Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-28-04, 07:31 PM   #101
etfwong
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: kog
我一向唔記地址............ \

合益地下上樓梯(唔係電動),轉左再轉左到尾就係........ \
中途都見到有一間,有d貨平過老闆娘果間,不過太細,入到去你眼望我眼.....

Thank you
etfwong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-14-04, 09:59 AM   #102
万次卍
Junior Member

註冊日期: Sep 2003
有無兄弟知道"屯門""海翠商場"裡唯一一間玩具店
的地址& phone no

thank you
万次卍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-04, 03:31 PM   #103
^_^
God of Gamer
あれぇ?

註冊日期: Feb 2002
關東店嚮兆萬對面7仔附近樓上2/F開多間舖
而兆萬16~14/F亦都新開左好多檔toy shops

QUEEN樂隊的狂熱樂迷…!

あとは15分後強制終了します
^_^ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-16-04, 01:25 PM   #104
^_^
あれぇ?

Shinjuku Hobby
中環蘭桂坊德己立街23號5樓
Tel: 28680161

中環…仲要係蘭桂坊有扭旦玩具鋪
似乎會唔止一間…

舊 11-29-04, 02:17 PM   #105
zerojht
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2004
有無人可以話我知99商店個電話是幾多阿?thanks
zerojht 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-04, 02:46 PM   #106
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
上水
1003模型
上水龍豐商場二樓8B 電話: 2639 9802
呢間close了~!

加入:
粉嶺
智多星- 粉嶺中心
旦,模型,玩具咩都有!

星星 - 粉嶺聯和墟
20年以上歷史!

大埔
達麗 - 大埔廣場2/F
模型

群達 - 大埔廣場2/F

此篇文章於 12-17-04 03:00 PM 被 KIM 編輯。
KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-04, 11:19 AM   #107
^_^
あれぇ?

> 星星

佢半間鋪唔係賣玩具咁0個間

舊 12-18-04, 11:28 AM   #108
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: ^_^
> 星星

佢半間鋪唔係賣玩具咁0個間
半間賣錶~
半間賣模型/玩具/game個間

p.s加得智多寶不如加埋「新遊戲城」(雖則間野好無品.....)

舊 12-18-04, 11:15 PM   #109
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: Asurada
半間賣錶~

p.s加得智多寶不如加埋「新遊戲城」(雖則間野好無品.....)
20年前的星星都好出名呀~~~我好多0用$都比左佢~~
間店是自己店,所以賣咩都得啦~!

所以我唔加呢間~!

(你都是FL人呀?)

舊 12-23-04, 06:32 PM   #110
Asurada
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
引用:
作者: KIM
(你都是FL人呀?)
正是

另介紹一間新店

粉嶺中心地下
軍曹GINSO
在粉嶺極小數以女Figure及特色店的新店鋪,價錢亦算合理

舊 12-24-04, 12:35 AM   #111
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
正是

另介紹一間新店

粉嶺中心地下
軍曹GINSO
在粉嶺極小數以女Figure及特色店的新店鋪,價錢亦算合理
呢間比較泠門~~~人流也少~似乎......

舊 12-24-04, 02:10 PM   #112
^_^
あれぇ?

通常佢地幾點開鋪

舊 12-24-04, 02:15 PM   #113
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
通常佢地幾點開鋪
通常最多人流的時間開鋪!

舊 12-24-04, 03:38 PM   #114
^_^
あれぇ?

引用:
通常最多人流的時間開鋪!
兩點

舊 12-24-04, 09:24 PM   #115
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
兩點
中午12右左啦~

舊 12-28-04, 12:55 PM   #116
^_^
あれぇ?

唔知粉嶺中心2/f角落頭0個間係咪智多寶,
0個日去原來0的野都幾抵,
舊SD SEED BB戰士$2x
連新0既合金魂都好平。
地下0個間有好多新品。

印象中星星0的模型係貴出面少少咖,
唔知而家係咪

舊 12-28-04, 11:58 PM   #117
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
唔知粉嶺中心2/f角落頭0個間係咪智多寶,
0個日去原來0的野都幾抵,
舊SD SEED BB戰士$2x
連新0既合金魂都好平。
地下0個間有好多新品。

印象中星星0的模型係貴出面少少咖,
唔知而家係咪
中間果間先係~

舊 12-30-04, 03:41 PM   #118
edman27
Crazy Gamer

註冊日期: Jul 2004
唔該有無人有
旺角信和中心地庫專賣日本動漫精品店既電話
(好細間 , 唔係新開個間)
thx
edman27 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-10-05, 03:53 PM   #119
KIM
GAF足球隊金虎拾號

今日去了呢間~~~MA雀雖少, 但樣樣都有D~好多旦旦~!!!
天后
巴士集中營
香港天后電氣道118號地下E舖

舊 02-13-05, 09:54 AM   #120
黑咪 破壞大王
地上最頹廢人間

註冊日期: Mar 2003
Arrow

引用:
上水
1003模型
上水龍豐商場二樓8B 電話: 2639 9802
呢間close了~!
仲有開舖呀....
黑咪 破壞大王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-05, 12:48 AM   #121
seetold
Eternal Flame™
真貧窮堅冇錢....

註冊日期: Sep 2002
XBox Live Gamertagseetold
引用:
半間賣錶~

星星...
聽我老媽子講粉嶺佢地當倉用..
好似講佢大埔仲有間鋪...
不過我老媽有冇呃我就唔知啦...

舊 02-26-05, 02:55 AM   #122
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 黑咪 破壞大王
仲有開舖呀....
係播!
我其實想話龍豐商場內果間~~~

舊 02-27-05, 05:54 AM   #123
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
gotta write a book about all those shops in the future...><

Evertoys
Canada:
Province: British Columbia
City: Burnaby
Matrotown, Crystal Mall second floor

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-28-05, 04:48 PM   #124
LeeKH
Game Master

註冊日期: Nov 2004
皆旺Q太郎是否執左?

早前去睇, 人去鋪空, 招牌都除埋.
LeeKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-01-05, 11:34 PM   #125
jerry
Game Master

註冊日期: Nov 2003
引用:
作者: LeeKH
皆旺Q太郎是否執左?

早前去睇, 人去鋪空, 招牌都除埋.
係唔係講緊電梯口隔離果間呀?我 25 Feb 下午7點去都仲有開舖!
jerry 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 12:52 PM

手機版 | APP版