Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-24-17, 08:50 PM   #201
肥雞
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
抽蛋中伏機率太高
我唔敢抽野

舊 03-24-17, 11:42 PM   #202
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
忙得濟岩岩先打到4,感覺上係易過火召
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-25-17, 09:46 AM   #203
ShinDou

今次真係好易,COMPLETE埋5,而家D武都升爆20LV,不過有支YUNA廢杖凸爆左未升LV,好似凸爆可以上6星﹖唔知勁唔勁
舊 03-27-17, 08:28 AM   #204
ShinDou

2星光輝結晶係邊度打多?刷冰召最難果版好似1粒都唔跌
舊 03-27-17, 11:37 AM   #205
Gustavi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2010
召喚獸關全員有buff 打1-5 應該易d 既, 不過後半仲有 6 同 EX

星期三有新角event 了
twitter 又開投票估pickup
Gustavi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-28-17, 12:05 PM   #206
Hawk
Game Master

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
PSN  IDHawkHK
居然出提達, 奶廷姐幾時出啊? 就快冇石頭喇~
Hawk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-29-17, 03:11 PM   #207
Hawk
Game Master

Nintendo Switch IDSW-5310-1709-3227
用馬騮代替提達冇con過咗5, 抽剩1卷死好命中埋提達5*武
舊 03-29-17, 04:26 PM   #208
ShinDou

今次又難左好多,得十幾lv過唔到4,要升下lv先得

原來5果隻see more識復活?要殺左卒先殺佢先得? 仲諗住1開波淨係屈死左佢先

此篇文章於 03-29-17 06:31 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 03-29-17, 06:16 PM   #209
ShinDou

換番3隻用開40lv非特角先岩岩過到4,真係要升下特角打5了
舊 03-29-17, 06:26 PM   #210
Hawk
Game Master

我過5係3隻都lv50, 覺醒3x-4x, boss關開火召先清雜魚, 穩穩陣陣就過到
舊 03-29-17, 07:09 PM   #211
ShinDou

唔得閒升人,搭黑鬼FD爆左1次石過左佢算 XD

隻特效騎其實都OK勁,不過要打人型,今日先有第1隻LV50人VAAN,CLOUD同拳妹得LV40幾,活動前又抽到騎把5星武,諗住升下隻騎順便掛出黎 XD
舊 03-30-17, 02:22 PM   #212
ShinDou

4月會出2個新人,黑影認唔到係邊個 XD

有新野技連携喎,可能好勁下,下次到雷召,4月後半開MULTIPLAY,4月中BARTZ TINA YUFFIE上方修正,YUFFIE真係堅廢,其他2隻普通
舊 03-30-17, 03:34 PM   #213
Hawk
Game Master

黑影zoom近啲會見到樣但我都係唔知乜水嚟...

Yuffie如果可以解除吸buff上限就有用
舊 03-30-17, 03:37 PM   #214
plokplok00
Insane Gamer

+光左
plokplok00 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-17, 05:23 PM   #215
ShinDou

都係唔識乜水,可能係我冇打過果D集數,FF11/14﹖

冰召好似冇想像中咁好用,都係火召1開波大大力秒人仲好
舊 03-30-17, 05:24 PM   #216
Gustavi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2010
11 prishe 同 5 ファリス
Gustavi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-17, 05:36 PM   #217
ShinDou

出左2隻升緊既30幾LV COMPLETE唔到6,俾人打多過9千,出番主力先 XD

出番主力打左萬7分COMPLETE埋了 XD

此篇文章於 03-31-17 05:46 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 03-31-17, 08:00 PM   #218
肥雞
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2005
EXTRA真係難打....後半段扣唔切BRV

舊 03-31-17, 08:10 PM   #219
ShinDou

EXTRA我都打唔到,都係打到半血就死
舊 03-31-17, 08:24 PM   #220
Hawk
Game Master

Ex條龍好q多血, 為咗5卷睇嚟要con1次石希望過到...

P.s. 雲哥, tifa, 馬騮 con 1次過咗

此篇文章於 03-31-17 10:22 PM 被 Hawk 編輯。
舊 04-02-17, 08:54 AM   #221
ShinDou

冰召都20了,打埋D肥先 XD

我D人唔夠勁,唔試EXTRA了,升爆D人同武先去試 XD
舊 04-04-17, 05:49 PM   #222
ShinDou

FF10 EXTRA又打唔到了,打到SEE MORE復活1次就死
舊 04-04-17, 10:32 PM   #223
Hawk
Game Master

為3卷con1次過咗算~
舊 04-07-17, 03:58 PM   #224
Hawk
Game Master

隻新角既技轉屬性真係好古怪, 要出一次下次至會轉, 但又唔係brv + hp attack, 有鬼用咩…
今次唯一高興係抽哂16卷中白猫5*武
舊 04-07-17, 04:21 PM   #225
ShinDou

其實而家已經進化到唔駛抽野都打得下,d專武又唔係真係勁好多,只係攻多百幾,扣多百幾咁,d附加性能好多都係勁得果少少,冇乜必要抽,如果齊晒武器種類真係可以唔抽,用其他人d武器就夠

而家等佢出6星超必武先抽了,暫時儲番2萬石,6章都未r晒石,都有d後悔開頭亂抽左十幾次11連

又冇理由重打,會冇火召20lv

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
DISSIDIA Final Fantasy Teaser aquarius 手提遊戲機討論版 2 02-15-15 02:17 PM
[PSP] Dissidia [Duodecim] 012 Final Fantasy romrom2004 手提遊戲機討論版 614 08-10-14 12:08 AM
[3DS] Theatrhythm Final Fantasy シアトリズム ファイナルファンタジー | 已售 money 手提遊戲機討論版 307 12-13-12 09:18 AM

現在的時間是 10:49 AM

手機版 | APP版