Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-13-16, 11:07 PM   #151
WonderJimmy2
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2007
PSN  IDWonderjimmy
XBox Live GamertagWonderJimmyUS
引用:
作者: fami~yan 查看文章
百度圖唔可以就咁轉...
Link removed.
WonderJimmy2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-16, 08:47 AM   #152
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
咁遲先出橙命。

舊 12-14-16, 10:42 AM   #153
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
訂左大班sf,砌龍桃太晒心機...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-16, 10:57 AM   #154
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
出咗ooq圖

舊 12-14-16, 11:06 AM   #155
fami~yan
Game Master

Nintendo Switch ID302513154147
引用:
作者: 神龍 查看文章
出咗ooq圖
完全覺得係COPY隻MG就算...

非洲人...
舊 12-14-16, 05:30 PM   #156
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
見有鋪頭開龍桃sf訂
連光翼支架,260

橙命運都有

兩隻都預月尾到貨
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-16, 07:35 PM   #157

XBox Live GamertagWonderJimmyUS
引用:
作者: 野良猫 查看文章
見有鋪頭開龍桃sf訂
連光翼支架,260

橙命運都有

兩隻都預月尾到貨
260 ok 啦,淘寶買都收人仔215
舊 12-15-16, 01:10 AM   #158
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
龍桃SF 18號推出
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-15-16, 04:26 PM   #159
fami~yan
Game Master

桃,會唔會有人縮沙呢

非洲人...
舊 12-15-16, 09:38 PM   #160

引用:

桃,會唔會有人縮沙呢
兩舊幾水送兩對翼兩個地台仲要電鍍骨?世界真係難撈~~

百度上啲友仔嘈喧把閉,我就覺得好多打手囉;不過桃子一直唔出素組圖又係抵俾人鬧

此篇文章於 12-15-16 09:43 PM 被 WonderJimmy2 編輯。
舊 12-15-16, 09:50 PM   #161
野良猫
肥倫

反正會噴油,出乜色都冇問題(逃)
反而係擔心質素方面,之前隻命運執到我呢……
舊 12-15-16, 10:00 PM   #162

引用:
砌過機甲之城隻偽Xi之後,已經無嘢可以難到我...
舊 12-15-16, 10:41 PM   #163
ゆり

註冊日期: Nov 2004
今日先聽到一個金句

話d人見膠金就叫話屎金 電鍍金又話要洗走電鍍好煩 到底你地想點

舊 12-15-16, 10:55 PM   #164
野良猫
肥倫

引用:
作者: ゆり 查看文章
今日先聽到一個金句

話d人見膠金就叫話屎金 電鍍金又話要洗走電鍍好煩 到底你地想點
唔要屎金唔要電鍍咪即係要金屬色囉
可能因為電鍍就係電鍍,但金屬金色可以自己因人而異調出嚟

不過依家識噴油後都唔鐘意電鍍,以前淨係素組嗰時就覺得好靚
舊 12-16-16, 10:56 PM   #165
fami~yan
Game Master

引用:
今次都會係有排你執的

非洲人...
舊 12-16-16, 11:42 PM   #166

http://mp.weixin.qq.com/s/4sswCGWmg-0Tsc-vKwkQHQ

龍桃MB SF評測

分件比較失望,但造型真係唔錯,有愛可彌補一切
舊 12-17-16, 12:20 AM   #167
野良猫
肥倫

引用:
作者: WonderJimmy2 查看文章
http://mp.weixin.qq.com/s/4sswCGWmg-0Tsc-vKwkQHQ

龍桃MB SF評測

毛边和落差的现象这次控制得不错

聽到哩句有啲放心
上次命運啲差落磨到呢…
舊 12-17-16, 12:30 AM   #168
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
我比較想要迪士尼對翼.........
上次果隻DM迪士尼翼得菲林片無前後夾膠,
根本軟到唔想裝.......
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-16, 03:32 PM   #169

https://item.taobao.com/item.htm?spm...cket=11#detail

有無勇者試過大班隻Zeta?造型見仁見智,但點都好過直翻模
舊 12-17-16, 05:39 PM   #170
Reishin
Ultimate Gamer
Feels good

註冊日期: Feb 2006
3DS Friend Code1118 1586 3100
引用:

龍桃MB SF評測

佢個初回特典係邊度買先有? 上淘寶睇有d話跟埋但張相/內文唔同

哀しみで強くなれた  歓びは僕等を包む
何度でも願うよ  何処まででも振り返らずに

raize / INORAN
Reishin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-17-16, 08:20 PM   #171
fami~yan
Game Master

大班直接送翼了

非洲人...
舊 12-17-16, 08:39 PM   #172
野良猫
肥倫

引用:
大班直接送翼了
唔錯,仲識後來追上
不過都係輸個鼻

P.S
剛著手青島社嘅伊401艦,原來質素比龍桃更差,仲以為自己買咗假嘢
舊 12-17-16, 09:06 PM   #173

引用:
唔錯,仲識後來追上
不過都係輸個鼻

P.S
剛著手青島社嘅伊401艦,原來質素比龍桃更差,仲以為自己買咗假嘢
強國玩家唔係咁諗,龍桃死得好慘

我呢,見到個盒叫“Fighter”,幾靚都冇晒feel
舊 12-17-16, 09:13 PM   #174

引用:
作者: Reishin 查看文章
佢個初回特典係邊度買先有? 上淘寶睇有d話跟埋但張相/內文唔同
你直接send短訊問店家有冇『翼之擴展包』連埋囉,家陣好多人退桃入班,價錢回軟番唔少
舊 12-17-16, 09:32 PM   #175
野良猫
肥倫

引用:
強國玩家唔係咁諗,龍桃死得好慘

我呢,見到個盒叫“Fighter”,幾靚都冇晒feel
都未必唔係好事,下次龍桃出手可能又重啲
龍班相爭,玩家得利