Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-08-13, 09:43 AM   #76
ayato
God of Gamer
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
講錯,奪冠先岩- -
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-13, 12:51 PM   #77
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

註冊日期: Nov 2005
XBox Live Gamertagnoel lai
Smile

銀河連霸~
快d搵人剷傷銀河4 super~

任暴雨下 志向未倒下 雨傘是一朵朵的花 不枯也不散
(=v=)b 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-13, 12:56 PM   #78
ayato
ʕ‧ᴥ‧ʔ

註冊日期: Mar 2007
終於可以上番D1 LA

引用:
作者: (=v=)b 查看文章
銀河連霸~

捨我其誰~~

此篇文章於 10-08-13 01:07 PM 被 ayato 編輯。
ayato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-13, 01:24 PM   #79
fiendray
未来は僕らの手の中

註冊日期: Jan 2006
Nintendo Switch ID8526-5981-1889
3DS Friend Code0860 3263 4537
引用:
作者: sugihara 查看文章
ray大上星期咁講,系統唔係咁渣呀?
系統係感SHOW,感有可能要入MYPAGE先計

引用:
作者: johnson0263 查看文章
幾時可以再join返??
今晚

引用:
銀河連霸~
銀河有護體,季季都感勁
ayato上黎,有可能要佢出腳
fiendray 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-13, 01:27 PM   #80
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: ayato 查看文章
終於可以上番D1 LA

捨我其誰~~
新一季靠你啦~我過多季上黎幫手~

舊 10-08-13, 01:27 PM   #81
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: fiendray 查看文章
系統係感SHOW,感有可能要入MYPAGE先計

今晚

銀河有護體,季季都感勁
快d開波~要分唔要排名~/

舊 10-08-13, 01:30 PM   #82
psidef

註冊日期: Apr 2007
我係咪要換隊入o黎挫一下銀河o既鋭氣?

舊 10-08-13, 01:33 PM   #83
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: psidef 查看文章
你唔驚傷咪入黎囉~

舊 10-08-13, 01:35 PM   #84
hitachi
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2005
今季勝場同入球之少,都應該係一個紀錄
hitachi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-13, 01:42 PM   #85
psidef

註冊日期: Apr 2007
引用:
你唔驚傷咪入黎囉~
我唔驚o的人傷.

我驚再換走時入返o個叠國米咭......

舊 10-08-13, 02:17 PM   #86
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
我唔驚o的人傷.

怕什麼~又唔係我入~

舊 10-08-13, 03:38 PM   #87
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
又做山寨王

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-13, 03:54 PM   #88
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
雙殺銀河我當嬴左聯賽啦

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-13, 04:02 PM   #89
gsw
らんらんる

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code2981 6141 9325
PSN  IDGODSCORPIONJP
引用:
我唔驚o的人傷.

開多個帳號入卡

2009年11月17日2:01AM
2010年9月30日14:04PM
2012年2月29日10:55PM
gsw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-13, 04:09 PM   #90
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
怕什麼~又唔係我入~
你食左我1隻蛋
Stay in D2 la,88

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-13, 04:10 PM   #91
stinkychan08
Insane Gamer
星仔

註冊日期: Apr 2009
PSN  IDSTINKYCHAN
引用:
銀河連霸~
幾時上黎D1剷我

引用:
好啊~等你
引用:
作者: fiendray 查看文章

銀河有護體,季季都感勁
如果唔係轉狀態, 冠軍可能係你喇
引用:
作者: Chris Redfield 查看文章
雙殺銀河我當嬴左聯賽啦
我收埋super架

13季7冠 (19,22,23,26,27,30,31屆), 睇路數下季冠軍唔會係我la
stinkychan08 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-13, 04:14 PM   #92
小嘉
The One

今季上唔返d2 我辭職
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-13, 04:21 PM   #93
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

引用:
作者: 小嘉 查看文章
今季上唔返d2 我辭職

舊 10-08-13, 04:25 PM   #94
okabe

註冊日期: Aug 2002
都無人性,我只係得番3件前鋒
剛剛中左巴神,打唔夠一場就俾人收佢山...
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-13, 04:34 PM   #95
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: HONDA 查看文章
你食左我1隻蛋
Stay in D2 la,88
下季等降班啦你~

引用:
作者: stinkychan08 查看文章
幾時上黎D1剷我
13季7冠 (19,22,23,26,27,30,31屆), 睇路數下季冠軍唔會係我la
下季上黎~你就知死~
用依D NUMBER買六合彩啦~

引用:
作者: okabe 查看文章
巴神易傷到爆~

舊 10-08-13, 04:35 PM   #96
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

有1場都好啦,我連巴神個影都未見過

舊 10-08-13, 04:36 PM   #97
(=v=)b
    ↓青蛙馬沙↓

Smile

引用:
作者: sugihara 查看文章
有1場都好啦,我連巴神個影都未見過
我連葛斯個車尾燈都未見過呀~

舊 10-08-13, 04:39 PM   #98
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
引用:
作者: stinkychan08 查看文章
我收埋super架
嬴左就係嬴左

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-13, 04:41 PM   #99
小嘉
The One

引用:
作者: okabe 查看文章
都無人性,我只係得番3件前鋒
我成個幾月都係得3個前鋒
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-13, 05:03 PM   #100
spikekit
敗家仔

註冊日期: Apr 2006
PSN  IDspikenineball
史上最高順位

明明尋晚仲係護緊級
spikekit 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Panini Football League VOL.9 fiendray PC電腦遊戲討論版 2337 10-03-13 11:33 AM
Panini Football League VOL.7 - GAF第九屆無金聯完滿結束!! fiendray PC電腦遊戲討論版 1172 05-15-13 11:17 AM
Panini Football League VOL.6 - GAF第六屆無金聯完滿結束!! fiendray PC電腦遊戲討論版 1050 04-22-13 09:31 PM
Panini Football League VOL.4 - GAF第二屆無金聯完滿結束!! fiendray PC電腦遊戲討論版 1073 03-25-13 08:23 PM
Panini Football League VOL.3 - GAF無金聯始動!! fiendray PC電腦遊戲討論版 1155 03-20-13 09:49 AM

現在的時間是 11:08 PM

手機版 | APP版