Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-02-14, 07:39 PM   #501
地場衛
God of Gamer
燒肉配白飯!美味!!

註冊日期: Jul 2002
キュアエコー、レジーナ有望商品化

\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/來!!大家一齊高呼蘿莉同乙女都係真真正正的王道!!!\(>.<)/\(>.<)/\(>.<)/

快制作向陽素描第五期&向陽版廢怯少女!!!
地場衛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-03-14, 10:37 AM   #502
sohaboss
Senior Gamer

註冊日期: Aug 2008
XBox Live Gamertagsohaboss
引用:
作者: 地場衛 查看文章
キュアエコー、レジーナ有望商品化
出埋dokidoki既釘宮同大小姐先啦
sohaboss 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-14, 10:55 AM   #503
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-14, 11:34 AM   #504
仁飛
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2004
XBox Live GamertagAlexnt1hk
啲錢拎去啦劫匪!!
仁飛 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-14, 06:25 PM   #505
flpchoho
Ultimate Gamer

註冊日期: Feb 2008
Wink

引用:
作者: 魔璃 查看文章

真係走去出doremi
Bandai,you win
flpchoho 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-14, 09:34 PM   #506
pierrekwok
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
請問今次係唔係有SHF star wars展出呢?
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-14, 08:13 PM   #507
Dangerous-boy
D-boy

註冊日期: May 2011

S.H.Figuarts Sailor Moon -Original Anime Color-
價格: HK$ 340.00
http://p-bandai.hk/tamashiiwebshop/a...em-1100002358/
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-14, 08:50 PM   #508
D-boy

引用:
作者: pierrekwok 查看文章
請問今次係唔係有SHF star wars展出呢?
唔知點解幾個網尐相都係post唔夠一日就刪除哂!
Dangerous-boy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-14, 10:26 AM   #509
kakajit
Game Master

同朋友一齊入左會場最後只係買左LEMON 同 魂EFFECT 各一個
出到黎秋葉原見到 LEMON 只係收6000YEN , 沙加仲少
雖然從來無諗住賺呢D錢 , 不過真係少得滯1
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-07-14, 08:03 PM   #510
D-boy

『STAR WARS(スター・ウォーズ)』魂ネイションズポータルサイト、リニューアル公開!

[魂ネイション2014] フォトレポート!「World Hero」ブース 編
舊 11-08-14, 12:52 PM   #511
kakajit
Game Master

SHF試版個LUKE 同 HAN SOLO 個樣做得幾好架 , 不過大貨係咪咁就...
kakajit 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-14, 10:46 PM   #512
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
KUUGA......今次炒唔炒得起呢

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-11-14, 08:11 PM   #513
D-boy

「S.H.MonsterArts ゴジラ [2014] Poster Image Ver.」同梱のBlu-ray/DVD限定盤が登場!
舊 11-12-14, 04:56 PM   #514
pierrekwok
Crazy Gamer

引用:
作者: kakajit 查看文章
SHF試版個LUKE 同 HAN SOLO 個樣做得幾好架 , 不過大貨係咪咁就...
如果阿Luke係出Jedi版,點樣都買。
面相不敢寄予厚望,好過之前MJ已經收貨。
舊 11-12-14, 09:05 PM   #515
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
我想問剛出單獨售賣的新旋風號電單車(無再販的新1號)係唔係新2號都係用依架??因為無睇,所以唔知.

ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-12-14, 09:48 PM   #516
D-boy

引用:
作者: ai. 查看文章
我想問剛出單獨售賣的新旋風號電單車(無再販的新1號)係唔係新2號都係用依架??因為無睇,所以唔知.
係!新2號都係用新旋風號
舊 11-12-14, 11:39 PM   #517
ai.
RELEASED

引用:
作者: Dangerous-boy 查看文章
thanks,我之前諗左好耐。

舊 11-12-14, 11:48 PM   #518
pierrekwok
Crazy Gamer

引用:
D兄, 即係1號同埋2號開發左兩架新旋風號? 定係輪住用? 咁佢地之後同V3一齊出既合體技係用邊兩架電單車? THX
舊 11-13-14, 12:36 AM   #519
D-boy

引用:
D兄, 即係1號同埋2號開發左兩架新旋風號? 定係輪住用? 咁佢地之後同V3一齊出既合體技係用邊兩架電單車? THX
兩架旋風號 > 兩架旋風號改 > 兩架新旋風號(但之後客串其他拉打的TV和劇場版,會間中揸旋風號改)

同V3一齊出既合體技係用兩架新旋風號

此篇文章於 11-13-14 12:40 AM 被 Dangerous-boy 編輯。
舊 11-13-14, 12:57 AM   #520
pierrekwok
Crazy Gamer

引用:
兩架旋風號 > 兩架旋風號改 > 兩架新旋風號(但之後客串其他拉打的TV和劇場版,會間中揸旋風號改)

同V3一齊出既合體技係用兩架新旋風號
謝D兄詳解決
舊 11-14-14, 11:04 AM   #521
ai.
RELEASED

想再問~咁依家新一號連車那架同單獨賣那架都係新旋風號?
如係,但點解唔同色?

舊 11-14-14, 03:47 PM   #522
D-boy

引用:
如係,但點解唔同色?
沒什麼特別,只是配色問題,就好像新2號的頭常常唔同色。
舊 11-14-14, 09:04 PM   #523
pierrekwok
Crazy Gamer

引用:
如係,但點解唔同色?
唔再配過色點引人買人車套餐呢?
舊 11-14-14, 10:18 PM   #524
D-boy

S.H.Figuarts タキシード仮面商品化決定!「セーラームーン ~オリジナルアニメカラー~」抽選販売も受付中!
舊 11-14-14, 11:52 PM   #525
ai.
RELEASED

近期後追了KIVA皇,OOO恐龍,SUPER TATOBA,DECADE COMPLETE....真係貴到呢......
不過終於追齊TV版的FINAL FORM~DIEND COMPLETE FORM終於有伴~
引用:
沒什麼特別,只是配色問題,就好像新2號的頭常常唔同色。
引用:
唔再配過色點引人買人車套餐呢?
死火~中左招.....
本身人車套餐已經因訂左買貴過人....好似成420左右,
之後見車好似出得唔錯,所以想買多部比新2號....(其實最大原因係見到瑰展的RIDER車圖,HAHA)

好彩係...單買那架車唔算買貴(188)

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
牛仔褲 專區 VOL 2! 111 潮流版 270 10-03-23 06:29 AM
S.H.フィギュアーツ(S.H.Figuart) 專區 Vol.2 ★星人44★ 收藏品討論版 1389 11-19-13 03:37 PM
出售 : 仮面ライダー S.H.FIGUART [ALL SOLD] 赤目黑龍 買賣專區 0 08-16-13 12:02 PM
牛仔褲 專區 VOL 1! <此post已Closed, 請把問題移到 VOL 2> HuGo_達之礦工 潮流版 924 06-16-08 11:18 PM

現在的時間是 04:13 PM

手機版 | APP版