Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 12-03-18, 07:59 PM   #1976
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
OT呢排唔知點解不停食吉野家個炸雞下午茶

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-04-18, 05:04 PM   #1977
david
The One

註冊日期: Mar 2002
有人成功將頹飯轉成格薯

其實係咪一向都轉到,只係睇SERVE你個收銀肯唔肯搞咋?

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-18, 02:26 PM   #1978
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: david 查看文章
呢個好似同我兩年前有幸掃到O既蜜糖雞有O的唔同?印象中上次好似無牛油O既,但都超漏,加埋牛油...

價錢直逼半條紅衫魚...

查實個頹飯可唔可以換做格薯?
可能我唔怕漏啦,我覺得幾好食,不過未到會再食既程度

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-18, 03:30 PM   #1979
大破人間
God of Gamer

註冊日期: Sep 2007
3DS Friend Code1564 3069 5250
引用:
有人成功將頹飯轉成格薯

其實係咪一向都轉到,只係睇SERVE你個收銀肯唔肯搞咋?

普通上校套餐我問過可以轉到

不過新雞餐好似唔得
大破人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-05-18, 04:22 PM   #1980
david
The One

引用:
作者: fami~yan 查看文章
可能我唔怕漏啦,我覺得幾好食,不過未到會再食既程度
我今個月會返港,應該仲有機會做掃雷兵...

---
舊 12-05-18, 04:23 PM   #1981
david
The One

引用:
作者: 大破人間 查看文章
普通上校套餐我問過可以轉到

不過新雞餐好似唔得
如果新雞餐無得轉格薯,咁我應該會好似兩年前咁,下午茶+散叫一件月份上髀...

---
舊 02-04-19, 12:07 PM   #1982
LR猫
ˊ_>ˋ

註冊日期: Dec 2007
PSN  IDLucifeRyan
黃金之翼同個新地都好好食
黃金脆雞啲人話蛋黃味嘅地方少所以無食到
鹹蛋魚皮五十幾蚊包
翼同新地對比下都幾抵食

試埋個黃金脆雞
呢個同普通辣雞無分別,唔洗試

三國志大戰 ic:銀猫
鏟手遊保平安

此篇文章於 02-04-19 06:16 PM 被 LR猫 編輯。
LR猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-04-19, 11:56 PM   #1983
david
The One

喉嚨痛緊唔食得...

---
舊 02-06-19, 10:28 AM   #1984
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
今次黃金雞幾好食...不過真係幾重口味同埋嚴重危害心血管

D3: Enhance#3299
CC: 144,917,878 主掛強運/田村 另80貓娘/60姬劍/65青山(放置中)
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-06-19, 01:34 PM   #1985
Cpato

PSN  IDPato-0402
黃金雞幾好食, 不過幾油下
Cpato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-19, 11:03 AM   #1986
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
我反而覺得普通,食左兩次,都係覺得兩樣野唔太夾...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-19, 11:25 AM   #1987
拓飛
Game Master

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: fami~yan 查看文章
我反而覺得普通,食左兩次,都係覺得兩樣野唔太夾...
我覺得好難食.....
拓飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-27-19, 07:22 PM   #1988
C.K.F.
Ultimate Gamer

我覺得呢次款黃金雞幾唔錯, 而杯黃金新地雪糕真係好食, 呢兩款新產品係近排KFC少有之佳作!!

"Sony's engineers suck at GPU design, as the GS proves. The Dreamcast with a older GPU design destroys the GS in the PS2 when it comes to features. The GS is a very simple rendering part. Sony bragged so much about how many pixels they can push, but never talked about the quality of the pixels being pushed." - Edge
C.K.F. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-15-19, 04:42 PM   #1989
david
The One

要半條紅衫魚

---
舊 03-16-19, 02:56 PM   #1990
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
作者: C.K.F. 查看文章
我覺得呢次款黃金雞幾唔錯, 而杯黃金新地雪糕真係好食, 呢兩款新產品係近排KFC少有之佳作!!
黃金新地雪糕係唔係有散賣, $12?

舊 03-16-19, 05:57 PM   #1991
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

引用:

要半條紅衫魚
+價+得好癲~我已經轉投jolibee懷抱~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-19, 01:08 PM   #1992
david
The One

jolibee O的雞好似得一種?係咪辣O架?個皮有無KFC辣雞咁脆?

---
舊 03-17-19, 01:31 PM   #1993
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
引用:
jolibee O的雞好似得一種?係咪辣O架?個皮有無KFC辣雞咁脆?
兩年前係中環食過,垃圾一樣。。。雞凍唔脆又細隻但又勁貴。KFC好一百倍!
由手機版發出
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-17-19, 01:44 PM   #1994
david
The One

引用:
作者: 半人馬-RigiL- 查看文章
兩年前係中環食過,垃圾一樣。。。雞凍唔脆又細隻但又勁貴。KFC好一百倍!
由手機版發出

咁頹?

其實佢E2將個頹飯丟走,換個葡撻,成件事已經好睇O的...

---

此篇文章於 03-17-19 01:46 PM 被 david 編輯。
舊 03-17-19, 03:13 PM   #1995
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: 半人馬-RigiL- 查看文章
由手機版發出
依家好左好多~雖然重細~但係多肉汁&熱~

舊 03-17-19, 03:14 PM   #1996
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
原味雞only~街坊式炸法~

舊 03-17-19, 08:53 PM   #1997
ben wai
Game Master
ゆがみねぇな

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDDOP169WI
XBox Live GamertagDOP169WI
Jolibee 雞除左無乜味其實本身件雞熱辣辣加脆[係荃灣力生食過]

舊 03-17-19, 09:52 PM   #1998
半人馬-RigiL-
Game Master

註冊日期: Jun 2007
可能我唔好彩。。我係討論區聽d師兄講好正,所以先同老婆去試,點知果次就伏到認唔到朋友。自此無勇氣再入去試。。
由手機版發出
半人馬-RigiL- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-18-19, 05:55 AM   #1999
david
The One

咁O既話我諗我去老媽屋企樓下茶記食下午茶算囉,三草O野有一隻生炸肶加半份西多同茶走,加多六蚊有沙牛麵,抵到爆...

---
舊 03-22-19, 06:01 PM   #2000
Eking

註冊日期: Feb 2006
Jolibee 係好多野都係好淡......食左2次試左唔同野後, 唔想再試~

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:31 PM

手機版 | APP版