Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-30-15, 03:26 PM   #576
now_loading
God of Gamer
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
可能我睇個blog 用冒牌燈,所以唔合位入唔到,另一個blog 用原裝燈冇問題,咁平舊幾我買普通版了,謝謝
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-15, 02:44 PM   #577
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk

哇!哈哈!哈哈哈哈哈哈哈哈!!

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-15, 04:19 PM   #578
green232432
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2009
[デジモンプラモデル] デジモンリブート オメガモン(スペシャルクリアカラーVer.)
4,104円(税込)
http://p-bandai.jp/hobby/item-1000098950/
green232432 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-15, 04:22 PM   #579
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
雖然想要普通版不過算了,反正點都要噴過

P.S
笨大出埋紅蓮騎士啦唔該,灰模都有就係見當年奧米加負評太多而唔出

(AGE你都輸起唔差在輸多鋪)
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-02-15, 05:34 PM   #580
x10a
Junior Member

註冊日期: Apr 2007
引用:
作者: 野良猫 查看文章
雖然想要普通版不過算了,反正點都要噴過

P.S
笨大出埋紅蓮騎士啦唔該,灰模都有就係見當年奧米加負評太多而唔出

(AGE你都輸起唔差在輸多鋪)
咁隻奧米加真係麻麻地.....不好明笨大始終唔肯出X抗體果堆....
x10a 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-15, 11:18 AM   #581
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
引用:
作者: Rance 查看文章
普通版梗係可以加燈,同一個模之嘛
h9 h16 h13 o個舊野換做粒燈咪得

我都以為換parts, 原來係預左位比你放兩粒LED, 重有埋開關, 說明書唔講....

用粒紅色試 Xbox Red Ring 效果很好
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-15, 12:31 PM   #582
ゆり

註冊日期: Nov 2004
頭先見福利貼左箱番紅武者同斑豹

但之後又刪左相

可能rg red frame都到左
ゆり 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-15, 01:32 PM   #583
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: ゆり 查看文章
頭先見福利貼左箱番紅武者同斑豹

但之後又刪左相

可能rg red frame都到左
到左呀,今朝有圖

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-15, 01:40 PM   #584
ゆり

引用:
作者: fami~yan 查看文章
到左呀,今朝有圖
但唔賣得
舊 08-04-15, 01:46 PM   #585
angelsky
Crazy Gamer
CL&L

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDangelsky
3DS Friend Code4957 6769 7414
PSN  IDangelsky
XBox Live Gamertagangelskyhk
隻貓即刻嬲嬲豬

舊 08-04-15, 05:30 PM   #586
麥C
專業R水吹

PSN  IDmaxcmwong
剛剛行過唔見

舊 08-04-15, 05:44 PM   #587
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
RG 紅骨咁快有!?

舊 08-04-15, 06:23 PM   #588
ゆり

照計睡橫行下左令26先賣得
由手機版發出
舊 08-04-15, 07:11 PM   #589
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

註冊日期: Sep 2002
今朝貼埋價錢牌有得買ga
不過我沒買到

グランブルーファンタジー:

此篇文章於 08-04-15 08:37 PM 被 夜貓 編輯。
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-15, 07:19 PM   #590
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
星期五出去睇下入隻骨返黎

舊 08-04-15, 07:29 PM   #591
野良猫
肥倫

註冊日期: Feb 2008
買咗嘅麻煩報下隻骨啲水口同分模線係咪素組完都見唔到,THX
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-15, 10:06 PM   #592
T.K.
很黃很暴力

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 08-05-15, 08:12 PM   #593
MS331
Game Master

註冊日期: Feb 2005
時代隻RG WING有咩特別? (除左貼紙)
MS331 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-05-15, 08:16 PM   #594
gmcustom
Insane Gamer
GFF&SRW狂熱

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: MS331 查看文章
冇,同普通一樣

舊 08-05-15, 11:51 PM   #595
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
引用:
作者: MS331 查看文章
對翼特別細

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-15, 09:12 AM   #596
T.K.
很黃很暴力

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-06-15, 09:41 AM   #597
maxwellduo
Senior Gamer
巨艦大炮主義

PSN  IDParaMan-Vita
咁都要魂shop?

舊 08-06-15, 09:51 AM   #598
angelsky
Crazy Gamer
CL&L

宜家BANDAI出MG真係好保守,呢隻普通賣都得啦

睇返官圖似乎唔係砌唔返做JESTA...

此篇文章於 08-06-15 09:59 AM 被 angelsky 編輯。
angelsky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-15, 09:52 AM   #599
T.K.
很黃很暴力

孽績唔好要追數掛

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 08-06-15, 11:03 AM   #600
angelsky
Crazy Gamer
CL&L

褔利RG 紅迷已開售,$160

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Bandai 模型討論區 Vol.25丨ついにMG ガンダムXが発売決定! money 收藏品討論版 1333 10-21-14 11:54 AM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.25 [ 請到VOL.26繼續發言! ] 啤梨王子 球會討論區 1001 03-28-07 03:28 AM
Bandai 模型討論區 Vol.9 ~~ kog 收藏品討論版 1024 01-14-06 12:30 AM
[PS2]Bandai咸蛋超人新作Ultraman Nexus預定5月26日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 11 05-10-05 10:08 AM
[PS2]Bandai 戰艦動畫改編新作ジパング預定5月26日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 11 03-26-05 12:38 AM

現在的時間是 06:09 PM

手機版 | APP版