Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-10-13, 10:02 AM   #2001
機神GBA
God of Gamer
☆The End☆

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 1515 查看文章
PS4 內置遊戲the playroom, 要用到眼仔玩
thx. 咁都係買埋la.
機神GBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 10:03 AM   #2002
taikin0901
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2011
Wii U IDtaikin0901
PSN  IDTAIKIN_CHAN
XBox Live GamertagTAIKIN
引用:
作者: 陸奧 貴志 查看文章
明明新貨,但係個盒有冇殘左d....
無計,上次本GTA5硬皮攻略收到時都係變形
taikin0901 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 10:04 AM   #2003
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
引用:
講完一大輪所謂既理性論點,最後又係口嫌體正直
我會比女裝少年十個趣,佢真係無得頂,佢好有潛質加入民建聯

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 10:05 AM   #2004
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
多謝您於 Sony Store, Online (Hong Kong) 購物
訂單編號:
訂購日期: 2013-11-10

您將於 XXXX@XXXXX 收到一封訂單確認的電子郵件。
另外,您亦可以按此查看您於Sony Store, Online (香港)的購物紀錄。

CAM+AC4
$4108
所有PACK都有得搭AC4
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 10:07 AM   #2005
terryskw
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2004
order 已落~

舊 11-10-13, 10:11 AM   #2006
playst
Senior Gamer

註冊日期: May 2009
我都買左CAM+AC4
$4108
playst 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 10:16 AM   #2007
奧拉
寄生在GAF的奧拉

PSN  IDaura123jp
XBox Live GamertagLainhk
PS4+AC4已訂
PLAS-5002+CUH-1006AB+PS4 PREM 1 HK$ 3,808

舊 11-10-13, 10:18 AM   #2008
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
樓上呢D係收SMSo個隻既order?定係新訂?

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 10:19 AM   #2009
奧拉
寄生在GAF的奧拉

引用:
樓上呢D係收SMSo個隻既order?定係新訂?
sms order ,入code 之後會俾你選Packing ,要有mysony ID
冇既建議開咗先,仲有到購買Page 有寫明Mysony ID / Credit card 主 兩様都要同一個名

此篇文章於 11-10-13 10:22 AM 被 奧拉 編輯。
奧拉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 10:24 AM   #2010
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
冇箱等二手吧

psn 要額外收費玩月費制遊戲, xboxone洗吾洗?

此篇文章於 11-10-13 10:29 AM 被 holsety 編輯。
holsety 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 10:41 AM   #2011
playst

註冊日期: May 2009
HMV online有無得cancel order, 訂左無雙想唔要
playst 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 10:42 AM   #2012
Echo01

註冊日期: Nov 2012
想問落左Order既師兄,如果要自取貨物,有邊幾間鋪揀? THX
Echo01 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 10:45 AM   #2013
奧拉
寄生在GAF的奧拉

引用:
作者: Echo01 查看文章
想問落左Order既師兄,如果要自取貨物,有邊幾間鋪揀? THX
香港Sony Store / 旺角Sony Store

舊 11-10-13, 10:56 AM   #2014
tylau

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDkeithlau81
引用:
作者: 普通人一個 查看文章
我會比女裝少年十個趣,佢真係無得頂,佢好有潛質加入民建聯
民賤聯?特首辦啦、咁鍾意強姦民意
tylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 11:03 AM   #2015
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: tylau 查看文章
民賤聯?特首辦啦、咁鍾意強姦民意
因為按錯製吧

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 11:07 AM   #2016
Strider
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
Ps4+cam+AC4已訂

舊 11-10-13, 11:25 AM   #2017
Rez
Crazy Gamer
Banana

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 女裝少年 查看文章
無得救
成班人諗野既方向依然唔係向住問題核心
問題係:香港憑乜野賣得貴過美國?
結果又係講其他唔合理既例子出黎
試圖將冇咁唔合理既事合理化

同埋唔好再話眾人皆醉我獨醒,或者咩與眾不同
因為香港,愚民真係佔有大多數
你見民建聯工聯會,呢d與民為敵既政黨都有咁多人選你就知
我覺得係一班香港人對唔合理既事一直硬食,食到慣左
就好似你每日返工返學搭既港鐵同巴士咁
佢地加價夠係商業決定啦
次次都有人話唔合理
但日日都係咁多人搭,口嫌體正直?
立法會功能組別分組點票,否決用特權法要政府交出HKTV死因
唔合理既事每日每星期都不斷發生
慣左硬食,忍氣吞聲,潛移默化,
到有人行出黎話你聽,呢種種事都係唔合理
反而變成異類,遭到口誅筆伐

你話香港人咁反智邊有得救丫
我敢講,如果今晚一覺訓醒
700萬香港人變晒做美國人,或者巴西人
聽日就暴動了
哎哋咁快已經技窮亂咁講野啦XDDDDDDDDD
你自己講個問題核心係乜野呀
嗱跟我讀一次"香‧港‧憑‧乜‧野‧賣‧得‧貴‧過‧美‧國‧?
咁民建聯工聯會又關PS4乜事呀?
咁港鐵同巴士又關PS4乜事呀?
咁HKTV又關PS4乜事呀?
自已口口聲聲話人講野偏離核心, 你自己咪又係講到完全離哂題XDD

引用:
就好似你每日返工返學搭既港鐵同巴士咁
佢地加價夠係商業決定啦
次次都有人話唔合理
但日日都係咁多人搭,口嫌體正直?
我相信你打呢段野個陣應該精神分裂緊
SONY定價都係商業決定黎
但係宜家有條白痴仔話唔合理
走去JOIN首賣會之餘, 仲要浪費SMS費去申請預訂
咁宜家邊個口嫌體正直呀白痴仔?
其他人都言出一致買就買, 唔買就唔買, 考慮緊就考慮緊
你呢? 你連愚民都不如呀XDDDDDD

引用:
作者: Rez 查看文章
你自己唔係堅持只係用PS4做論點咩, 咁又關PS3同360乜事呀
OK又講下PS3同360
你話香港既銷售量咁無實質數據支持呀
但係我話俾你聽美國PS3已經超前左360
Source: http://techland.time.com/2013/10/17/...les-the-roost/

好啦你話商業決定唔一定要同合理扯上關係
咁更加唔好同美國售價扯上關係啦
要諒解其他人點諗, 咁要賣幾錢先叫合理呀
一蚊呀? 賣一蚊都可能會有人走出黎嘈喎
免費呀?! 免費都可能有人嫌阻定呀

最後你覺得價錢咁唔同理你都仲考慮去買, 仲要嘥SMS錢去登記咁好笑XD
其實精神分裂呢樣野可大可小架
留返D錢睇下醫生好過打機啦
上面呢段野你做乜唔覆我呀
我知有時現實既野係好難接受到
但都唔好選擇性失明啦
你屋企人養你好辛苦架
唔好再加多負擔俾你屋企人醫你既病啦XDDDDD
Rez 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 11:34 AM   #2018
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

註冊日期: Dec 2007
引用:
以偏概全咪你呢種囉、每樣事重要性都不同、遊戲機唔係必須品、無必要爭取。深水埗一串魚旦夠平過旺角啦、我樓下車位夠貴過新界啦、私人企業決定同公共事業決定都唔識分。讀咩書?

到而家都仲無理據站腳點解美國要貴過香港、眾人提供理據又無視、真係可憐。
如果你咁有道理、夠膽就發起遊行、去日本領事館示威、去索尼總部絕食、咪做鍵盤鬥士啦。反正你覺得同民生問題同等重要。

哈哈、笑死我
完全將事實顛倒
我冇理據?
我提出美元同港元匯率掛勾
香港冇關稅銷售稅
兩地之間生活物價指同既有差別

你呢?
你話我[以偏概全], 你除左[以偏概全咪你呢種囉]之外仲有乜野?
我話我無視眾人理據, 你除左[眾人提供理據又無視]之外仲有咩?
你睇唔睇到我同你地最大既分別?
點解我話香港愚民佔大多數
我可以提出[民建聯工聯會]?
點解我話香港每日都充滿唔會理
我可以講出[HKTV事件]?
點解我作出主張會立證, 而你就冇?

本來你最搞笑係五毛式回覆:
你夠膽就去天安門反共

但我見到咁既質素香港人
我真係笑唔出
女裝少年 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 11:39 AM   #2019
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
事實上就係sony話部野賣10m都仲得,你大可不買,冇人用槍指你去買,但最後某人都仲係一邊話人唔合理一邊走去衝首發,唔能夠貫徹始終,唔合理(佢認為)都仲去買,咁佢講既野既說服力o係邊?

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 11:45 AM   #2020
AshleyYan
↓打到乾晒水先出↓

註冊日期: Dec 2004
Wii U IDAshleyYan
3DS Friend Code2105 8594 0996
PSN  IDAshleyYan
XBox Live GamertagAshleyYan
有乜好嘈,sony係個商業機構,你覺得佢定價貴咪唔好買lor
香港係自由市場,如果佢個價真係定得太高既到最後一定會減價
如果唔減都有人買既咪即係價錢合理lor

舊 11-10-13, 11:53 AM   #2021
tylau

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDkeithlau81
引用:
完全將事實顛倒
我冇理據?
我提出美元同港元匯率掛勾
香港冇關稅銷售稅
兩地之間生活物價指同既有差別

你呢?
你話我[以偏概全], 你除左[以偏概全咪你呢種囉]之外仲有乜野?
我話我無視眾人理據, 你除左[眾人提供理據又無視]之外仲有咩?
你睇唔睇到我同你地最大既分別?
點解我話香港愚民佔大多數
我可以提出[民建聯工聯會]?
點解我話香港每日都充滿唔會理
我可以講出[HKTV事件]?
點解我作出主張會立證, 而你就冇?

本來你最搞笑係五毛式回覆:
你夠膽就去天安門反共

但我見到咁既質素香港人
我真係笑唔出
強姦犯比喻法真係好站得住腳好文明呀

鍵盤鬥士、最明智係你囉。

眼中只有關稅同生活物價做因素?港區索尼租金貴過美國得唔得?唔係成本?
港版英式插多粒fuse貴左得唔得?港市場細成本貴得唔得?

自我中心的人最大問題係淨望到自己望到的東西、再主觀批判、不能接受各方意見。五毛共通點
tylau 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 11:54 AM   #2022
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

引用:
作者: Rez 查看文章
哎哋咁快已經技窮亂咁講野啦XDDDDDDDDD
你自己講個問題核心係乜野呀
嗱跟我讀一次"香‧港‧憑‧乜‧野‧賣‧得‧貴‧過‧美‧國‧?
咁民建聯工聯會又關PS4乜事呀?
咁港鐵同巴士又關PS4乜事呀?
咁HKTV又關PS4乜事呀?
自已口口聲聲話人講野偏離核心, 你自己咪又係講到完全離哂題XDD

我相信你打呢段野個陣應該精神分裂緊
SONY定價都係商業決定黎
但係宜家有條白痴仔話唔合理
走去JOIN首賣會之餘, 仲要浪費SMS費去申請預訂
咁宜家邊個口嫌體正直呀白痴仔?
其他人都言出一致買就買, 唔買就唔買, 考慮緊就考慮緊
你呢? 你連愚民都不如呀XDDDDDD

上面呢段野你做乜唔覆我呀
我知有時現實既野係好難接受到
但都唔好選擇性失明啦
你屋企人養你好辛苦架
唔好再加多負擔俾你屋企人醫你既病啦XDDDDD
連理性討論既根本
主張要立證都未識
好心就唔好出黎獻醜啦

我講民建聯工聯會, 係對我話香港多愚民立證
我講港鐵巴士加價, 係對我話佢地都係商業決定立證
我講HKTV, 係對香港每日都有唔合理事情立證

相反你話我技窮
除左[哎哋咁快已經技窮亂咁講野啦]之外仲有D乜?

你中間果段D因果都唔知點搭出黎
有抽首賣會唔一定中, 中左亦唔一定要去
有留電話登記亦唔一定中, 中左亦唔一定要入CODE買(可以讓個CODE比人)
買左亦未必係自用(出面需求高可以放售)
如果深思熟慮既叫做[愚民都不如既精神分裂白痴仔]
咁唔理價錢盲衝既應該叫咩?
舊 11-10-13, 11:55 AM   #2023
王小虎

舖租、倉租、人工。
王小虎 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 11:56 AM   #2024
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: Kain 查看文章
多謝您於 Sony Store, Online (Hong Kong) 購物
訂單編號:
訂購日期: 2013-11-10

您將於 XXXX@XXXXX 收到一封訂單確認的電子郵件。
另外,您亦可以按此查看您於Sony Store, Online (香港)的購物紀錄。

CAM+AC4
$4108
所有PACK都有得搭AC4
你收到的code係今日用的?

我還以為最早都要 11 Nov
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-13, 12:00 PM   #2025
女裝少年
Game Master
おねーちゃん大好き~

引用:
強姦犯比喻法真係好站得住腳妳文明呀

鍵盤鬥士、最明智係你囉。

眼中只有關稅同生活物價做因素?港區索尼租金貴過美國得唔得?唔係成本?
港版英式插多粒fuse貴左得唔得?港市場細成本貴得唔得?

自我中心的人最大問題係淨望到自己望到的東西、再主觀批判、不能接受各方意見。五毛共通點
強姦犯既比喻係立證
同失去理性既人講理性
本身已經係一件唔理性既行為

紅字果段你一早可以拎出黎講
不過如果係你提出租金呢個主張
就應該係你拿出資料替你的主張立證提供說服力

藍字我都認同

標籤
PlayStation 4, 綜合情報

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4] PlayStation 4 情報總合 01 | 2013年年末商戦に発売 neo 電視遊戲討論版 1009 06-29-13 11:55 PM
[XBLA,PSN]The Simpsons Arcade Game(XBLA版Feb 03,2012)(美PS+會員07/02-29/02免費) IDGAF 電視遊戲討論版 18 09-05-12 04:32 AM
[演唱會] "左麟右李演唱會2009" 01/02/09~14/02/09 香港體育館 Busconcamp Neo Music UNIVERSE 42 04-14-09 01:48 AM
[TVB] "耳分高下" 主持:哈林,Honey鄧 & 眾閒角Sing之天使 02/02/09~13/03/09 星期一至五 22:35~23:05播映 Busconcamp Neo Entertainment TREND 157 03-30-09 12:24 PM
拳皇02 單眼皮男孩 街機遊戲討論版 1 03-30-05 05:39 AM

現在的時間是 07:18 AM

手機版 | APP版