Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-28-05, 05:09 PM   #26
泰利
Moderator
GAF 足球隊3號

註冊日期: Feb 2002
3DS Friend Code2680 9513 3230
PSN  IDterry1803
引用:
作者: mudhole
聽講玉置成實妹妹係咪好似都會黎ar ???
引用:
係?!
知唔知佢咩時間會出現ar ???
引用:
作者: Hayami
問題係邊一日呢
引用:
作者: 安東尼
玉置成實幾時會有表演?
玉置成實 30號下午4點到場呀!

...要返工, 睇唔到
泰利 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-05, 06:20 PM   #27
T.S
God of Gamer
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 泰利
玉置成實 30號下午4點到場呀!

...要返工, 睇唔到
一返黎就見到d咁野......
睇今日報紙先知佢會黎....

本來都稔住去,而家佢黎咁我實會去

「人不要臉,天下無敵。」

「鋒芒太露,樹大招風。」
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-28-05, 06:48 PM   #28
mudhole
Ultimate Gamer
さとし

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsatoshi_negi
30號一定一定一定要去~~~

舊 12-28-05, 10:48 PM   #29
美堂蠻
蛇夫座的使者

註冊日期: Oct 2003
如果我有簽名籌賣可以賣到幾錢呢

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

生きているのなら…神様だって殺してみせる!
美堂蠻 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-05, 12:03 AM   #30
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
今日終於去了~~~估唔到香港的作品中都有GOUF......雖然唔係好有水準, 但都要支持下~~~!
中午去時比較少人~~~ 到晚上去到時, 又見到幾十支鏡影住一個GUNDAM GRIL的情況~~~
1:1機倉.......都係比小朋友拍照比較合適~~~

晚些先POST相~~~

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-05, 12:17 AM   #31
msz006
私の紗夢は可愛です~
六蚊玩倒舖

註冊日期: Jan 2002
個gundam girl 係模型做出尼果d 定只係著上gundam 動畫中的軍服的普通girl??
msz006 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-05, 12:21 AM   #32
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: msz006
個gundam girl 係模型做出尼果d 定只係著上gundam 動畫中的軍服的普通girl??
好似係後者! 不過我唔知是否出現過~~~因為我唔識!
好似係SEED的女主角服~

舊 12-29-05, 12:53 AM   #33
mudhole
さとし

引用:
作者: 美堂蠻
如果我有簽名籌賣可以賣到幾錢呢
會派籌簽名???

舊 12-29-05, 01:04 AM   #34
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
會派籌簽名???
今日我見時間表是30的4-6pm出場!

舊 12-29-05, 07:33 AM   #35
Crazy Gamer

註冊日期: May 2004
XBox Live GamertagMING0229
引用:
作者: msz006
係著住gundam女角服式o既model
當日我就見到著住花園麗 , 愛瑪(奧干) , stella , lunamaria衣服o既model
0229 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-05, 09:17 PM   #36
無聞
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
今日去左
個會場真是細左好多
個台真是唔多掂...伸手應該可以掂到model的鞋
送的禮品真是廢到爆= ="
估唔到真是有人在個到買模型...仲買左過千元
show出來的模型又少...仲少過漫畫展攪的hobby比賽..
今日都是影女為主...模型為次XDDDDDDDDDDD
show張z gundam ver2.0的圖和少量圖比大家看下先

舊 12-29-05, 11:01 PM   #37
美堂蠻
蛇夫座的使者

註冊日期: Oct 2003
CD SOLD OUT
冇曬簽名籌LU~~~~~

打撃系など花拳繍腿、関節技(サブミッション)こそ王者の技よ!!

生きているのなら…神様だって殺してみせる!
美堂蠻 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-05, 11:35 PM   #38
KIM
GAF足球隊金虎拾號

點解你地可以影唔到塊鏡的反光~~~???

舊 12-29-05, 11:42 PM   #39
無聞
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2002
引用:
作者: KIM
[吹水mode]
就光線位
有時見到反光
介在其他地方到影..或者低炒,高炒咁...
開左閃和唔開閃又有唔同效果
好似我貼些相咁
張impulse是開左閃
而張strike就冇開閃
總之影得多
試下唔同方法影
咁你可能都會知道點可以影得好些
[/吹水mode]
其實我都唔識影相
我亂影一通

此篇文章於 12-29-05 11:45 PM 被 無聞 編輯。
無聞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-29-05, 11:46 PM   #40
fatyee
Game Master

註冊日期: Apr 2004
引用:
[亂 up mode]兩個方法...
1. 用偏光鏡
2. 將個鏡頭貼近 d 塊玻璃, 最好同時用野遮遮上面/側面黎既強光
[/亂 up mode]

放假先黎落雨...
唔通連個天都唔鍾意我?
fatyee 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-05, 12:01 AM   #41
Crazy Gamer

註冊日期: May 2004
XBox Live GamertagMING0229
引用:
作者: 無聞
呢部大劍impluse

聽日都係去多次...
睇下影唔影到玉置成實...

同埋影多d gundam......girl先~
0229 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-05, 12:23 AM   #42
mudhole
さとし

引用:
作者: 美堂蠻
CD SOLD OUT
冇曬簽名籌LU~~~~~

下?!
要買CD先有籌ga ???

舊 12-30-05, 12:24 AM   #43
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

引用:
今日我見時間表是30的4-6pm出場!
今日我去見到有之前金生話o個隻N年前的BB戰士飛行老虎……

PS:開放時間為17:00~23:00

每天提醒自己,施恩莫望報,不要把得失看得太重。
幸福不是必然,擁有它的人,請好好珍而重之……
呂鳳仙 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-05, 12:26 AM   #44
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 呂鳳仙
今日我去見到有之前金生話o個隻N年前的BB戰士飛行老虎……
下~~~~~點解我唔見???

舊 12-30-05, 12:36 AM   #45
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

引用:
下~~~~~點解我唔見???
唔好睇o的大大盒模型,睇o的幾十蚊o既1/144模型附近,行過少少係一堆G-Gen,
再行過少少到一個角落頭位,有一堆好舊o既BB戰士,其中一棟係數十盒飛行老虎。
(可能佢唔預有人會買,所以唔見有貼價錢牌 )

PS:成個買模型o既檔都係得4隻角o者,行晒一定搵到,我亦相信唔會俾人掃走

舊 12-30-05, 12:38 AM   #46
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 呂鳳仙
唔好睇o的大大盒模型,睇o的幾十蚊o既1/144模型附近,行過少少係一堆G-Gen,
再行過少少到一個角落頭位,有一堆好舊o既BB戰士,其中一棟係數十盒飛行老虎。
(可能佢唔預有人會買,所以唔見有貼價錢牌 )

PS:成個買模型o既檔都係得4隻角o者,行晒一定搵到,我亦相信唔會俾人掃走
你post了出來, 我怕比人去掃~~~明天再出擊!!!

舊 12-30-05, 12:42 AM   #47
呂鳳仙
錢錢錢錢錢錢錢

引用:
你post了出來, 我怕比人去掃~~~明天再出擊!!!
唔…唔會掛,我發現飛行虎個度係最少人徘徊o既,
連睇檔o既人都唔企個度,如果我拎o左盒走都冇人知

舊 12-30-05, 12:47 AM   #48
pmtommi
Junior Member

註冊日期: Nov 2005
敗家仔今日高達展戰利品......

pmtommi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-30-05, 12:59 AM   #49
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: pmtommi
敗家仔今日高達展戰利品......
原來你就是 #36 果位 ~~~不過一年一次, 開心咪OK囉~~~!
買滿$XXX, 可以上去機倉拍照播~~~~有沒拍呀???

舊 12-30-05, 01:07 AM   #50
pmtommi
Junior Member

註冊日期: Nov 2005
引用:
原來你就是 #36 果位 ~~~不過一年一次, 開心咪OK囉~~~!
買滿$XXX, 可以上去機倉拍照播~~~~有沒拍呀???
? 個姐姐仔無同我講, 唔知用返今日張單可唔可以聽日返去補影呢?
pmtommi 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 03:04 PM

手機版 | APP版