg定monster hunter 之類?
neo2046 11:15 PM 11-08-17
作者: s3b21:
其實E隻係rpg定monster hunter 之類?
rpg 類
Alucard_Lam 12:08 AM 11-09-17
作者: 天野:
我懷疑冇行貨限定
因官網冇話有
去 play-asia揾下,有中文收藏版的
mrk 12:11 AM 11-09-17
作者: fortel:
前幾日有打去香港d鋪問,佢話行版係有派限定
明天去訂定中文限定版先!
1pi 12:59 AM 11-09-17
睇黎要試下 訂行貨限定版了
邊間鋪訂 會穩陣D
sonic 11:54 AM 11-09-17
作者: 零式:

光正過焰好多

故事...主角一開始比人插死, 巨神獸就死, 住係上面既人要向樂園進發....唔錯, 好有之前作品唔係你死就係我亡既緊張感
我都覺,有無得長期變身呢?
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後

返回主題版面