Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 飲食版

主題工具 顯示模式
舊 08-15-06, 04:28 PM   #51
ELT
God of Gamer
Lunar使者

註冊日期: Nov 2004
一個月都唔知去唔去到2次, 對我影響不大
不過近2,3年好似唔覺唔覺咁加左好多

舊 08-15-06, 04:29 PM   #52
SANG2003
Banned
希望之星

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 柴崎幸
M記加下加下,同我去快餐店食快餐既價錢差唔多...
我通常食完一個餐之後,就會唔舒服,有時甚至會發燒...
呢幾年都已經好少食餐,光顧得最多既係軟雪糕...
軟雪糕唔係最危險咩
之前有報導講勁多細菌
SANG2003 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 04:41 PM   #53
ultrachiu
Ultimate Gamer
不如中午出去食飯囉?

引用:
作者: 紫色螢火蟲
咁又唔係
只係下午茶可以半打大蛋撻.
lunch試過5隻雞比 / 一隻大白切雞咁上下
神胃!!
千其唔好來我度食tea,如果唔係實做死我

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
ultrachiu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 04:52 PM   #54
IamO
無聊人一號

註冊日期: Aug 2003
引用:
咁又唔係
只係下午茶可以半打大蛋撻.
lunch試過5隻雞比 / 一隻大白切雞咁上下
lunch試過5隻雞比 / 一隻大白切雞
拜神不見雞的話.一定是你吃的

舊 08-15-06, 05:12 PM   #55
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
近半年都是去叫"雞"多
貪果度少D人易搵位

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 05:18 PM   #56
毒貓貓‧KIBA
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
佢仲要講到好委屈咁~~XD
毒貓貓‧KIBA 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 05:31 PM   #57
信長
The Flash

註冊日期: Nov 2004
Nintendo Switch ID6287 6181 7226
理得你加幾錢
我只想將軍漢堡長期供應....

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 06:10 PM   #58
二伍

註冊日期: Sep 2002
咁O既價錢
去HAE不如去D CAFE
二伍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 06:10 PM   #59
魔王
Crazy Gamer
夢想飛行員

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDirvinlok
引用:
作者: 信長
理得你加幾錢
我只想將軍漢堡長期供應....
x2
唔明點解仲未有長期供應

舊 08-15-06, 06:16 PM   #60
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
其實加很少,只是幾毫子,相信市民知道,比起其他餐廳,我們的價格仍然較低

我食碟飯連野飯都20蚊到
真係知唔知醜字點寫架
仲可以講平過其他餐廳
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 06:17 PM   #61
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

註冊日期: Mar 2002
o係香港食麥記已經算平啦,
o係我美國呢度, 淨係食一個 Big Mac 套餐都要成美金 $5.29,
仲未計稅啵, 計埋稅 (加州銷售税 7.75%) 差唔多成四十蚊港紙啦~~

魔法先生 Super Bus
雛田莊自衛隊隊長/麻帆良學園市特別消救及保安隊隊長
麻帆良學園魔法研究同好會成員
我的相簿 My Photo Album
Super Bus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 06:32 PM   #62
柴崎幸
The One
車仔蕃薯

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: SANG2003
軟雪糕唔係最危險咩
之前有報導講勁多細菌
我所謂既「光顧得最多」,係去親M記都只係嗌雪糕,但唔係成日都去...
一年食幾次咁大把啦。

28/12/2008:華東之旅:杭州、烏鎮、蘇州、無錫、上海。
9/8/2009:首爾之旅:雪嶽山、驪州、南山、新村梨花女子大學、明洞、南大門。
1/8/2010:北海道之旅:札幌、大通、すすきの、富良野、中富良野、上富良野、美馬牛、美瑛、函館、五稜郭。
31/7/2011:歐洲之旅:英國倫敦、意大利羅馬、梵蒂岡、佛羅倫斯、威尼斯、米蘭、瑞士琉森、德國海德堡、法蘭克福、科隆、荷蘭阿姆斯特丹、華倫丹、比利時布魯塞爾、布魯日、法國巴黎。
柴崎幸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 06:39 PM   #63
1q1q1q
Game Master

註冊日期: Apr 2003
你哋個個都唔食... 但係m記就開到一街都係.
1q1q1q 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 06:42 PM   #64
Shing
Game Master
Break Out

註冊日期: Sep 2004
引用:
除了「開心樂園餐」及「超值選」(低於8元的特價食品),套餐、部分包類及飲品皆會有平均2%加幅
我中意食的開心樂園餐不受影響

漢堡包+薯條+汽水
份量夠(對我而言)、又平($15.00)。

Shing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 06:49 PM   #65
clie

註冊日期: Dec 2001
當一個餐20蚊冇得找o個陣已經少食
m記加價既理由唔應該以其他國家既價格作比較
hk人多,營業額補番晒,再加上人工平
至少if真係難做既應該會有執笠既情況
但咁耐以黎只有開店冇關店
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 07:31 PM   #66
ahleung
The One
Bannnned

註冊日期: Jun 2002
引用:
作者: 小嘉
其實加很少,只是幾毫子,相信市民知道,比起其他餐廳,我們的價格仍然較低

我食碟飯連野飯都20蚊到
真係知唔知醜字點寫架
仲可以講平過其他餐廳
可能佢係話比起其他同類餐廳(漢堡飽店)
ahleung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 07:32 PM   #67
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

引用:
作者: IamO
lunch試過5隻雞比 / 一隻大白切雞
拜神不見雞的話.一定是你吃的
我好鍾意食雞的說

舊 08-15-06, 08:12 PM   #68
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
所以我一於幫襯kfc同埋哈迪斯 如果wendy's仲健在 wendy's都有份
嗚嗚 jollibee亦可憐地消失了 仲有我從未食過的jack in the box 已經成為夢幻

麥記!!!!!!!!!!!你好賤呀!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 08:13 PM   #69
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
我好鍾意食雞的說
我都係!!bbq 全部燒雞翼!上一次去銀線灣燒野食 食左40幾隻超多蜜糖
有時做完gym 仲買隻燒雞就咁咬!
舊 08-15-06, 08:13 PM   #70
GUSTAV
The One
poor

註冊日期: Oct 2003
XBox Live Gamertag邊有錢 傻的嗎
引用:
作者: Yakumo Fujii
上星期至飲完
冇冰o既!???
某廢氏講ga

それが王者の戦いというものだ
GUSTAV 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 08:16 PM   #71
OMGodfrey//蕉
Game Master
*We need.*

註冊日期: Sep 2003
XBox Live GamertagOMGodfrey
M記全力支持/鼓勵市民幫襯KFC/哈迪斯/Burger King~

NOW PLAYING : [ LEFT 4 DEAD ] [ LOST PLANET:COLONIES ] [ SPLOSION MAN ]
WAITING : [ LOST PLANET 2 ][ LEFT 4 DEAD 2 ]
OMGodfrey//蕉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 08:17 PM   #72
SANG2003
Banned
希望之星

引用:
作者: ~蕉園~命運~
M記全力支持/鼓勵市民幫襯KFC/哈迪斯/Burger King~
佢想同哈記同k記價錢睇齊
舊 08-15-06, 08:48 PM   #73
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
burger king????享邊架? 多分店架?

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-06, 09:33 PM   #74
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

引用:
作者: SANG2003
我都係!!bbq 全部燒雞翼!上一次去銀線灣燒野食 食左40幾隻超多蜜糖
有時做完gym 仲買隻燒雞就咁咬!
同道中人
雞翼我都可以食唔停
燒雞我都係成隻咁食

舊 08-15-06, 09:34 PM   #75
紫色螢火蟲
討厭雨天~_~

引用:
作者: 藍莓咖啡
burger king????享邊架? 多分店架?
香港而家得一間,喺機場裏面,要入去.
下次出境試啦

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
涼宮春日入侵《帝皇戰記》(OVERMAN KING-GAINER) Nieh 日本動漫畫討論版 7 07-06-06 07:53 PM
Burger King機場重生 街車王 飲食版 26 03-14-04 03:44 PM
本月 OVA 「王ドロボウJING in Seventh Heaven」[King of Bandit Jing] DVD 截圖! bbaeric 日本動漫畫討論版 3 01-25-04 01:14 PM
[XB]遊戲王~THE KING OF DESTINY 神祕人1號 電視遊戲討論版 0 12-26-03 08:39 PM
nba西岸總決賽 盤口!! C-law 體育版 41 05-31-02 02:39 PM

現在的時間是 05:09 AM

手機版 | APP版