Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後
電視遊戲討論版>Street Fighter V 情報區 3 | 已售
rubyyu 01:59 PM 06-05-17
作者: 風間鈴木仁:
大家 今天開始至 07/06 HK PSN SFV 做特價 $ 199
$199齊角色未?洗唔洗另外再比錢買session pass?
風間鈴木仁 02:13 PM 06-05-17
作者: rubyyu:
$199齊角色未?洗唔洗另外再比錢買session pass?
只是 GAME , 當然要另外比錢了 !!!

SEASON PASS 1 $ 190
SEASON PASS 2 $ 190

赤兵尉SETH 03:14 AM 06-23-17
More School Costumes heading to Street Fighter V June 27th
http://www.capcom-unity.com/harrison...er-v-june-27th
mika上次啦啦隊件衫打左底勁失望...

wing 10:03 AM 06-23-17
作者: 赤兵尉SETH:
More School Costumes heading to Street Fighter V June 27th
mika上次啦啦隊件衫打左底勁失望...
放心la, 基本上capcom怕死, sf5冇野俾你睇, 你睇茱莉件衫都夾硬加件底衫俾佢就知.
ahleung 06:43 PM 07-12-17
今年EVO 決賽繼續有EPSN直播
https://www.vg247.com/2017/07/12/str...live-on-espn2/
シェンムー 02:17 PM 07-13-17
今年應該輪到US 拎返次SF CHAMP 喇掛?
Punk , Du 大熱
赤兵尉SETH 06:56 AM 07-15-17
終於找舊衫條數...
作者: :
Nostalgic Costumes and Suzaku Castle coming to Street Fighter V on July 25th
http://www.capcom-unity.com/harrison...v-on-july-25th

下位dlc角色題示? Final Fight?

信長 08:02 AM 07-15-17
Final fight 場, 都幾肯定
張飛後代 10:34 AM 07-15-17
終於都再唔係薯條頭⋯
Bay Area⋯莫非係Abigail?
信長 10:11 AM 07-17-17

好強的雜卒 XD
強化人間ですの~★ 10:42 AM 07-17-17
Hugo size來既
張飛後代 11:49 AM 07-17-17
卡通大隻佬既上重下輕身型⋯
睇落性能係重視打擊技?
newb 01:38 PM 07-17-17
Tokido 打崩左Punk ,成為2017 Evo 冠軍
DevilElvis 02:50 PM 07-17-17
作者: 張飛後代:
卡通大隻佬既上重下輕身型⋯
睇落性能係重視打擊技?
Hugo o黎
赤兵尉SETH 03:21 PM 07-17-17
條片依家差唔多2,500個dislike...
隻野實在太樣衰
歌絲˙暮斯 03:24 PM 07-17-17
第一眼似 tekken 既 jack
由手機版發出
信長 03:29 PM 07-17-17
作者: 赤兵尉SETH:
條片依家差唔多2,500個dislike...
隻野實在太樣衰
本身就係樣衰.. 如果到時勁到XX ,D 人咪又係咁用
基本上SF 的角都係偏向有特色,先咁易令人有印象
Reishin 03:37 PM 07-17-17
點講好…SF3開始D新角色都係樣衰得嚟造型奇特
但近年C廠D人設都係唔多啱口味(隔離MVCI直頭走晒樣)
blackpighk 04:31 PM 07-17-17
作者: Reishin:
點講好…SF3開始D新角色都係樣衰得嚟造型奇特
但近年C廠D人設都係唔多啱口味(隔離MVCI直頭走晒樣)
我玩開投技/大隻系都頂唔順咁既吜囉樣.......

同埋D 招真係好tekken jack 囉....
八仙果 11:03 PM 07-17-17
SFV: Echo Fox Tokido vs PG Punk - EVO 2017 Grand Final - CPT2017

https://youtu.be/HT51m19_ZrI

信長 03:33 PM 07-18-17

出咩DLC /幾時公佈都係capcom 選, EVO 公佈尼隻真係比人笑
(我比左like 佢XD )
柚原このみ 04:01 PM 07-18-17
今集d美術真係叫玩開既有d難照單全收…
而家擺明就反正爛開,唔差在試埋爛到點試仲睇緊果班既容忍力
wing 05:14 PM 07-18-17
作者: 柚原このみ:
今集d美術真係叫玩開既有d難照單全收…
而家擺明就反正爛開,唔差在試埋爛到點試仲睇緊果班既容忍力
我接受到佢隻角, 但佢的身型同動作的動畫做到真係唔合格.
minekaoru 10:24 PM 07-18-17
睇番前面有講過season pass問題,但都唔係太明,我想問如果我用開日PSN,隻game係行版,係咪在日PSN買PASS就得?
Alpha2 04:54 PM 07-19-17
del..
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後

返回主題版面