Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 10-29-09, 02:44 PM   #701
捲毛老爺
God of Gamer

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
引用:
作者: irismong 查看文章
收舖你仲去食 @@"
咁勇既你
前兩日試多次個餐 我先發現.... 個晚我食係冇煙肉
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-09, 06:25 PM   #702
Rez
Crazy Gamer
Banana

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: curlyhair囧 查看文章
前兩日試多次個餐 我先發現.... 個晚我食係冇煙肉
因為係垃圾桶搵唔到俾你
Rez 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-09, 06:43 PM   #703
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
kfc早餐好過老麥
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-09, 09:49 PM   #704
Rez
Crazy Gamer
Banana

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: POKA 查看文章
kfc早餐好過老麥
係就係
但當你差唔多返工而睇住班人做野慢吞吞既時候
你會把幾火
Rez 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-29-09, 10:08 PM   #705
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: Rez 查看文章
係就係
但當你差唔多返工而睇住班人做野慢吞吞既時候
你會把幾火
中環果間...d人做野又係超慢...

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-30-09, 01:21 PM   #706
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
kfc d人做野真係冇邊間快
lunch 食佢真係要考慮清楚

舊 11-06-09, 12:05 AM   #707
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
出左個$24.8XL 雞脾餐 OK 抵食
個餐有XL雞脾, XL茄汁雞皇飯 同XL汽水

舊 11-06-09, 09:45 AM   #708
Funny
Ultimate Gamer
超平和バスターズ

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 小草 查看文章
係咪同之前個大雞脾餐差唔多???
如果係好想食, 不過茄汁雞皇飯就.......
Funny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-09, 12:45 PM   #709
Frozen Ray
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
XL 餐 等勇者報告 XL 雞髀有幾大件先試... (K記 D 炸雞愈黎愈細件 無乜信心

Frozen Ray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-09, 06:40 PM   #710
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: Frozen Ray 查看文章
XL 餐 等勇者報告 XL 雞髀有幾大件先試... (K記 D 炸雞愈黎愈細件 無乜信心
我本來今日有諗住食

不過見到茄汁雞飯之後....

可以轉番白汁雞我就食

舊 11-06-09, 07:25 PM   #711
sena123
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
XBox Live Gamertagsena123
引用:
食了,和上次隻雞髀皇差不多

sena123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-09, 09:24 PM   #712
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
唔好食,我個飯無咩雞肉,汁就多

正如樓上所講,可以轉白汁雞就會再食,唔係就咪搞

舊 11-06-09, 10:39 PM   #713
天~sky
Senior Gamer

註冊日期: Jul 2006
引用:
作者: Funny 查看文章
我今日係慈雲山食完
佢話可以揀茄汁雞,白汁雞同蘑菇汁
我揀左蘑菇汁
天~sky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-09, 10:39 PM   #714
捲毛老爺

引用:
作者: 天~sky 查看文章
我今日係慈雲山食完
我揀左蘑菇汁
聽到呢個消息唔洗諗 聽日即食 白汁雞
舊 11-07-09, 12:22 AM   #715
POKA
Banned

引用:
作者: 小草 查看文章
23.6
超滿足
大可樂巨雞脾,一盒飯
隻雞大既程度我都o晒咀
等於2件雞既肉量!!

引用:
作者: Funny 查看文章
大過大雞脾dd
超巨大
茄雞都ok
我食左個飯盒已經七成飽,隻雞脾直頭大頭打包返去先食

引用:
好巨,唔使擔心

引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
我本來今日有諗住食

不過見到茄汁雞飯之後....

可以轉番白汁雞我就食
可以轉

引用:
作者: sena123 查看文章
食了,和上次隻雞髀皇差不多
我食個隻大過雞皇好多

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
唔好食,我個飯無咩雞肉,汁就多

正如樓上所講,可以轉白汁雞就會再食,唔係就咪搞
可以轉

引用:
我今日係慈雲山食完
我揀左蘑菇汁
我食白,勁飽
引用:
聽到呢個消息唔洗諗 聽日即食 白汁雞
好過食大家樂,勁滿足

舊 11-07-09, 12:42 AM   #716
捲毛老爺

===del=== 重覆了
舊 11-07-09, 12:42 AM   #717
捲毛老爺

隻脾 炸得幾靚喎 仲要再平d ?
舊 11-07-09, 12:52 AM   #718
ゆり

poka 信你

聽日就試下去轉汁

舊 11-07-09, 12:57 AM   #719
POKA
Banned

引用:
隻脾 炸得幾靚喎 仲要再平d ?
我用會員卡平多1.2
隻脾拎出黎個陣我都嘩左一聲
隻脾係少少辣,又唔係原味又唔係辣味
隻脾一定大過之前原隻雞脾
我食個陣既感覺係,上脾下脾既合體
啖啖肉

引用:
poka 信你

聽日就試下去轉汁
我食開個間個經理話可以轉白
食完個飯都飽晒
之前19.8我都係食飯,粟米雞脾都係打包

此篇文章於 11-07-09 01:00 AM 被 POKA 編輯。
舊 11-07-09, 01:00 AM   #720
ゆり

引用:
我用會員卡平多1.2
隻脾拎出黎個陣我都嘩左一聲
隻脾係少少辣,又唔係原味又唔係辣味
隻脾一定大過之前原隻雞脾
我食個陣既感覺係,上脾下脾既合體
啖啖肉

我食開個間個經理話可以轉白
問題唔知係唔係間都得

我成日都比d新仔老點

舊 11-07-09, 01:15 AM   #721
POKA
Banned

引用:
問題唔知係唔係間都得

我成日都比d新仔老點
班小妹妹見靚仔答D野都唔同啦
舊 11-07-09, 03:03 AM   #722
Kaiser
ドウケシ

註冊日期: Jul 2002
XL版餐今晚試左,份量真係好勁下
等我仲加左個薯格,但淨係食左個餐已經夠飽,差D食唔晒D薯格...

個餐係有得揀汁wo~ 呢下真係抵讚 (反而19.8後尾無得揀汁有D不滿)

請叫我「小丑」。

Forever Fans:Mr.Children & JAM Project || アニぱら音楽館補完計劃 ||  I Am Always Beside You(Blog)
Kaiser 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-09, 03:06 AM   #723
POKA
Banned

引用:
作者: Kaiser 查看文章
XL版餐今晚試左,份量真係好勁下
等我仲加左個薯格,但淨係食左個餐已經夠飽,差D食唔晒D薯格...

個餐係有得揀汁wo~ 呢下真係抵讚 (反而19.8後尾無得揀汁有D不滿)
之前叫佢全白都唔比,今次有改善,非常好
舊 11-07-09, 08:39 AM   #724
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
可以轉
THX
引用:
問題唔知係唔係間都得

我成日都比d新仔老點
呢d都係因人而已,睇下個店員係咪質素,早幾日食$27.8至爆套餐,原來個巴辣雞粒無送芝士醬,但因為我等得耐,我問佢囉,結果個店員都囉比我

舊 11-07-09, 03:49 PM   #725
Hunter

註冊日期: Jan 2002
引用:
我今日係慈雲山食完
我揀左蘑菇汁
即係茄汁, 白汁有雞肉, 蘑菇汁就無肉?

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:06 AM

手機版 | APP版