Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-25-14, 09:31 AM   #826
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: kowloon 查看文章
係打緊定係畫面delay
龍威係唔係用部叫KILLER 既大6機身 ?

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 09:38 AM   #827
kowloon
Insane Gamer
迷之技術員

註冊日期: Nov 2006
Wii U IDkowloon88
3DS Friend Code4768 7391 3691
PSN  IDkowloon
XBox Live Gamertagkowloon888
引用:
作者: GUSTAV 查看文章
龍威係唔係用部叫KILLER 既大6機身 ?
有2部係(初音個邊個2部)。樓梯有部原裝。 北角都係(4部)
沙田都有4部
其他場係另一款大陸機
荃金原裝
kowloon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 09:42 AM   #828
GUSTAV
The One
poor

引用:
有2部係(初音個邊個2部)。樓梯有部原裝。 北角都係(4部)
沙田都有4部
其他場係另一款大陸機
荃金原裝
KILLER O個部有DELAY? 北角O個邊又係DELAY 到哭
仲要係一邊勁D(當上網打黃線) 一邊冇咁勁(當上網打綠線)

BUT 沙田沙龍我唔覺有DELAY

舊 03-25-14, 09:48 AM   #829
kowloon
迷之技術員

引用:
KILLER O個部有DELAY? 北角O個邊又係DELAY 到哭

我只係間唔中有客話部機慢( 可能主機拖左2個大畫面出去慢左?)
裡面既野都係原裝
仲有邊個場會拉畫面出去大電視比人?

晚點出去試下其他場。
舊 03-25-14, 09:58 AM   #830
GUSTAV
The One
poor

引用:
我只係間唔中有客話部機慢( 可能主機拖左2個大畫面出去慢左?)
裡面既野都係原裝
仲有邊個場會拉畫面出去大電視比人?

晚點出去試下其他場。
我覺得KILLER 部機個電視本身有DELAY 仲幾勁 (OR 可能係個制)

你去新之/SMART 試一場就知.....

舊 03-25-14, 10:04 AM   #831
kowloon
迷之技術員

引用:
我覺得KILLER 部機個電視本身有DELAY 仲幾勁 (OR 可能係個制)

你去新之/SMART 試一場就知.....
制換左幾次 個控制板都係,
好的~ 研究下佢地個mon
活力城個mon走色,但係都順
舊 03-25-14, 10:07 AM   #832
GUSTAV
The One
poor

引用:
我情願個MON 朦都唔要DELAY LOR OTZ

舊 03-25-14, 11:42 AM   #833
怪盜小G
God of Gamer
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
引用:
作者: 寫輪眼 查看文章
有冇版友上左蘋果?

頭post可改邊11間機舖有得打嗎?
住新界個堆好慘架.....
有花生??

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 12:04 PM   #834
REddie
Junior Member

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: 魔王-將 查看文章
龍珠悟空都要比菲利打到死死下先識變超級撒亞人啦
btw 去街場試機不如買隻GAME(EXVS/FB)番屋企操熟左先啦
我就係唔想為左練隻game黎買部機…==||
REddie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 12:15 PM   #835
魔靈娘
Game Master
葵千尋

註冊日期: Dec 2010
Wii U IDilovecardcaptor
買部ps3+game+大制都2千幾
打300場街機都係2400

打夠300場點都變中手啦

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 12:24 PM   #836
GUSTAV
The One
poor

咁ps3 唔係淨用黎打gundam ga 嘛

舊 03-25-14, 12:34 PM   #837
怪盜小G
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
依家新手打=秒殺/拉人陪葬

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 12:39 PM   #838
魔靈娘
Game Master
葵千尋

註冊日期: Dec 2010
Wii U IDilovecardcaptor
引用:
咁ps3 唔係淨用黎打gundam ga 嘛
只好說:如果PS4可以玩PS3 game/PS4出FB一定好銷量

暴雪英霸: 魔靈娘#3534

爆裂吧! 肝臟!!
魔靈娘 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 12:45 PM   #839
CardGameDan
Ultimate Gamer
蔬菜汁好味w

註冊日期: Jul 2006
引用:

沙田沙龍打過冇問題

引用:
長沙灣活力城...顏色問題,無故藍畫面(重新接觸HDMI),畫面拉出螢幕外

引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
冇2line場都唔駛旨意新手入到坑

World of Tanks US:ID=CardGameDan、Clan=503rd Joint Fighter Wing Typhoon Witches<---現在主力
CardGameDan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 12:47 PM   #840
Thaws

PSN  IDThaws
XBox Live Gamertagthaws
無咪shuffle場囉...鬥攬炒之嘛
由手機版發出
Thaws 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 12:47 PM   #841
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
引用:
作者: 魔靈娘 查看文章
買部ps3+game+大制都2千幾
打300場街機都係2400

打夠300場點都變中手啦
你會唔會咁m 入300鋪去練自己練到中手
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 12:47 PM   #842
~Sau~
Game Master
WA2深度中毒者

註冊日期: Feb 2008
PSN  IDSauWong2015
引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
每個區/每個機舖總有幾個神人坐鎮 sm人
新手真係玩乜
~Sau~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 12:51 PM   #843
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
尋晚已經見識左1坐低就俾新安j挑機啦
我個tag係新兵黎咋大佬

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 01:02 PM   #844
クラウド
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
個TAG係乜邊個會理
根本無人會當係一回事

舊 03-25-14, 01:03 PM   #845
kimtch

機鋪挑機文化不嬲都係見有人係度就落對面挑架啦..

仲有d會挑贏你見你轉去第2度打電腦, 即克放棄佢打緊果鋪電腦去挑你添呀
舊 03-25-14, 01:14 PM   #846
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
即係你想挑機唔係問題,我又唔太在意輸贏
但係個個一落場就新安j真係痴線左d
就算我堅持唔用,都要係咁研究針對性打法,俾你辛苦贏左1場,下場又黎過
明明隻game百幾部機變左1種打法有乜謂...
比賽就話0者,街場都咁打唔悶就奇

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 01:19 PM   #847
kimtch

GVG既時代 : MK:我細細個就鐘意免費大魔架啦
NEXT既時代: MK:我細細個就鐘意NU架啦
MAX既時代: MK:我細細個就鐘意新安J架啦

特別係8蚊,
你為左贏可以去到幾盡?

ps3 exvsfb 都可以連住5場見ooq之類既上位機啦 更何況要8蚊鋪?
舊 03-25-14, 01:20 PM   #848
oskyosky
Junior Member

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDoskylai
引用:
作者: sugihara 查看文章
就算我堅持唔用,都要係咁研究針對性打法,俾你辛苦贏左1場,下場又黎過
香港文化就係只用最勁個幾部
oskyosky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-14, 01:28 PM   #849
クラウド
死相が見えるぞ

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: sugihara 查看文章
fb無去過銀牌場?
大機:w0, 獨角,李老子, ooq
2000:d+, 自護, 青椒, 拉比
唔洗銀牌
就咁開個無話s rank禁既都係呢8架

唔洗錢都得8架機揀
你要錢仲同你玩s以外機體????

舊 03-25-14, 01:34 PM   #850
mario0606
The One
G101一ノ瀬はじめ

註冊日期: Oct 2006
3DS Friend Code4553 9940 3673
PSN  IDedward_hk2011
引用:
作者: kimtch 查看文章
GVG既時代 : MK:我細細個就鐘意免費大魔架啦
NEXT既時代: MK:我細細個就鐘意NU架啦
MAX既時代: MK:我細細個就鐘意新安J架啦

特別係8蚊,
你為左贏可以去到幾盡?

ps3 exvsfb 都可以連住5場見ooq之類既上位機啦 更何況要8蚊鋪?
GvG班MK應該用Master多過自由

2000:F91、Strike、紅渣
1000:電池、V仔、黑MK2、IJ(拉克絲)
PSN ID:edward_9105

曼聯迷M群:group659819@msnzone.cn
歡迎曼聯迷進入討論

**舊有成員請轉Skype入新群,ID:mario910502
mario0606 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:22 PM

手機版 | APP版