Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-26-18, 11:29 AM   #351
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
關於堆特典, 台灣消息係
實體首批,PS4預售DL,PSV 29/3-25/4早鳥版有
出左之後PS4 DL版無特典

如果無PSV實體就安心DL版⋯
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-18, 12:03 PM   #352
Eking
God of Gamer

註冊日期: Feb 2006
星期三冇偷跑就買DL...XDDD

舊 03-26-18, 06:49 PM   #353
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
澳門唔知點解有間鋪有得賣⋯中文

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-18, 06:51 PM   #354
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: qwe 查看文章
關於堆特典, 台灣消息係
實體首批,PS4預售DL,PSV 29/3-25/4早鳥版有
出左之後PS4 DL版無特典

如果無PSV實體就安心DL版⋯
我買咗預售DL
今晚有得DL

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-18, 06:58 PM   #355
qwe
Game Master

引用:
作者: GN00508771 查看文章
澳門唔知點解有間鋪有得賣⋯中文
有咩咁神奇?澳門無中文版Game賣咩?
舊 03-26-18, 07:27 PM   #356
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:
唔係咁解......
個意思係...以往正常黎講殖民星game舖貨源都係依賴香港......
所以神奇在於居然有人偷跑得仲快過香港...仲要係中文版......

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-18, 07:27 PM   #357
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
重點係偷步左咁多日仲要連香港都好似未有、ok?

引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
唔係咁解......
個意思係...正常黎講殖民星game舖貨源都係依賴香港......
所以神奇在於居然有人偷跑得仲快過香港......
謝解釋

舊 03-26-18, 07:36 PM   #358
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDAI_Sleepy
引用:

謝解釋
講真...係邊間黎......a

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-18, 07:42 PM   #359
qwe
Game Master

引用:
唔係咁解......
個意思係...以往正常黎講殖民星game舖貨源都係依賴香港......
所以神奇在於居然有人偷跑得仲快過香港...仲要係中文版......
引用:

謝解釋
SOR, 睇唔明係賣緊
咁真係好神奇, 大陸都好似未偷...
舊 03-26-18, 07:43 PM   #360
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
講真...係邊間黎......a
專x數x

引用:
SOR, 睇唔明係賣緊
咁真係好神奇, 大陸都好似未偷...
係呀呢⋯好離奇

舊 03-26-18, 08:16 PM   #361
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
有地方偷跑左即係好快又會周街圖透嗎
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-18, 09:04 PM   #362
Eking

V 當 X 賣?

舊 03-26-18, 09:22 PM   #363
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 真!DC 查看文章
有地方偷跑左即係好快又會周街圖透嗎
由手機版發出
得戈一間 仲要係澳門 冇咁易既

舊 03-26-18, 10:22 PM   #364
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
引用:
作者: HONDA 查看文章
我買咗預售DL
今晚有得DL
未到正日,dl左都未玩得吧?

大家即去澳門買?

偷跑左,dlc都係要等正日,都唔係甘好

此篇文章於 03-26-18 10:36 PM 被 Lamsze 編輯。
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-26-18, 10:43 PM   #365
qwe
Game Master

引用:
作者: Lamsze 查看文章
未到正日,dl左都未玩得吧?

大家即去澳門買?

偷跑左,dlc都係要等正日,都唔係甘好
俾多3百幾早幾日...實有人去
舊 03-26-18, 11:46 PM   #366
高級嘍囉
Crazy Gamer

註冊日期: May 2007
3DS Friend Code4038 6395 0913
PSN  IDtimen1972
XBox Live Gamertagtimen1972
引用:
買到跟量網上特價氹仔飛來回只要$230,頭等$330。
上環買飛紙就要$270,但一定買到。
高級嘍囉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-18, 12:02 AM   #367
Lamsze
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2013
引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
去到點知被當地人買哂,笑噴
Lamsze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-18, 12:34 AM   #368
ALEX CHOW
AUDI SPORT

已經可以DL

少女時代,
F1 2024討論區

此篇文章於 03-27-18 01:38 AM 被 ALEX CHOW 編輯。
舊 03-27-18, 01:54 AM   #369
ALEX CHOW
AUDI SPORT

下載中

少女時代,
F1 2024討論區

此篇文章於 03-27-18 12:27 PM 被 ALEX CHOW 編輯。
舊 03-27-18, 11:31 AM   #370
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: 高級嘍囉 查看文章
離題一下

可唔可以教下點買

真係有D想射波去澳門行順便買機戰

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-18, 11:35 AM   #371
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: fami~yan 查看文章
離題一下

可唔可以教下點買

真係有D想射波去澳門行順便買機戰
其實直接去信德中心買咪得

售票位四周圍都係d就快開既黃牛飛,可能仲平過正價

舊 03-27-18, 11:40 AM   #372
強化人間ですの~★
鋼の救世主ですの!
↘ルルティエ

註冊日期: Mar 2002
Nintendo Switch ID8445-2408-9599
3DS Friend Code4768 8206 2595
PSN  IDTrombeElzam
XBox Live Gamertagtrombeningen
∵ 殖民星game舖貨源都係依賴香港
∴ 馬交有貨源=香港有貨源

fact:香港未見有貨
推論:其實有貨,但你地見唔到

fact:香港有正日哥,馬交無

明啦

Apple Mobile Device Support 加入同伴了!
Apple Software Update 加入同伴了!
MobileMe 加入同伴了!
Apple Application Support 加入同伴了!
Apple Software Update 召喚了 Safari!
Apple Software Update  召喚了 iPhone軟體!
C85 count
強化人間ですの~★ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-18, 11:47 AM   #373
Eking

引用:
澳門我只係知道高士德附近有2間專賣GAME/模型.....

同埋今集主角機好樣衰下~

舊 03-27-18, 11:48 AM   #374
yorkyork

註冊日期: May 2010
香港今日偷跑未?
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-27-18, 11:54 AM   #375
X&Y
Game Master

註冊日期: Jul 2005
Nintendo Switch ID5965-4236-9786
PSN  IDakitoxy
XBox Live GamertagXanYZ
話說前幾日買其他野經過啲game店
有間隻機戰V 放係當眼位置
我都load左5秒直到見到封面有黑百合先理解到係上年個隻
X&Y 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS4,XB1] Rise of the Tomb Raider (系列20週年紀念加強版 PS4/XBONE/PC 發售中) ahleung 電視遊戲討論版 451 11-22-16 10:03 AM
賣 PS4/PSV 遊戲 hokhin 買賣專區 7 10-25-16 08:04 PM
[多機種] ワンピース バーニングブラッド『ONE PIECE BURNING BLOOD』| 中文版 | PS4/XB1/PS Vita | 發售中 安安 電視遊戲討論版 4 04-21-16 10:39 PM
[徵求] PS4 / PSV Games DabaMyroad 買賣專區 2 11-10-15 07:10 PM
[多機種] みんなでスペランカーZ PS4/PSV 武藤遊戲 電視遊戲討論版 19 08-05-15 08:20 AM

現在的時間是 01:37 AM

手機版 | APP版