Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Apple iPod/iPhone + iTunes 討論區 X (請到XI繼續)
irismong 12:07 PM 11-03-11
作者: DC 97:
咁你有乜本事先
同志加南亞幫一齊排~
香港人好難買到
online store今次又無咩?
ZlWS 12:49 PM 11-03-11
作者: 破戒僧:
其實call完keybroad之後, tab一tab message list就會見返個message box...
所以呢個係bug
仲有通知中心收到msg知講乜
但入左appload唔到 只有舊msg
delta 01:30 PM 11-03-11
作者: DC 97:
咁你有乜本事先
同志加南亞幫一齊排~
香港人好難買到
其實我都係諗住個朝去睇下ja,有就排,無就算~
之前ipad2都係見排個零兩個鐘就買到,
多人就等store有先考慮law~
破戒僧 01:51 PM 11-03-11
作者: B|WINS:
所以呢個係bug
我掉左mail比whatsapp, 但佢無比ETA幾時fix...

作者: B|WINS:
仲有通知中心收到msg知講乜
但入左appload唔到 只有舊msg
呢個我無出現過
埃及使者 10:49 PM 11-03-11
網上STORE今晚會有淨機賣嗎?
usayarE 11:58 PM 11-03-11
作者: kita:
已落架? 香港同美國store都找唔到WO
一出就有bug所以落左架,修正之後先再推出
Google唔知搞咩,成日出d bug app
之前Google+ app都好似一出勁buggy
delta 12:24 AM 11-04-11
入唔到store,係已經訂完定就黎開訂呢?
加瑪 12:33 AM 11-04-11
入到store...仲係得ip4
ZlWS 12:55 AM 11-04-11
http://www.firebox.com/product/3098/...ope-for-iPhone
£31.99

iPhone 只要配上不同的鏡頭已可拍出很多讓人有驚喜的照片,現在不單可做輕便相機,更可將iPhone 化身成顯微鏡,可拍下更多肉眼看不見的世界。

呢個價顯微鏡 真係好底玩
Hunter 01:03 AM 11-04-11
過左1點都無, 訓啦

劍路 01:31 AM 11-04-11
少少預測:

‎(以下為HK時間)
1. 0000 - X
2. 0100 - X
3. 0800 - 格林威治時間0000(部份電腦系統會用呢個時間)
4. 0900 - 蘋果HK分公司開工
5. 1200 - 美國東岸0000
6. 1500 - 美國西岸0000

小白熊 08:42 AM 11-04-11
開賣中
Hunter 08:57 AM 11-04-11
訂左但未收到email

草薙さん 09:11 AM 11-04-11
今次網上竟然係8:30am開售

作者: Hunter:
訂左但未收到email
正常
要等幾小時後先收到正式confirmation letter先叫做真正成功
BOYBOYBOY 09:14 AM 11-04-11
CRAZY!!!!!!!!!爭一步就買到-.-"
埃及使者 09:15 AM 11-04-11
8:30仲搭緊車
返到公司搞一輪
結果都係訂唔到
DC 97 09:20 AM 11-04-11
作者: 埃及使者:
8:30仲搭緊車
返到公司搞一輪
結果都係訂唔到
我系車見到~可惜我果時login唔到~返到公司冇晒
而家連iphone都加價
小白熊 09:24 AM 11-04-11
收到一封 confirm
24/11 - 06/12 Delivers

其實未夠 8:30 就開左, 用 app 買 load 得最快, 用 web 入不停 Oops
劍路 09:26 AM 11-04-11
真係格林威治時間0000... 早起的鳥兒有蟲吃!
*如果過到"Oops!"呢個難關既話...
惡魔X魔鬼 09:26 AM 11-04-11
作者: 小白熊:
我返到公司上gaf,見到你之前個post
已經即刻上去apple到訂(8:45)
點知.....不停loop error page..........
到最後cut order tim.......
Hunter 09:28 AM 11-04-11
我8:35係KFC買早餐, 阿姐執得好慢, 所以先睇到
不過都係等到返公司先訂, 8:45開始攪

第1次吾得, 第2次8:55先得

睇黎我都算好彩 (雖然仲未有confirm email)

小白熊 09:35 AM 11-04-11
作者: 劍路:
真係格林威治時間0000... 早起的鳥兒有蟲吃!
*如果過到"Oops!"呢個難關既話...
用 app 上就過晒
Kaede楓 09:37 AM 11-04-11

其實未夠 8:30 就開左, 用 app 買 load 得最快, 用 web 入不停 Oops
用app係load得快.....
但我最後去到place order就processing卡死左
最後都係唔成功

(今朝見到app store到個store app俾人推到上top,我以為已經開賣,8點前開個來望望又未見有,之後冇左回事..........)
小白熊 09:41 AM 11-04-11
收到晒 confirm 了
破戒僧 10:13 AM 11-04-11

8:1x am已經開始左
我8:22am submit第一個order, 8:36am已經收到confirm email...
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後

返回主題版面