Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 06-01-10, 12:31 AM   #926
怪盜小G
God of Gamer
しゃろとも

註冊日期: Jan 2004
之前D網文話KFC養埋D成個波咁既雞

我依家信啦

怪盜小G 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-10, 12:58 AM   #927
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: usayarE 查看文章
有相為正,手拎住個隻係一隻雞翼

你果粒係雞粒唔係雞翼黎架WO

舊 06-01-10, 05:21 PM   #928
hitachi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
引用:
作者: usayarE 查看文章
頭先食31.8餐
佢畀左一隻好似巴辣雞粒咁細隻嘅雞翼我
最恐怖係隻雞翼入面都係一隻普通雞翼嘅骨,但係得一半size
我以前都係食過雞槌咁大嘅雞全翼, 依家科技進步做到雞粒size
hitachi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-01-10, 06:59 PM   #929
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
咁細隻雞邊到搵到丫
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-02-10, 03:08 PM   #930
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
wasabi o個隻最好食
但食唔出有wasabi 味

舊 06-14-10, 03:41 PM   #931
emiko
Crazy Gamer

註冊日期: May 2005
引用:
作者: IamO 查看文章
wasabi o個隻最好食
但食唔出有wasabi 味
我認為已經很重Wasabi 味
咖哩蜜糖果款好微妙
都係普通蜜糖雞翼好食D
emiko 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-10, 12:06 AM   #932
失業中年漢
Game Master
真係失業啦:(

註冊日期: May 2002
今日食左嚕咕味既雞翼幾正

[少ot] 有無人買左果支野? 我唔識吹

舊 06-23-10, 12:59 PM   #933
怪盜小G
しゃろとも

食緊個雞肉焗薯溶,都係平時果隻好食D

舊 06-23-10, 06:30 PM   #934
Hunter

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
食緊個雞肉焗薯溶,都係平時果隻好食D
有無試咪檸辣雞?

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-10, 07:17 AM   #935
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
報紙有20 蚊餐!! 又一20 蚊行列!!!

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-10, 09:27 AM   #936
6402oen
╮(╯o╰)╭

註冊日期: Jan 2003
檸辣脆雞......好似麻麻

引用:

6402oen 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-10, 09:28 AM   #937
6402oen
╮(╯o╰)╭

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: 基路亞 查看文章
報紙有20 蚊餐!! 又一20 蚊行列!!!
detail ?

├┏╋┓┏┛─┃┃┗━┓─┤
 ├┃┃┃┗┓─┗╋┓─┗┓┤   【発売日】   :5月21日(金)
 ├┃┗╋━┛─┏┛┗━┳┛┤   【希望小売価格】:各2,000円
 ├┗━┫───┗━━┳┛─┤           (税抜価格1,905円)
 └──┗━━━━━━┛──┘
6402oen 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-10, 12:21 PM   #938
怪盜小G
しゃろとも

引用:
作者: 6402oen 查看文章
detail ?
頭條730

20蚊雞包薯格大汽水

舊 06-24-10, 02:52 PM   #939
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: 6402oen 查看文章
檸辣脆雞......好似麻麻
我對$31.8個餐有興趣

站(2024/03/16)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-10, 12:07 AM   #940
朔望~
Game Master
妹控

有無人試左檸辣雞
聽日有D興趣去試毒
舊 06-25-10, 12:39 AM   #941
亞利古
桃太郎~~

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code5413 0864 7405
PSN  IDmomotarou112
XBox Live Gamertagmomotarou112
引用:
作者: 朔望~ 查看文章
有無人試左檸辣雞
聽日有D興趣去試毒
試左
個人覺得幾好食
真係幾辣下
唔似得d普通辣雞一d都唔辣

清理中遊戲(點解仲有咁多 ):
PS3: Demon's Souls
PSP:流行り神2
360: SSF IV,Lost Planet2
Wii: Disaster,朧村正
亞利古 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-10, 12:52 AM   #942
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 怪盜小G 查看文章
頭條730

20蚊雞包薯格大汽水
thanks

引用:
作者: 亞利古 查看文章
試左
個人覺得幾好食
真係幾辣下
too spicy I don't like wor ...

neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-10, 07:48 PM   #943
泡菜
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDpakpak4872
母親大人o係灣仔買番赤柱

剛食完$31.8餐+多件檸辣脆雞,好辣-口-或者細個既我會食到依種辣,
青檸味好充足,d青檸應該唔係泰國青檸?(雖然冇人知XD)
依家個口好熱

不過由灣仔番到赤柱,d雞都係好脆,不過唔知係唔係因為咁,好多油滲左出黎
泡菜 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-26-10, 04:44 AM   #944
朔望~
Game Master
妹控

引用:
試左
個人覺得幾好食
真係幾辣下
今日食左
都幾辣下
中意食辣既人都OK
但果陣檸味好微妙
舊 07-04-10, 09:01 AM   #945
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
食完檸辣脆雞既評語:"頂辣最X"<<粗口來的
以後都black list KFC

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-10, 12:10 PM   #946
syncmaster
六番隊副隊長

註冊日期: Dec 2002
引用:
試左
個人覺得幾好食
真係幾辣下
辣味偶覺得可以再強烈D~

整體不俗

是緣是情是童真還是意外
有淚有罪有付出還有忍耐
syncmaster 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-10, 06:13 PM   #947
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
我見有人話佢d 檸味似洗廁所的潔廁劑味...
攪到我仲未敢試...

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-10, 06:19 PM   #948
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: 基路亞 查看文章
我見有人話佢d 檸味似洗廁所的潔廁劑味...
攪到我仲未敢試...
只係灑上檸檬粉,所以將佢想像係洗衣粉都可以

舊 07-04-10, 06:27 PM   #949
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: mikemike 查看文章
食完檸辣脆雞既評語:"頂辣最X"<<粗口來的
以後都black list KFC
WHY???

站(2024/03/16)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-04-10, 08:29 PM   #950
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: HONDA 查看文章
WHY???
好難食喎......

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:01 PM

手機版 | APP版