Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 09-02-09, 04:04 PM   #651
koala
Game Master
天霸封神斬

註冊日期: Jul 2002
KFC又有coupon買餐平$5

http://www.kfchk.com/coupons/kfc_coupons.pdf

舊 09-03-09, 07:16 PM   #652
捲毛老爺
God of Gamer

註冊日期: Nov 2007
3DS Friend Code4983 5603 1689
引用:
作者: koala 查看文章
係街見到人派 勁多人 要 我都拎左兩張 (咁岩兩份疊埋一齊)
捲毛老爺 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-03-09, 07:32 PM   #653
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
我都拎左一張

站(2024/03/16)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 09-05-09, 07:40 PM   #654
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
拎完, 咁岩去食lunch...
食左芝士雞

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-09, 02:14 AM   #655
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
芝士雞我就未試~
不過試左芝士波... 真係唔係太得...

另外kfc 做咩呢排咩都芝士架...
而至爆餐都係清一色芝士類物件...

究竟依家係啃芝士定肯他雞? 囧

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-09, 02:24 AM   #656
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
芝士雞 OK 的,早2個月同朋友試左
不過始終都係香辣脆雞最正
講起都好想食

舊 09-13-09, 02:57 AM   #657
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: Marco 查看文章
芝士雞 OK 的,早2個月同朋友試左
不過始終都係香辣脆雞最正
講起都好想食
我淨係想要返薯格~ 依家唔係到到有~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-09, 03:20 AM   #658
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

引用:
作者: 基路亞 查看文章
薯格又係正

早排個炸壽司我都覺得好正架,不過太貴啦

舊 09-13-09, 03:24 AM   #659
捲毛老爺

引用:
作者: Marco 查看文章
薯格又係正

早排個炸壽司我都覺得好正架,不過太貴啦
而家個脆脆真係 食左同冇食一樣
舊 09-13-09, 03:31 AM   #660
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

脆脆真係食過一次咁大把
完係冇感覺
但芝士醬的確 OK

舊 09-13-09, 11:19 AM   #661
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
引用:
大埔新達有
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-09, 01:34 PM   #662
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: kimtch 查看文章
大埔新達有
而家有個新set係包薯格
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-09, 02:11 PM   #663
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
引用:
作者: POKA 查看文章
而家有個新set係包薯格
mega...但係有隻好頹既密密燒雞翼..
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-09, 06:40 PM   #664
亞利古
桃太郎~~

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code5413 0864 7405
PSN  IDmomotarou112
XBox Live Gamertagmomotarou112
引用:
芝士雞我就未試~
不過試左芝士波... 真係唔係太得...

另外kfc 做咩呢排咩都芝士架...
而至爆餐都係清一色芝士類物件...

究竟依家係啃芝士定肯他雞? 囧
芝士波我覺得ok喎
反而芝士雞就好難頂

清理中遊戲(點解仲有咁多 ):
PS3: Demon's Souls
PSP:流行り神2
360: SSF IV,Lost Planet2
Wii: Disaster,朧村正
亞利古 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-13-09, 06:45 PM   #665
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 亞利古 查看文章
芝士波我覺得ok喎
反而芝士雞就好難頂
芝士雞間間既味都唔同...

可能你唔好彩

舊 09-13-09, 06:54 PM   #666
POKA
Banned

引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
芝士雞間間既味都唔同...

可能你唔好彩
芝士雞我食過新鮮整起既,正

引用:
作者: kimtch 查看文章
mega...但係有隻好頹既密密燒雞翼..
真係好唔掂,比多件雞我咬好過
舊 10-08-09, 12:43 AM   #667
POKA
Banned

出左原味漢堡,
料有番茄,蛋,菜,原味雞一舊
可選3隻味既汁,黑汁,芝汁,沙汁
以為冇驚喜,點知隻蛋反而隻個包好食
舊 10-08-09, 01:49 AM   #668
捲毛老爺

引用:
出左原味漢堡,
料有番茄,蛋,菜,原味雞一舊
可選3隻味既汁,黑汁,芝汁,沙汁
以為冇驚喜,點知隻蛋反而隻個包好食
sorry 睇唔明

=============
早前叫外賣 個fd 有$30 同$45折扣票(早前周街派)

叫左個$158餐 (6件雞+6隻雞翼+2雞全翼+18件雞球+兩盒大飯)
扣$30 =$128

半個鐘到(電話講話要45~60mins)
滿意!

我比$200
佢找$82比我 (仲要講 收左您$200 找您$82)
我講完多謝 關門
舊 10-08-09, 01:59 AM   #669
POKA
Banned

引用:
作者: curlyhair囧 查看文章
sorry 睇唔明

=============
早前叫外賣 個fd 有$30 同$45折扣票(早前周街派)

叫左個$158餐 (6件雞+6隻雞翼+2雞全翼+18件雞球+兩盒大飯)
扣$30 =$128

半個鐘到(電話講話要45~60mins)
滿意!

我比$200
佢找$82比我 (仲要講 收左您$200 找您$82)
我講完多謝 關門
隻蛋令個包好食
原本冇咩期望
好慘ga 少左要自己填數
舊 10-08-09, 02:01 AM   #670
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
隻蛋令個包好食
原本冇咩期望
我信你

聽日DAY OFF去試食

除左包 仲有冇其他野跟?

舊 10-08-09, 02:04 AM   #671
捲毛老爺

引用:
隻蛋令個包好食
原本冇咩期望
我之後同fd講番 的確係要自己填數...

當時見佢咁快到 我就慢慢等緊佢找錢 點知佢咁都找錯...咁真係冇計
舊 10-08-09, 04:36 AM   #672
POKA
Banned

引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
我信你

聽日DAY OFF去試食

除左包 仲有冇其他野跟?
MEGA 有2翼,格格50G,一撻
食完我成5個鐘先再肚餓