Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-13-03, 11:21 PM   #51
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

註冊日期: Jan 2003
幫您改改~
奇趣天地(今日新開), 寶琳新都城三期244號.

主打模型合金盒旦, 新開張, 購物滿$50九折.

新貨:

GX-19: $350 附有水晶地台

柯柏文: $689

流胃兄x民賤聯.無恥黨x禮義廉......
250311.3975.12363
Busconcamp 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-03, 01:06 PM   #52
chandler
God of Gamer
上海之夜的第七章

註冊日期: Feb 2002
引用:
Originally posted by Busconcamp :
幫您改改~
奇趣天地(今日新開), 寶琳新都城三期244號.

主打模型合金盒旦, 新開張, 購物滿$50九折.

新貨:

GX-19: $350 附有水晶地台

柯柏文: $689
購物滿$50九折,咁即係它柯 = 689 x0.9 喇

I am not concerned about planning for the future.
I will let future take care of itself.
chandler 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-03, 07:20 PM   #53
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

註冊日期: Jan 2002
Sorry, 我睇錯, 柯正確價錢為$698.

And, 玩具冇折.

Cuddle
Rose of May
Hometown Domina

好聽, 動聽.
美版之王-天涯浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-03, 08:06 PM   #54
ultrachiu
Ultimate Gamer
不如中午出去食飯囉?

註冊日期: Feb 2003
岩岩收工去睇過,依然一貫奇趣天地既風格,模型,蛋,合金,玩具,文儀用品gameboy帶,運動用品,真係夠哂奇趣

我其實始終都係一個好人...
囡囡賣哂啦,唔好問啦
ultrachiu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-03, 12:07 AM   #55
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
Originally posted by ultrachiu :
岩岩收工去睇過,依然一貫奇趣天地既風格,模型,蛋,合金,玩具,文儀用品gameboy帶,運動用品,真係夠哂奇趣
賣既野多元化,先有生意做嘛(我講真架)~
俾著我有地方...賣埋五蚊串魚蛋添呀(講笑咋)~

舊 12-27-03, 01:56 PM   #56
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

kog, 你漏左兆萬果間龍之城呀.

Cuddle
Rose of May

好聽, 動聽.
舊 12-27-03, 06:03 PM   #57
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
引用:
Originally posted by 美版之王-天涯浪子 :
有冇地址~~

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-27-03, 10:31 PM   #58
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:
Originally posted by 美版之王-天涯浪子 :
仲有kog屋企算唔算....

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 12-27-03, 10:41 PM   #59
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
Originally posted by ultrachiu :
仲有kog屋企算唔算....
咁都比你知道我屋企係開模型店~~

舊 12-27-03, 10:46 PM   #60
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:
Originally posted by kog :

咁都比你知道我屋企係開模型店~~
之前有人話係呀嘛........ 幫人砌算唔算模型店???
唔off啦,兆萬龍之城係一樓暴shop(umovies,aunties o個班野)隔離

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 12-27-03, 10:52 PM   #61
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
之前有人話係呀嘛........ 幫人砌算唔算模型店???
唔off啦,兆萬龍之城係一樓暴shop(umovies,aunties o個班野)隔離
係啊!係啊!開係" new- "樓上,之前好似有人咁講過.....

唔off開動:暴shop...?~~??

舊 12-27-03, 10:57 PM   #62
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:

係啊!係啊!開係" new- "樓上,之前好似有人咁講過.....

唔off開動:暴shop...?~~??
[off]元郎都有new- 係咪真架 [/off]
[唔off]暴shop[/唔off]

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 12-27-03, 11:13 PM   #63
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

引用:
爆左, 以後個個版友去光顧都要折, 點好?
點折:@_@":
每件賺既都係得果10元8塊...
重有大堆俾出面玩晒跳樓既貨...成本都保唔住...:@_@":
遇到1,2款賣到好價但又件數唔多既,
又俾人話炒價...
近排真係做得好唔開心,
搵到工做既都想放棄呢行...

舊 12-27-03, 11:20 PM   #64
ultrachiu
不如中午出去食飯囉?

引用:
Originally posted by Busconcamp :

點折:@_@":
每件賺既都係得果10元8塊...
重有大堆俾出面玩晒跳樓既貨...成本都保唔住...:@_@":
遇到1,2款賣到好價但又件數唔多既,
又俾人話炒價...
近排真係做得好唔開心,
搵到工做既都想放棄呢行...
去我度做個伙計仔.....

囡囡賣哂啦,唔好問啦
舊 01-25-04, 07:35 PM   #65
雪舟等楊
●  ω  ●

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDalone_wolf123
XBox Live Gamertagmoe magician
問:各賊船位置(最好連地圖)

我上次去到龍城,但都係搵唔到賊船:@_@":
原來銅鑼灣都有的嗎
thx

(`・ω・´)
≡ ∧_∧   ∧_∧
≡(#`Д )⊃;; )Д`)・゚.・
≡/つ  /  ⊂ ⊂/
「我絕不認為中國的落伍,是幾個昏君造成的,而是每個人造成。因為制度是人創造的,中國所有悲劇,都是中國人自編自導自演和自我欣賞,這絕對是與人種有關。」
雪舟等楊 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-25-04, 07:39 PM   #66
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
Re: 問:各賊船位置(最好連地圖)

引用:
Originally posted by 雪舟等楊 :
我上次去到龍城,但都係搵唔到賊船:@_@":
原來銅鑼灣都有的嗎
thx
糖街銅鑼灣中心地下

舊 01-25-04, 07:53 PM   #67
美版之王-天涯浪子
玩具封印王

龍城果間你沿麥花臣球場繞一圈就見到.

Cuddle
Rose of May

好聽, 動聽.
舊 01-25-04, 11:29 PM   #68
小幻
Insane Gamer

引用:
龍城果間你沿麥花臣球場繞一圈就見到.
係旺角MTR E1出口(無記錯卦)沿奶路臣街往染布房街行
沿途經中旅社再行過多少少就到.

舊 01-26-04, 02:56 PM   #69
jerry
Game Master

註冊日期: Nov 2003
元朗區有無呀?
jerry 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-27-04, 02:50 AM   #70
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
Originally posted by jerry :
元朗區有無呀?
元朗區比較平又集中既,係"合益路既合財街~~合益商業"~~
入面有模型,旦,景品,槍.....

此篇文章於 01-27-04 02:53 AM 被 kog 編輯。
舊 01-29-04, 11:06 PM   #71
大粒麥
最後衝刺......

註冊日期: Dec 2001
玩具星
深水埔 南昌街 與 福華街 交界

竹谷隆之,鬼木祐二,韮沢靖,安藤賢司,高柳佑介,鬼頭栄作
OMG...
大粒麥 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-04, 03:00 AM   #72
Terry仔

引用:

元朗區比較平又集中既,係"合益路既合財街~~合益商業"~~
入面有模型,旦,景品,槍.....
有間野愈做愈大,個老細幾好野
Terry仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-04, 03:15 AM   #73
kog
Moderator
リン・ミンメイ

引用:
Originally posted by Terry仔 :

有間野愈做愈大,個老細幾好野
轉角老闆娘果間嗎!~~
間野幾平,老闆娘又nice(老太婆就差d啦),還有個貨倉....

舊 02-12-04, 12:20 AM   #74
Busconcamp
The One
紅魔鬼閃耀GAF

關東店KANTO HOBBY
灣仔太源街8號(大快活樓上--二樓) 電話: 2833 9195
www.kantohobby.com
租約期滿無左喇~
kog兄請刪除/改地址~

舊 02-18-04, 03:00 PM   #75
万次卍
Junior Member

註冊日期: Sep 2003
我想問吓"樂富"區有無??
and ADDRESS??
THANKS

万次卍 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式