Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-08-18, 07:46 PM   #1301
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
而家FD LIST俾教官洗版 XD 不過都好既唔駛慢慢等教官上水先打火召

原來升貓最正,1開波BUFF完之後換教官仲有D BUFF係度,搞到重力同雲尼拿都好大力 XD

都算快喎16ACT打完,25萬分

此篇文章於 08-08-18 07:57 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-18, 07:38 AM   #1302
ShinDou

洋蔥招連續hit好勁下喎我專凸2,打完火召老師仲有1次郁未走,仲要火召有排都未郁得,唔知點解打到佢咁後

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 08-09-18, 09:59 PM   #1303
ShinDou

岩岩先打Q第1版,都真係幾難喎尤其WAVE1,第1次打俾人先手BREAK完3隻都過萬BRAVE打唔到,之後試下用KUJA FD諗住1開波換黎清卒,點知又RANDOM番我郁先保得住所以唔換,WAVE 2俾砲擊打左落隻洋蔥度7TURN DEBUFF,搞到WAVE3 1開波換FD開召殺算,殺左隻洋蔥先就易好多,不過都係43ACT岩岩夠25萬分COMPLETE,雖然我低凸,洋蔥專凸2,BARTZ相性0凸,得VAAN凸爆,BARTZ LV59其他60 @@

嘩Q第2版難咁多既﹖又話1樣LV90,全部冇WEAK扣佢好少,可能要用番冇特效既主力屈 @@ 打到爭少少贏,BREAK左EXDEATH都俾佢無啦啦1野萬2秒左 @@

此篇文章於 08-09-18 10:22 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-10-18, 05:46 PM   #1304
ShinDou

Q3冇咁難不過3特都唔夠分得廿萬分,低凸殺得好慢又打左成50幾act,試多次3特打q2先,唔得就用非特了

舊 08-10-18, 07:41 PM   #1305
ShinDou

Q2用教官,性騎,舞女都係岩岩夠分 @@ 41ACT 26萬 COMPLETE,雪糕FD1開波掃,WAVE2開召殺舞女,不過係易打左好多超安全,不過而家先知性騎技2係魔黎,廢左1半,不過都玩晒D技,出第2個物理勁人應該仲好

Q3出主力都唔夠分 @@ 出左KUJA ECHO 重力,可能因為冇乜勁BUFF,應該要落DEUCE了,出埋VAAN先

點解個個KUJA都要攻﹖明明就算唔加攻都好易爆BRAVE,因為打單隻唔會用佢,打得兩隻以上真係是但出都MAX BRAVE,正常應該要最大330 OR SOUL CONTACTER架喎

仲低分同打耐左 @@ DEUCE而家太廢了,果陣好似淨係威左一兩星期就冇用 @@

此篇文章於 08-10-18 08:28 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-10-18, 08:37 PM   #1306
plokplok00
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2008
120lv 初見complete 30萬分
三恩惠 Bartz無EX FD捉教官
暴力硬打 最尾得一隻剩2下技
plokplok00 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-10-18, 08:40 PM   #1307
ShinDou

3隻都凸爆﹖

我爭Q第3版先開到120,但凸真係難好多
舊 08-10-18, 08:42 PM   #1308
plokplok00

凸爆 我EX少
凸石都仲有120
舊 08-10-18, 08:43 PM   #1309
ShinDou

嘩120凸石咁多 @@ 我得20,你課左好多﹖

我得VAAN有EX凸爆,洋蔥得專凸2,BARTZ0凸,好難打 @@

睇ALTEMA先知原來我早左太多開召,應該入WAVE3先開,同埋橫掂佢WEAK,好似用地召好D @@ 同埋舞女真係好屈,之前唔落舞女真係難打好多,不過舞女Q2用左,要用其他人打多次Q2先得 @@

此篇文章於 08-10-18 08:58 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-10-18, 09:07 PM   #1310
plokplok00

專業抽重複同垃圾 咪咁多凸石囉
舊 08-10-18, 10:05 PM   #1311
ShinDou

跟ALTEMA咁出教官,奶挺,貓,39ACT 27萬分,慢佢1ACT XD

Q3跟足ALTEMA咁打,KUJA,VAAN,舞女,1樣35ACT 35萬分,不過入WAVE3快過佢2ACT但之後行動順唔岩慢番 XD

此篇文章於 08-10-18 10:25 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-11-18, 01:52 PM   #1312
ShinDou

COMPLETE埋Q120了,86ACT 得23萬8千分 @@ 今次冇抄ALTEMA因為抄唔到,我冇女性騎EX,出左KUJA 教官 舞女

黎緊小醜我估又超屈,CHAOS SIDE好鐘意整到超屈,唔射住等小醜先射先

嘩3洋蔥刷共鬥超快喎,17ACT成39萬分,我仲要冇EX又低凸 @@

此篇文章於 08-11-18 02:13 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 08-11-18, 08:20 PM   #1313
ShinDou

又刷完共鬥破了,今次好似易刷左﹖又要等小醜先有野打
舊 08-13-18, 10:15 AM   #1314
ShinDou

諗住升定cloud刷火召,嘩真係慢到1個點,慢到每郁1兩次就出到ex,最大問題係到佢郁果陣已經俾其他人分配爆左brave2萬幾,招ex又冇得凸破,打左廿幾turn先殺到,仲要有d危,8月尾上修應該要全部野加強先得了

舊 08-13-18, 07:01 PM   #1315
plokplok00

小丑又可以重奪debff兵器普第一位
舊 08-13-18, 07:20 PM   #1316
ShinDou

DEBUFF效果高過雲尼拿﹖

之前官方已經講明之後會係KUJA 小醜 錫生 3個玩晒 @@
舊 08-14-18, 05:23 PM   #1317
ShinDou

70幾張飛得4把垃圾,好彩1萬石中到ex但冇專,allin多1萬都冇專,睇下專係咪必要先,係既話遲下唔中都要換了,再之後就留飛留石等錫生

舊 08-14-18, 05:25 PM   #1318
Gustavi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2010
你又中..
我1萬+65飛冇

淨3萬+50飛唔抽住再睇睇

星期五又出golbez

此篇文章於 08-14-18 05:44 PM 被 Gustavi 編輯。
Gustavi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-18, 05:54 PM   #1319
plokplok00

月尾先痾煙
舊 08-14-18, 06:21 PM   #1320
ShinDou

月尾係RINOA﹖
舊 08-14-18, 09:10 PM   #1321
ShinDou

0凸小醜亂打1TAKE COMPLETE左HARD13,69ACT 19萬分 XD 小醜玩晒D技,教官就仲有幾下技1,BARTZ仲有幾下兩手持,要打分既話應該KUJA好D

原來已經夠分,17萬好易,咁唔駛理了 XD 執埋D石同飛再射先
舊 08-15-18, 11:53 AM   #1322
ShinDou

今日server死死地?load超慢喎

舊 08-15-18, 03:43 PM   #1323
ShinDou

射多5千終於有專,淨番d石唔執住了等新pool先,又無啦啦好慢

舊 08-17-18, 02:48 PM   #1324
ShinDou

大佬好似又好堅,不過冇晒石同飛又要慢慢執先有得射,遲下先搞了

舊 08-17-18, 07:19 PM   #1325
ShinDou

是但打LV100大佬47ACT 15萬分,用錯火召開左召都扣好少,又冇俾教官開召,小醜都差唔多玩晒D技要中間夾下隕石,又出錯KUJA,玩晒D ULTIMA之後技1係性屬扣少1半 @@ 原本應該快好多

仲以為唔夠分要再打,搞乜而家D活動1係之前超難,而家又整到超易咁﹖

派果廿張飛05星,而家好似飛抽伏左好多咁 @@ 爭少少夠5千石再射先

5千得垃圾雪糕老豆專,7姐相性,唔明做乜唔順便上修佢地

此篇文章於 08-17-18 07:31 PM 被 ShinDou 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
DISSIDIA Final Fantasy Teaser aquarius 手提遊戲機討論版 2 02-15-15 02:17 PM
[PSP] Dissidia [Duodecim] 012 Final Fantasy romrom2004 手提遊戲機討論版 614 08-10-14 12:08 AM
[3DS] Theatrhythm Final Fantasy シアトリズム ファイナルファンタジー | 已售 money 手提遊戲機討論版 307 12-13-12 09:18 AM

現在的時間是 10:47 AM

手機版 | APP版