Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-29-12, 08:18 PM   #76
johnson0263
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2012
覺唔覺lee個盃賽都幾好升level
johnson0263 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-12, 08:23 PM   #77
藍澤千影
Guest

引用:
作者: johnson0263 查看文章
覺唔覺lee個盃賽都幾好升level
我幫D日向升LEVEL很快
  回覆時引用此篇文章
舊 04-29-12, 08:51 PM   #78
ayato
God of Gamer
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
終於中到SS
10MINS 打700 點打....

NINTENDO FDCODE:4098 5464 9475
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-12, 08:53 PM   #79
拉基亞斯
Crazy Gamer

爆水打S果然沒有好下場...咁就哂左3支水
拉基亞斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-12, 08:59 PM   #80
macgyver
Game Master
反loli恊會會長

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: 拉基亞斯 查看文章
爆水打S果然沒有好下場...咁就哂左3支水
一次S都未見過

舊 04-29-12, 09:00 PM   #81
ko121314
Game Master

註冊日期: Mar 2006
PSN  IDkollokkol
到家為止, 用左5 rush 2水
入左4G + 3G+進化 中游位
成個杯到而家7x張S+開得2張non-S+.......
D卷擺明係低機率中好野.........

仲差3張P/P+ wy指定 先有黑波, 本來希望呢個杯多少追到1,2張
到而家1張都無......
ko121314 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-12, 09:01 PM   #82
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
S+中贊..............意拔

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)
zzzdx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-12, 09:02 PM   #83
macgyver
Game Master
反loli恊會會長

引用:
作者: ko121314 查看文章
到家為止, 用左5 rush 2水
入左4G + 3G+進化 中游位
成個杯到而家7x張S+開得2張non-S+.......
D卷擺明係低機率中好野.........

仲差3張P/P+ wy指定 先有黑波, 本來希望呢個杯多少追到1,2張
到而家1張都無......
我呢個杯只係加左一張P,FP/100P都吾掂

舊 04-29-12, 09:05 PM   #84
ko121314
Game Master

引用:
作者: zzzdx 查看文章
我唯一一張S+覺得好滿意o既就係S+王子
舊 04-29-12, 09:06 PM   #85
ko121314
Game Master

引用:
作者: macgyver 查看文章
我呢個杯只係加左一張P,FP/100P都吾掂
你差幾多夠6張?
舊 04-29-12, 09:06 PM   #86
bmk
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2004
SS 0
S 0
A 20
B 41
bmk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-12, 09:08 PM   #87
拉基亞斯
Crazy Gamer

引用:
S+最想中係利雲,不過3個acc都未中過,唔好話S+,連銀都未見過
舊 04-29-12, 09:10 PM   #88
ko121314
Game Master

引用:
S+最想中係利雲,不過3個acc都未中過,唔好話S+,連銀都未見過
我今次S+卷中左G利雲
不過唔滿意.....因為已經有P+利雲
舊 04-29-12, 09:10 PM   #89
zzzdx
↘三一龍娘之超極衝擊

註冊日期: Sep 2008
3DS Friend Code0088 0093 0096
PSN  IDMamiTomoeDX
XBox Live GamertagDouble Zeta Gundam
引用:
我之前中到銀,如果隻盃完都中唔到就自己合

2500:FA-ZZ、イクス-エクリプス、イクス-アイオス
2000:試作1号機、ガナーザク、デュナメス、ゴールド天
2000:スローネドライ、ギャン、ガイア、ブルー2L
1000:アレックス、ガンイージ、∞ジャスティス(ラクス搭乗)
zzzdx 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-12, 09:12 PM   #90
拉基亞斯
Crazy Gamer

引用:
我之前中到銀,如果隻盃完都中唔到就自己合
你都叫有得合,我金銀進化都係等緊佢,是但中一隻都好
舊 04-29-12, 09:15 PM   #91
bmk

引用:
你都叫有得合,我金銀進化都係等緊佢,是但中一隻都好
我有g 利雲...無波合~€
舊 04-29-12, 09:18 PM   #92
VICT
Ultimate Gamer
什麼超有趣的?

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDvictorleung213
引用:
作者: bmk 查看文章
我有波
但係冇G利雲
其實求其比隻G WY 天才, 比爾, 利雲我都OK咖

舊 04-29-12, 09:18 PM   #93
macgyver
Game Master
反loli恊會會長

引用:
作者: bmk 查看文章
我有P&G利雲,不過都進化左G做G+當主力

舊 04-29-12, 09:20 PM   #94
spikekit
敗家仔

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDspikenineball
利雲我呢個盃抽到銀+
spikekit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-12, 09:21 PM   #95
ko121314
Game Master

引用:
作者: VICT 查看文章
我有波
但係冇G利雲
我有GS天材, GWY贊, G亞一三杉
就係無波.......
舊 04-29-12, 09:21 PM   #96
macgyver
Game Master
反loli恊會會長

引用:
作者: ko121314 查看文章
你差幾多夠6張?
三張

舊 04-29-12, 09:23 PM   #97
okabe

註冊日期: Aug 2002
引用:
我有波
但係冇G利雲
尼個盃比較難
等MF盃 尼3件應該會入9人之中
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-12, 09:24 PM   #98
拉基亞斯
Crazy Gamer

Y版比較厚度,上次免費送金波,今個杯攞金波都比較易,而家都入左3金波區
舊 04-29-12, 09:24 PM   #99
bmk

引用:
我有波
但係冇G利雲
咁你既機會大過我好多~~
舊 04-29-12, 09:25 PM   #100
bmk

引用:
作者: macgyver 查看文章
我有P&G利雲,不過都進化左G做G+當主力
有g+己經好屈機

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #41 ゴールデンチャレンジ!兼任戦国ブレイク 打雀活動 okabe PC電腦遊戲討論版 1660 05-23-12 04:04 PM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #38 邊打hi尖隊儲翼pt,邊等新大杯~ Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1000 04-17-12 08:48 AM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #37 DF杯,金贊大平賣!!!XD Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1001 04-11-12 08:39 AM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #33 史生成長杯開催中!!! 慶祝ononkaikai於GK杯拎到雙冠軍!!! Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1000 03-21-12 02:15 PM
キャプテン翼 つくろうドリームチーム #32 抽唔到Dream 唯有打尖!!! 慶祝ononkaikai於GK杯拎到雙冠軍!!! Gundam MK-2 PC電腦遊戲討論版 1000 03-16-12 05:17 PM

現在的時間是 05:22 AM

手機版 | APP版