Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-15-08, 12:30 AM   #1
woodlcw
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2006
Fantasy Earth Zero 幻想戰記 香港Server GAF玩家討論區 Vol.1

中文官網: http://www.gamania.com.hk/fantasyearthzero/

有用網址:
http://fe.ffsky.cn/index.htm

GAF ID角色名字職業國籍世界
woodlcw桂雛菊盾戰Ares
冰月天執著的老鷹雙手戰Ares
燃燒君MoKo雙手戰Ares
死.屍神夜鴉刀遊Ares
kathyliu銀葉弓遊Ares
JEREMY阿離刀遊Ares
Joe蒼藍之月弓遊Ares
SheikLaura魔導師Ares
電腦忍者雅法盾戰Ares
喪力秋落弓遊Ares
WYL雪日弓遊Ares
darren艾娜法師Ares
*戀水蝶*Andromeda弓遊Ares

由於舊topic 樓主唔更新頭post ...
所以決定自己開過個
第一次做樓主 , 大家請幫手補完....吧.

此篇文章於 07-29-08 02:27 PM 被 woodlcw 編輯。
woodlcw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-08, 12:31 AM   #2
woodlcw
Crazy Gamer

留 位 擴 建
舊 07-15-08, 02:07 AM   #3
喪力
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2005
ARES 綠國 弓遊 叫 秋落
喪力 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-08, 02:32 PM   #4
死.屍神
Game Master

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDghostqoo
世界:ARES
國家:黃國
JOB:刀遊
ID:夜鴉
死.屍神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-15-08, 03:01 PM   #5
kathyliu
Senior Gamer

註冊日期: Nov 2003
角色名字: 銀葉
職業: 弓遊
國籍 : 黃國
世界 : ARES

舊 07-15-08, 03:09 PM   #6
Fungfelix
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2004
XBox Live Gamertagfelix110
想問下係咪家陣正式收費or 公測?
新開始會唔會唔夠人打?

舊 07-15-08, 06:01 PM   #7
woodlcw
Crazy Gamer

引用:
作者: Fungfelix 查看文章
想問下係咪家陣正式收費or 公測?
新開始會唔會唔夠人打?
1-30lv 都仲叫易升 , 太約1星期就升到
基本上20lv 打後都係睇合作同技術去殺人

戰略 > 戰術 > 戰力
舊 07-16-08, 05:40 AM   #8
冰月天
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: woodlcw 查看文章
1-30lv 都仲叫易升 , 太約1星期就升到
基本上20lv 打後都係睇合作同技術去殺人

戰略 > 戰術 > 戰力
原來頭先有同你一齊打

報到
執著的老鷹 雙手戰 紅國 Ares

不死生物多到痴線...
係某個國係咁定紅國俾人針對...

Life Goes On - 點此進入
冰月天 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-08, 05:47 AM   #9
woodlcw
Crazy Gamer

引用:
作者: 冰月天 查看文章
原來頭先有同你一齊打

報到
執著的老鷹 雙手戰 紅國 Ares

不死生物多到痴線...
係某個國係咁定紅國俾人針對...
我都見到你

綠國同藍國基本上10個有7個有用外掛
係用得明顯/唔明顯...

當然紅國都有, 但自己係紅國睇得唔明顯Orz

p.s 有冇人識將avi 轉mp4 之類減低個size?
錄左一堆外掛諗住一次過send 比爛燈...

此篇文章於 07-16-08 09:45 AM 被 woodlcw 編輯。
舊 07-16-08, 06:12 AM   #10
冰月天
Crazy Gamer

引用:
我都見到你

轉RM得唔得? 轉RMVB網上而應該幾多freeware用黎AVI->RMVB壓片

打完 升埋28
D人連擴唔到地都可以瀨紅國外掛
哈哈
D不死死靈 不死奇美拉 不死巨人 咩黎
岩岩仲有隻加速龍

下次加到加好友

舊 07-16-08, 09:53 AM   #11
Andromeda
God of Gamer
幸せの向こう側...

註冊日期: Mar 2003
根本個個國都有外掛..係唔明D人有咩事都話關外掛事..

あの頃のように

君と出会わなければつらくないのに
Andromeda 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-08, 09:57 AM   #12
死.屍神
Game Master

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDghostqoo
升上30lv之後各位要有覺悟~

30升31 = 30萬

31升32 = 100萬

我刀遊好苦~ 打怪唔夠打 國戰唔算多
死.屍神 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-08, 12:33 PM   #13
喪力

註冊日期: Jan 2005
30lv用咩弓好

而家又未有國家裝買住..
喪力 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-16-08, 02:57 PM   #14
冰月天
Crazy Gamer

引用:
作者: 喪力 查看文章
30lv用咩弓好

而家又未有國家裝買住..
打獸人會打到27弓同31弓
唔知岩唔岩用

我雙手戰用緊星戒武 26鎚一把

舊 07-17-08, 09:02 PM   #15
Joe
俺はガンダムだ!

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDangrthell
XBox Live GamertagJoeeeeR
岩岩開左個ACC@@
ARES
叫蒼藍之月
黃國
弓遊
想問問一開始應該要去邊打-0-.....
同埋MAP度D 綠星係咪就係怪?

舊 07-17-08, 09:06 PM   #16
Andromeda
幸せの向こう側...

越近首都既地方怪比較弱,可以睇下怪物級別..
一隻蜘蛛既地方都可以,不過唔同地方跌既裝好似都唔同

あの頃のように

舊 07-17-08, 09:54 PM   #17
Joe
俺はガンダムだ!

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDangrthell
XBox Live GamertagJoeeeeR
ic....HP同MP係咪固定1000同100?
同埋係邊強化@@?

此篇文章於 07-17-08 09:57 PM 被 Joe 編輯。
Joe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-17-08, 10:27 PM   #18
woodlcw
Crazy Gamer

神盾\ /

睇下幾多日又有返外掛先~
舊 07-17-08, 10:47 PM   #19
woodlcw
Crazy Gamer

引用:
作者: Joe 查看文章
同埋係邊強化@@?
係固定1000 同100

強化我都想知
舊 07-17-08, 10:49 PM   #20
GAF GGXX團
紅月カレン

註冊日期: Mar 2002
引用:
我都見到你

當然紅國都有, 但自己係紅國睇得唔明顯Orz

外掛個個國都有...差在d人肯唔肯踢..

舊 07-18-08, 02:14 AM   #21
Sheik
Junior Member

註冊日期: Mar 2006
角色名字: Laura 職業: 魔導師 國籍 : 黃國 世界 : ARES

魔導師 好難用呀
國戰又打唔死人,
打怪又豆腐,
d mp又用得勁

此篇文章於 07-18-08 02:16 AM 被 Sheik 編輯。
Sheik 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-08, 04:14 AM   #22
darren

註冊日期: Apr 2008
引用:
作者: Joe 查看文章
同埋係邊強化@@?
去道具店買石之後去戰鬥時Z個主城鑲石去裝備度, +自己既HP/PW (出MAP效果會消失)
darren 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-08, 05:05 AM   #23
Andromeda
幸せの向こう側...

引用:
作者: Sheik 查看文章
角色名字: Laura 職業: 魔導師 國籍 : 黃國 世界 : ARES

魔導師 好難用呀
國戰又打唔死人,
打怪又豆腐,
d mp又用得勁
我覺得法已經算好..打人打怪都唔麻煩
只係打怪既話普攻唔知點解好多時都仲痛過用招

刀遊打人雖然好勁,不過打怪都係要拎返弓..
弓遊打人就仲R痕過法,係好在空襲同精密幾好中

あの頃のように

舊 07-18-08, 06:06 AM   #24
darren

註冊日期: Apr 2008
引用:
作者: *戀水蝶* 查看文章
我覺得法已經算好..打人打怪都唔麻煩
只係打怪既話普攻唔知點解好多時都仲痛過用招

刀遊打人雖然好勁,不過打怪都係要拎返弓..
弓遊打人就仲R痕過法,係好在空襲同精密幾好中
刀遊打到怪架
引怪開打-->攻擊-->橫移/小跳-->loop(其實每個職都係咁打)

步法正確既話可以無傷

此篇文章於 07-18-08 06:20 AM 被 darren 編輯。
darren 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-18-08, 06:55 AM   #25
Andromeda
幸せの向こう側...

引用:
作者: darren 查看文章
刀遊打到怪架
引怪開打-->攻擊-->橫移/小跳-->loop(其實每個職都係咁打)

步法正確既話可以無傷
用弓打冇咁嬲

あの頃のように

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Fantasy Earth Zero House PC電腦遊戲討論版 110 07-17-08 11:28 PM

現在的時間是 12:03 AM

手機版 | APP版