Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19 59  ... 最後
電視遊戲討論版>DEAD or ALIVE 5 Last Round
シェンムー 05:57 PM 02-15-15
Sako 唔係only 監修隼/ 玄 / 刃body 咩 ?
RAP關佢事 ?
Rap同刃個pcb一樣 ?

Xbone 香港街鋪買到嘅有RAP

等緊日版
field11 06:14 PM 02-15-15
作者: 山內 一典:
Sako 唔係only 監修隼/ 玄 / 刃body 咩 ?
RAP關佢事 ?
Rap同刃個pcb一樣 ?

Xbone 香港街鋪買到嘅有RAP

等緊日版
睇返原來呢隻係TEAM NINJA 監修(DESIGN ONLY?). 讚錯SAKO添
而家出街. 今晚先寫我點試支的.
DOA xA2raeL 06:02 PM 02-15-15
放工狗衝中 有冇人要幫手睇咩版嘜版果d
1pi 06:25 PM 02-15-15
作者: DOA xA2raeL:
放工狗衝中 有冇人要幫手睇咩版嘜版果d
幫手睇吓行貨限定版 邊間有 同埋幾多錢, Thx
ComeLOLoh 06:24 PM 02-15-15
DOA 支Joystick幾錢?

如果呢支有Delay,咁PS4用邊支好?
莎月美希 06:39 PM 02-15-15
今天可以過記錄未?即ps3 save 轉 ps4.thank you
由手機版發出
ComeLOLoh 09:54 PM 02-15-15
作者: 莎月美希:
今天可以過記錄未?即ps3 save 轉 ps4.thank you
由手機版發出
未得,Option入面直情未有,睇黎會有Day 1 Patch。
莎月美希 10:03 PM 02-15-15
作者: ComeLOLoh:
未得,Option入面直情未有,睇黎會有Day 1 Patch。
佢正日係邊日出???THX
ComeLOLoh 10:08 PM 02-15-15
作者: 莎月美希:
佢正日係邊日出???THX
全球正日係19號,patch會唔會早出就唔知了,keep住online吧。
DOA xA2raeL 06:50 PM 02-15-15
打過master
贏過 不過冇意思 勁lag
DOA xA2raeL 07:14 PM 02-15-15
佢話冇得拎3d贈品ヽ(`Д´)ノ電x良品
288入手
DOA xA2raeL 07:15 PM 02-15-15
限定版真係唔見
ComeLOLoh 08:58 PM 02-15-15
我個間話正日先派。

PS3一load,部機好嘈,Opening video lag
Install完後,再入game就無事

Honoka好玩 ppp.p.p+k

PS3已可online對戰
helloduckduck 09:39 PM 02-15-15
我個間話正日先派。

PS3一load,部機好嘈,Opening video lag
Install完後,再入game就無事

Honoka好玩 ppp.p.p+k

PS3已可online對戰
請問opening video 係story mode 嗰個,還是今集新增未按start掣嘅opening?
ComeLOLoh 09:57 PM 02-15-15
作者: helloduckduck:
請問opening video 係story mode 嗰個,還是今集新增未按start掣嘅opening?
我暫時得PS3版,PS3版無改,一樣。
helloduckduck 10:00 PM 02-15-15
我暫時得PS3版,PS3版無改,一樣。
謝謝回覆
DOA xA2raeL 09:44 PM 02-15-15
我個twitch 50人了
ComeLOLoh 10:00 PM 02-15-15
作者: DOA xA2raeL:
我個twitch 50人了
整條link睇下…
地獄 貴公子 10:44 PM 02-15-15
Ps4 一定TE2好
之前玩vita都okay....去到ps4大電視..detail度真係完全唔夠班.. 膠公仔得好緊要
gingq7 11:10 PM 02-15-15
ps4歐版最平見$238
但最後還是買了ps4行$299...
DOA xA2raeL 11:16 PM 02-15-15
http://www.twitch.tv/xa2raelx
gingq7 12:03 AM 02-16-15
失敗...現在才發現ps4用唔倒ps3的Joystick....
シェンムー 01:06 AM 02-16-15
¥21000 唔好買TE2 , 唔好用
HORI 我覺得好快會出PS4/3 兩用刃或者直接再出高階新的
可以等下
唔等得就甘買RAP好過
ComeLOLoh 01:51 AM 02-16-15
PS3版暫時save online match replay會save左兩個replay files (舊bug重現?)

CPU好似多左起身側移 (Arcade最Easy),但有次明明兩個人企係道,兩個人變左打空氣。(唔係對住同一個2D plane)
DOA xA2raeL 04:12 AM 02-16-15
stream到4點 訓orz
講真 唔知用唔慣dual shock4定點 33 412346 飯鋼果d成日轉唔到 又錯判 搞到我都唔敢izuna人
sarah 33h+k又係成日變左3h+k
雷道623p 3同p要同步按果招又係好難出 可能未用慣。。 可能。。
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19 59  ... 最後

返回主題版面