Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 10-21-04, 12:20 AM   #1
DARK ANGEL
Game Master
雋賢B!

註冊日期: Sep 2004
XBox Live GamertagDARKANGELMASTER
OCEAN PARK果個「10月全城哈囉喂」問題

佢好似有幾個收費package ga!!!點收法?
幾點入場ga?
個function幾時做到幾時????
有冇人玩左???得吾得ar今年???

20:26PM
7.23LB
DARK ANGEL 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-04, 12:39 AM   #2
NARC
Game Master

註冊日期: Apr 2003
d fd話貼錢買難受喎
詳情唔知喇

心愛的男人還是要用鎖鏈綁住喔
NARC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-04, 03:31 AM   #3
遊戲人間
Ultimate Gamer
"oui"

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagark0811
夜場1730開始,至2300.(好似)

入場費:$108(包動感影院),另外五個特別主題項目(類似鬼屋既野啦)就每個$40入場費.

貴賓package就$308,包五個特別項目入場卷同由貴賓通道入場.(不過貴賓飛好似賣晒..?)

好唔好玩,抵唔抵玩真係見人見智,睇你同乜野人一齊去,幾多人一齊去啦....(而且入到去都仲有機動遊戲玩,唔會太蝕桌既)今年玩過唔岩玩咪下年唔去囉~

真係想入去玩既就快啦,下個禮拜就完.....(但下禮拜係哈佬喂正日,想唔多人都難...)
遊戲人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-04, 10:12 AM   #4
仆 夕
Sexy Gamer
↑GAF唯一性玩家↑

註冊日期: Jan 2002
我星期日去到差唔多洗左成五百蚊咁濟~
入場二百蚊,有五個game,一次過買就有得用15X既假錢玩晒。一個係山頂,其餘四個係山腳~
山頂冇得禁機,冇得買晒五個GAME既優為,所以侷住玩一個GAME先~
跟住我地再玩多三個GAME,同埋食左一餐←差唔多一舊水每人~
TOTAL差唔多500蚊~ V-__-

仆 夕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-04, 10:27 AM   #5
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
$500一個我情願去酒店食餐飯好過

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-21-04, 01:24 PM   #6
haha3156
↓相良宗介(?)↓

註冊日期: Dec 2001
我想知108包唔包埋鬼屋架~

舊 10-21-04, 01:39 PM   #7
蒲公英
God of Gamer
~Freedom~

註冊日期: Oct 2003
去蘭貴坊join個halloween party都唔駛咁貴啦
最重要特別多惹火女鬼

舊 10-22-04, 01:36 AM   #8
DARK ANGEL
Game Master
雋賢B!

XBox Live GamertagDARKANGELMASTER
引用:
作者: 仆 夕
我星期日去到差唔多洗左成五百蚊咁濟~
入場二百蚊,有五個game,一次過買就有得用15X既假錢玩晒。一個係山頂,其餘四個係山腳~
山頂冇得禁機,冇得買晒五個GAME既優為,所以侷住玩一個GAME先~
跟住我地再玩多三個GAME,同埋食左一餐←差唔多一舊水每人~
TOTAL差唔多500蚊~ V-__-
wa...........
貴左DD wo.......

7.23LB
舊 10-22-04, 06:08 AM   #9
遊戲人間
"oui"

註冊日期: Aug 2003
XBox Live Gamertagark0811
引用:
作者: haha3156
我想知108包唔包埋鬼屋架~
唔包.

不過成個海洋公園都有人扮鬼扮馬搞氣氛.(多數人入場都係為左同呢D免費鬼影相^^)

其實D鬼屋唔駛五分鐘行完,人多時仲要幾批人走埋一齊(氣氛大減),唔係咁化算.....

揀其中一兩個玩就好夠.
遊戲人間 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-04, 10:39 AM   #10
二階堂青丸
Game Master
世界和平

註冊日期: Dec 2002
去既都平日去
星期六日只有排隊的分兒~
排死你

二階堂青丸 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-22-04, 11:08 AM   #11
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
今日去@@
假日係日勁多人

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-23-04, 12:50 AM   #12
DARK ANGEL
Game Master
雋賢B!

引用:
作者: DC 97
今日去@@
假日係日勁多人
有D乜feel???

7.23LB

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
有關PS2 STAR OCEAN 3有BUGS的問題? IDGAF 電視遊戲討論版 36 06-11-04 10:36 PM
[PS2]Star Ocean 3 Director Cut決定1/22發售 6402oen 電視遊戲討論版 87 02-24-04 05:51 PM
[疑問] 有關 STAR OCEAN 3 HANG 機 DAYDAY 電視遊戲討論版 5 01-07-04 06:25 PM

現在的時間是 03:26 PM

手機版 | APP版