Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 10-25-12, 11:24 AM   #901
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: Suika 查看文章
我只係每晚同人打轉MP2 A3 或者 A1
疊5 MF 2百頭

之前一直玩盾劍,而加有套不朽想轉玩雙手
技巧會唔會高好多 ?
高少少咁啦...........有8e 就唔多使技巧了

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-12, 11:47 AM   #902
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
我可以斬自己隻手落嚟嗎a

舊 10-25-12, 11:48 AM   #903
GUSTAV
The One
poor

你對手有冇菊花先

舊 10-25-12, 01:25 PM   #904
jamsquare
God of Gamer

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
尋晚射30%紅門, 過左頭二兩關, 過唔到第三關
so sad

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-12, 01:27 PM   #905
fcvictor
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2005
3DS Friend Code0748 2635 0486
引用:
作者: jamsquare 查看文章
尋晚射30%紅門過唔到第三關
so sad
我同個fd 射40%,兩個人3個門都射失......
由手機版發出
fcvictor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-12, 01:33 PM   #906
jamsquare

註冊日期: Jul 2002
PSN  IDjamsquare
XBox Live Gamertagjamsquar
引用:
作者: fcvictor 查看文章
由手機版發出
燈神

我才沒偷懶,
只是覺得很麻煩, 不想做而已
jamsquare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-12, 03:16 PM   #907
婠婠

註冊日期: Mar 2005
引用:
你地講緊先祖之鎚?

婠婠唔該曬!買完對祖鞋爽刷MP4,5
不過有排都應該換唔到個頭同身
由手機版發出
你個黃頭好勁-.-要換有難度
不過個身要求唔高既話可以買件最平果d頂住先
始終祖甲個輸出差幾多下

引用:
作者: Suika 查看文章
我只係每晚同人打轉MP2 A3 或者 A1
疊5 MF 2百頭

之前一直玩盾劍,而加有套不朽想轉玩雙手
技巧會唔會高好多 ?
雙手要考走位多d咁
婠婠 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-12, 03:16 PM   #908
婠婠

引用:
由手機版發出
有空位可以搵我打mp5

過多兩日應該帶到打mp6
舊 10-25-12, 03:42 PM   #909
fcvictor

引用:
作者: 婠婠 查看文章
有空位可以搵我打mp5

過多兩日應該帶到打mp6
個黃頭我有個技能再好啲....可惜無洞
一齊打好呀,一個人打有時打到好眼瞓
打左單機版好耐,係打紅門先同個fd一齊玩
由手機版發出
舊 10-25-12, 05:47 PM   #910
PENHOL
Insane Gamer
呆呆羽

註冊日期: Feb 2009
引用:
作者: saikanobox 查看文章
因能力有限只可以打mp1既act4
但打左好耐都唔出本設計圖
前天打4人團mp5, 打4次a1 key王 + 12紅門,

用左3個裝置打到7個器官 整左3個火戒, 但一條key都打唔到....

昨天單刷mp7 a2 key王, 打左5次都無key~~~~
PENHOL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-12, 05:55 PM   #911
Suika
西瓜

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDSuika0216
XBox Live GamertagSuika+HK
一次紅門都未打過
仲差幾條A2 KEY 同 設計圖
儲夠6個時搵你地幫手
Suika 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-12, 06:13 PM   #912
GUSTAV
The One
poor

給我2e/

舊 10-25-12, 06:19 PM   #913
fcvictor

引用:
作者: PENHOL 查看文章
前天打4人團mp5, 打4次a1 key王 + 12紅門,

用左3個裝置打到7個器官 整左3個火戒, 但一條key都打唔到....

昨天單刷mp7 a2 key王, 打左5次都無key~~~~
我都係,次次打高MP都係得個吉

2e打MP10 ?
由手機版發出
舊 10-25-12, 08:09 PM   #914
婠婠

引用:
個黃頭我有個技能再好啲....可惜無洞
一齊打好呀,一個人打有時打到好眼瞓
打左單機版好耐,係打紅門先同個fd一齊玩
由手機版發出
刷mp5 第三章條key都可搵我

我長期自閉第二章
舊 10-25-12, 08:33 PM   #915
saikanobox
Game Master

註冊日期: Feb 2005
其實要乜條件先打到MP3-MP5
返左黎玩幾日乜都冇

舊 10-25-12, 09:09 PM   #916
PENHOL
呆呆羽

發現最好都是打MP5

個人最高接受到MP7(但連續打5場都無KEY就放棄了...), MP8以上要打太耐, MP5以下成日唔出KEY太無癮....
舊 10-25-12, 09:10 PM   #917
森羅

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDcavelife87
係MP1全力靠人品打key
森羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-12, 09:13 PM   #918
PENHOL
呆呆羽

其實而家D裝真係平到不得了, 有一千萬的話要打MP3~MP5應該不成問題的吧....

可能大家在玩美服?? 我在亞服買頂級寶石不用100W一粒....
舊 10-25-12, 09:15 PM   #919
森羅

美服最平都係見過450萬
舊 10-25-12, 09:29 PM   #920
saikanobox
Game Master

我MP1打左好多次都唔跌設計圖
我冇乜人品

舊 10-25-12, 09:32 PM   #921
森羅

10月24日
一般

煉獄難度中每級魔物威能的怪物傷害提升比例,全部降低約25%
關於此次調整的更多詳情,請點擊此處!
「魔鑰守護者」薩瑞斯已進行下列調整:
不再擁有「幻術」或「快速」屬性
降低其多項技能所造成的傷害
降低其冰寒攻擊所造成的移動速度減緩效果
稍微縮小其體積

即係又可以向上打多1-2個mp?
舊 10-25-12, 09:35 PM   #922
saikanobox
Game Master

引用:
作者: 森羅 查看文章
10月24日
一般

煉獄難度中每級魔物威能的怪物傷害提升比例,全部降低約25%
關於此次調整的更多詳情,請點擊此處!
「魔鑰守護者」薩瑞斯已進行下列調整:
不再擁有「幻術」或「快速」屬性
降低其多項技能所造成的傷害
降低其冰寒攻擊所造成的移動速度減緩效果
稍微縮小其體積

即係又可以向上打多1-2個mp?
http://tw.battle.net/d3/zh/forum/topic/1293389560#1
頭幾個MP唔係減好多咋

舊 10-25-12, 09:39 PM   #923
PENHOL
呆呆羽

打公開用只有4W DPS的打寶裝也夠撗掃A3, 5BUFF後有375MF
打MP7, 因DPS最低限度要維持無狀態10W, 5BUFF後只有370MF....

其實我不建議為火戒打MP4以下的... 太花時間....不如拿MF裝打公開, 賺到錢再打KEY吧...
打過4個火戒, 全部都是超悲劇屬性....現在還有2條KEY6個器官和3個裝置....都無乜心機再衝火戒....
舊 10-25-12, 10:38 PM   #924
fcvictor

DPS唔夠坦到都無用....除左紅門王會狂暴外,你會磨血磨到悶死
由手機版發出
舊 10-26-12, 02:32 AM   #925
忍者

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: 婠婠 查看文章
刷mp5 第三章條key都可搵我

我長期自閉第二章
A1條KEY有7條,A2A3=0....

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
請問c hing "GA-G41MT-D3"底板如何clear cmos value?? x123 手機資訊/電腦軟硬討論 0 06-28-12 08:14 PM
[新聞] D3出了新韌體 加賀KAGA 照相館 0 01-20-09 08:02 PM
[CW26][D3][Lapus]新刊~全彩插圖本SODA香港首賣!~ 新商品追加! Lapus Cosplay同人MIX討論區 3 08-21-08 12:11 PM
[CW21] [D3 上下奇蹟莊] 18禁男性向新刊《裡百鬼夜行抄》道歉啓示 屈紳士 Cosplay同人MIX討論區 49 03-03-06 12:36 AM

現在的時間是 04:35 AM

手機版 | APP版