Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-18-16, 01:25 AM   #176
神名レオ
Game Master
紅蓮團

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDleoayu
我就係退桃入班了
淨係副骨,同頭部火神炮都輸成條街
呢家大班仲要送光翼
真係完美反擊拳

舊 12-18-16, 01:28 AM   #177
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
睇完report訂得大班

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-16, 05:04 PM   #178
benltc0000
Insane Gamer

註冊日期: Sep 2009
http://tieba.baidu.com/p/4903503519

http://tieba.baidu.com/p/4902861541
大巴大巴咁車落笨大塊面
benltc0000 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-16, 05:29 PM   #179
ゆり
God of Gamer

註冊日期: Nov 2004
真係好神奇

MOSHOW比人封埋廠咁濟(好似?)但FANMADE仲可以咁大搖大擺...

舊 12-18-16, 07:39 PM   #180
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: 神名レオ 查看文章
我就係退桃入班了
淨係副骨,同頭部火神炮都輸成條街
呢家大班仲要送光翼
真係完美反擊拳
其實一開始已經唔睇好桃...由灰模到出貨時間超短,明顯係想追大班打而已...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-16, 08:33 PM   #181
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
睇過板件比較
大班啲件好多水紋
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-16, 08:43 PM   #182
WonderJimmy2

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDWonderjimmy
XBox Live GamertagWonderJimmyUS
引用:
作者: 野良猫 查看文章
睇過板件比較
大班啲件好多水紋
大班贏分件,但佢向來啲件比較糊同鈍,唔嗱啲板件上手睇其實好難知。
WonderJimmy2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-18-16, 08:45 PM   #183

XBox Live GamertagWonderJimmyUS
http://tieba.baidu.com/p/4904540023

咦?!

舊 12-18-16, 08:51 PM   #184
野良猫
肥倫

合併後一齊隊死笨大?
舊 12-18-16, 08:55 PM   #185

龍桃設計,大班生產?

但一家獨大唔好玩喎
舊 12-18-16, 09:25 PM   #186
fami~yan
Game Master

Nintendo Switch ID302513154147
引用:
作者: WonderJimmy2 查看文章
龍桃設計,大班生產?

但一家獨大唔好玩喎
我覺得只係佢地唔會再咁樣出同一樣野撞晒車咁姐

非洲人...
舊 12-19-16, 10:32 AM   #187
廢柴
Senior Gamer

註冊日期: May 2005
世仇既野, 我地唔明架喇
其實一開始係大班個幕後想壟斷, 係大班夾硬要撞車.
人地龍桃一開始出死神同epyon, 佢又出, 最後係兩敗俱傷既減價戰

之後多魯基斯, strike等等一直死咬唔放, 兩者官方微博亦經常見到對對家各種冷嘲熱諷留言
比較有趣係有次龍桃寫左句下次要出KA Nu, 大班就即刻出, 但係最後龍桃無出到

長年無作品Pixiv
廢柴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-19-16, 01:07 PM   #188

引用:
作者: 廢柴 查看文章
世仇既野, 我地唔明架喇
其實一開始係大班個幕後想壟斷, 係大班夾硬要撞車.
人地龍桃一開始出死神同epyon, 佢又出, 最後係兩敗俱傷既減價戰

之後多魯基斯, strike等等一直死咬唔放, 兩者官方微博亦經常見到對對家各種冷嘲熱諷留言
比較有趣係有次龍桃寫左句下次要出KA Nu, 大班就即刻出, 但係最後龍桃無出到
大班水軍陣容鼎盛,桃粉勢孤力弱呀~
舊 12-20-16, 04:10 AM   #189
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
圖係PS的,唔好信呀~~
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-16, 10:12 AM   #190
野良猫
肥倫

Sf今日到,趕得切聖誕開工
舊 12-21-16, 06:51 PM   #191
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
MO SHOW 00Q又話改到2-3月

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-16, 12:43 PM   #192
RidgeRacerDS

註冊日期: Dec 2004
咁strike freedom買邊間好?
RidgeRacerDS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-16, 01:08 PM   #193
野良猫
肥倫

引用:
作者: RidgeRacerDS 查看文章
咁strike freedom買邊間好?
唔介意水紋的話大班較適合素組派
舊 12-22-16, 09:58 PM   #194
RidgeRacerDS

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: 野良猫 查看文章
唔介意水紋的話大班較適合素組派
Thx
我有d好奇點解你會知我係素組派
RidgeRacerDS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-16, 10:23 PM   #195
fami~yan
Game Master

引用:
作者: RidgeRacerDS 查看文章
Thx
我有d好奇點解你會知我係素組派
問得咁新手既問題都估到...

非洲人...
舊 12-22-16, 11:36 PM   #196
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
DEL
錯TOPIC

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-23-16, 07:41 AM   #197
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: WonderJimmy2 查看文章
大班水軍陣容鼎盛,桃粉勢孤力弱呀~
大班嘛, 聞説就係以前G-〇〇〇負責搞3D scan 果班大陸玩具廠

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-24-16, 05:15 PM   #198
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui