Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 05-14-09, 12:01 AM   #526
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: POKA 查看文章
kfc 豪食
一人50蚊多d食到濟
但30蚊餐好似又冇咩好食咁

痴起上來咪 ...

舊 05-14-09, 12:05 AM   #527
POKA
Banned

註冊日期: Aug 2008
引用:
作者: ~freedom~ 查看文章
但30蚊餐好似又冇咩好食咁

痴起上來咪 ...
幾年前kfc真係好抵食
88蚊9雞4薯溶2個大飯4可樂
4條友食都係22蚊位
不過而家kfc加左價仲要縮水就好少食
POKA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-09, 10:54 AM   #528
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-09, 02:36 PM   #529
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
係海港成食左燒雞包set.................

雞排比想像中多汁.............M記果d真係乾巴巴

11點無咩人幫襯.............炸爐夠熱d 薯格都炸得香脆d

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-09, 06:39 PM   #530
-正-
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
係海港成食左燒雞包set.................

雞排比想像中多汁.............M記果d真係乾巴巴

11點無咩人幫襯.............炸爐夠熱d 薯格都炸得香脆d
你扲KFC個炸雞飽同M記個炸雞飽比都話......
但KFC新呢個係燒雞飽, M記果個係炸雞飽, 唔同製法點可以拉埋唻講?
-正- 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-09, 06:51 PM   #531
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
引用:
作者: -正- 查看文章
但KFC新呢個係燒雞飽, M記果個係炸雞飽, 唔同製法點可以拉埋唻講?
應該m記個板燒雞
m記真係好得
可以做到外面多汁入面又乾又"鞋"

舊 05-15-09, 07:10 PM   #532
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: -正- 查看文章
引用:
作者: 麥C 查看文章
應該m記個板燒雞
m記真係好得
可以做到外面多汁入面又乾又"鞋"
無錯.............我係指m記個板燒雞

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-15-09, 11:31 PM   #533
haruka
Crazy Gamer

註冊日期: Feb 2006
我頭先晌朗豪坊對面間KFC食果個$31.8餐唔係薯格,而係墨西哥脆片+芝士醬呢﹝個MENU張相都唔係薯格﹞……
唔通間間唔同?

舊 05-15-09, 11:59 PM   #534
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
引用:
作者: haruka 查看文章
我頭先晌朗豪坊對面間KFC食果個$31.8餐唔係薯格,而係墨西哥脆片+芝士醬呢﹝個MENU張相都唔係薯格﹞……
唔通間間唔同?
可能係佢執錯野,今日去食都係比薯格我

舊 05-16-09, 12:48 AM   #535
POKA
Banned

引用:
唔通間間唔同?
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
我都係喎,冇理由3個都錯..
應該真係跟脆片
舊 05-16-09, 12:49 AM   #536
POKA
Banned

咁平?19.8 大飯+粟米
舊 05-16-09, 09:58 AM   #537
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
一陣去食個先

舊 05-16-09, 10:15 AM   #538
Frozen Ray
Crazy Gamer

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
我尋日食都係比薯格
咁我都想食薯格多過墨西哥脆片+芝士醬

Frozen Ray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-09, 10:48 AM   #539
臭氏
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2002
引用:
唔通間間唔同?
因為果間KFC唔供應薯格的,你想要都無

舊 05-16-09, 11:11 AM   #540
沒名字的?君
小牧 愛佳

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDMrNonameX
XBox Live GamertagMrNonameX
引用:
今期平價之選
尋晚食完

舊 05-16-09, 11:11 PM   #541
POKA
Banned

引用:
作者: 沒名字的?君 查看文章
今期平價之選
尋晚食完
唔見佢有牌既?
直接講就得?
舊 05-17-09, 01:06 AM   #542
GR614

註冊日期: May 2007
引用:
今期平價之選
尋晚食完
應該仲有件雞下肶

引用:
唔見佢有牌既?
直接講就得?
今日見有人買話要"yin"鴦飯個餐

舊 05-17-09, 03:05 AM   #543
sena123
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
XBox Live Gamertagsena123
引用:
今期平價之選
尋晚食完
食過一次,抵過之前21.8那餐

sena123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-09, 12:20 AM   #544
williamsiusuper
Ultimate Gamer

註冊日期: May 2004
引用:
作者: sena123 查看文章
食過一次,抵過之前21.8那餐
19.8冇得+5蚊 2隻雞翼 要+7.7.....
21.8先有.............但係21.8個餐係咪冇左

舊 05-18-09, 11:30 AM   #545
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

其實支粟米有無得問佢拎牛油

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 05-18-09, 11:44 AM   #546
白薔薇騎士
まきちゃん

註冊日期: Jun 2003
引用:
作者: mikemike 查看文章
可以架
粟米落牛油好正常姐
就算你得件雞問佢拎牛油佢都要俾架啦

我唔係蘿莉控,只係我咁啱我鍾意d角色大部份係蘿莉姐
天道語錄:
everything is awesome
白薔薇騎士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-18-09, 12:13 PM   #547
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
佢話你知粟米已經有牛油
不過你堅持
佢會另外再比你

舊 05-18-09, 12:57 PM   #548
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: IamO 查看文章
佢話你知粟米已經有牛油
不過你堅持
佢會另外再比你
昨日食時支粟米點都唔覺有牛油

舊 05-18-09, 03:22 PM   #549
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
昨日食時支粟米點都唔覺有牛油
所以我係堅持要牛油的

舊 05-18-09, 06:41 PM   #550
-正-

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
無錯.............我係指m記個板燒雞
唔好意思, 完全唔記得m記有燒雞飽, 點錯相

m記D雞飽真係一般, 不過KFC冇燒雞飽前(不過以前有段時間有的...),
就m記燒雞飽都照殺啦.
-正- 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 03:13 PM

手機版 | APP版