Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-27-15, 09:48 AM   #551
kakajit
Game Master

註冊日期: Aug 2008
其實隻RX78真係唔錯...不過有心人都係等出完美高達或FA GUNDAM啦...
對手果兩個洞都幾奇O下
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-15, 10:22 AM   #552
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
引用:
作者: kakajit 查看文章
其實隻RX78真係唔錯...不過有心人都係等出完美高達或FA GUNDAM啦...
對手果兩個洞都幾奇O下

笨大:「一早準備好啦,唔駛估」
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-15, 10:25 AM   #553
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
作者: Terry仔 查看文章
終於等到下一部w系列
有無相望下

客官你點的菜

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-15, 10:38 AM   #554
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
引用:
作者: 野良猫 查看文章

笨大:「一早準備好啦,唔駛估」
但第一彈全白件
害我要買Maker侍候

舊 07-27-15, 10:44 AM   #555
野良猫
肥倫

引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
但第一彈全白件
害我要買Maker侍候
跟書一定白件嚟

笨大:「想要有色?得,我放暈濕然後賣你3000円」
舊 07-27-15, 11:00 AM   #556
now_loading
VanHelsing

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDN0W_L0ADlNG
XBox Live Gamertagdiabloex2
隻RX 78 好似唔夠白........ 不過都想買多兩三盒玩上色...
now_loading 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-15, 11:05 AM   #557
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

Nintendo Switch ID050897379389
引用:
作者: 野良猫 查看文章
跟書一定白件嚟

笨大:「想要有色?得,我放暈濕然後賣你3000円」
問題係第二彈係黑件囉
玩野咩

都係單色的話個人寧願全黑......

舊 07-27-15, 11:11 AM   #558
野良猫
肥倫

引用:
問題係第二彈係黑件囉
玩野咩

黑白配嘛
舊 07-27-15, 12:18 PM   #559
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
作者: T.K. 查看文章
w 雙頭龍出MG
仲以為已經停左tim條line
咁我要快D砌左D舊貨先喇.......

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-15, 12:20 PM   #560
唔知叫咩名
Junior Member

註冊日期: Jan 2015
引用:
問題係第二彈係黑件囉
玩野咩

第二彈係咩?
唔知叫咩名 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-27-15, 02:58 PM   #561
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

引用:
作者: 唔知叫咩名 查看文章
第二彈係咩?

大致一樣
支波棍轉成流星鎚
同全黑件(拖走)

舊 07-27-15, 03:14 PM   #562
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
要個錘不如買返30th 好過啦

舊 07-27-15, 03:21 PM   #563
nakakula

註冊日期: Apr 2003
Wii U ID
PSN  ID
XBox Live Gamertag
哎吔吔, 我以為係艦娘用的部件黎添

nakakula 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-15, 01:29 PM   #564
now_loading
VanHelsing

冇睇卡通, 想整隻EXIA 玩下, 請問兩隻質素差得遠唔遠? 同埋舊版有冇得加LED? Ignition mode 興趣不大
舊 07-29-15, 01:33 PM   #565
amaderasu
Crazy Gamer

註冊日期: May 2009
兩盒基本一樣, 初回版多repair版零件, 電鍍劍, led兩粒(好似係)
amaderasu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-15, 02:21 PM   #566
now_loading
VanHelsing

thanks!~
舊 07-30-15, 10:03 AM   #567
T.K.
很黃很暴力

1/100應該唔係mg,而家都會有骨架??
上傳的圖像
檔案類型: jpg FB_IMG_1438221869160.jpg (111.3 KB, 16 次查看)
檔案類型: jpg FB_IMG_1438221886060.jpg (119.9 KB, 12 次查看)

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
舊 07-30-15, 10:14 AM   #568
神龍
Banned Banana
↘大家比d掌聲

註冊日期: May 2005
3DS Friend Code3780 9311 2412
PSN  IDMalcolm_Shum
引用:
作者: T.K. 查看文章
1/100應該唔係mg,而家都會有骨架??
無人講我直情會以為呢隻係mg嚟

舊 07-30-15, 10:24 AM   #569
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
引用:
作者: now_loading 查看文章
冇睇卡通, 想整隻EXIA 玩下, 請問兩隻質素差得遠唔遠? 同埋舊版有冇得加LED? Ignition mode 興趣不大
更正,唔係舊版,兩隻同日出...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-30-15, 10:27 AM   #570
野良猫
肥倫

引用:
作者: 神龍 查看文章
無人講我直情會以為呢隻係mg嚟
我都以為係
之前先被人更正mg還mg,1/100係另一樣嘢
就好似seed嗰堆咁
舊 07-30-15, 02:17 PM   #571
now_loading
VanHelsing

引用:
作者: fami~yan 查看文章
更正,唔係舊版,兩隻同日出...
原來係咁......
舊 07-30-15, 02:26 PM   #572
T.K.
很黃很暴力

大盒可變repair楊過,呢個分別

行貨半訂,日本貨全訂
現貨
舊 07-30-15, 02:43 PM   #573
Rance
The One
ガハハ

大盒D刀係電鍍件

舊 07-30-15, 03:04 PM   #574
now_loading
VanHelsing

我其實想要心口燈, 不過睇人D blog 好似普通版係加唔到燈XD, 說明書都冇講可以換到燈XD
舊 07-30-15, 03:07 PM   #575
Rance
The One
ガハハ

普通版梗係可以加燈,同一個模之嘛

h9 h16 h13 o個舊野換做粒燈咪得

此篇文章於 07-30-15 03:16 PM 被 Rance 編輯。
Rance 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Bandai 模型討論區 Vol.25丨ついにMG ガンダムXが発売決定! money 收藏品討論版 1333 10-21-14 11:54 AM
曼聯躉紅魔鬼地帶 VOL.25 [ 請到VOL.26繼續發言! ] 啤梨王子 球會討論區 1001 03-28-07 03:28 AM
Bandai 模型討論區 Vol.9 ~~ kog 收藏品討論版 1024 01-14-06 12:30 AM
[PS2]Bandai咸蛋超人新作Ultraman Nexus預定5月26日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 11 05-10-05 10:08 AM
[PS2]Bandai 戰艦動畫改編新作ジパング預定5月26日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 11 03-26-05 12:38 AM

現在的時間是 03:48 PM

手機版 | APP版