Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 04-29-04, 09:25 PM   #1
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
信和三一同盟

有冇人試過係信信 3/F 的 三一同盟 訂動畫商品 ??

據說佢地訂精品好有效率 (?)

想訂上年某 TV 動畫既設定集 ( 好似 AF集 & 分鏡集 , 黑白單面印刷 , 冇 ISBN code ) 同埋幾塊墊板(下敷き ) , e d 貨品都係好少日本以外買得到

唔知可唔可靠 , 總係形住佢地隨時會唔見左甘

此篇文章於 04-29-04 11:09 PM 被 歌絲˙暮斯 編輯。
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-04, 10:05 PM   #2
碧克
God of Gamer

註冊日期: Aug 2003
係好有效率,而且訂唔訂到都會通知聲你~
不過,你食得起貴貨的話就沒所謂ge,如果唔係就......冇計.
Blue cat唔好咩?都差唔多je......

╔══════════════╗
║ UNTIL WE SCORE ║
╚══════════════╝
    \  /

http://xv-s.heteml.jp/skill/v3.php?uid=g16219
碧克 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-04, 10:10 PM   #3
Hayami
絢 爛 舞 踏
劫很大

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagk0h4ku
可能我係佢地訂d野都太高難度(kanon/air 電話繩,c63 key pack 通販)
都失敗左
不過都唔算差o既
至少對客態度不錯

//Blog
//Flickr
Hayami 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-29-04, 10:13 PM   #4
macross7ra
Ultimate Gamer
FireBomber!

註冊日期: Aug 2002
我以前成日去間野度買macross D野架..
3~4年前的事..
間野細左D,但服務好好

舊 04-29-04, 10:47 PM   #5
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
我成套GUNDAM SEED DVD都係係佢度訂,信得過的~!

舊 04-30-04, 12:09 AM   #6
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
唔該 sin
不過 , 三一同盟係0米快 d 有貨到 ?? ( 每次訂野都好心急 )
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-30-04, 12:36 AM   #7
money
Advance Moderator
◆.西野司命.◆

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 歌絲˙暮斯
唔該 sin
不過 , 三一同盟係0米快 d 有貨到 ?? ( 每次訂野都好心急 )
有時快,有時慢,我問過佢,佢話如果訂既野出既日子唔係係多商品發售個一日,會group埋其他貨先運番黎,如果同期多貨品發售,一,兩日到就會到

論壇跳轉

現在的時間是 02:16 AM

手機版 | APP版