Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-13-14, 12:04 AM   #451
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: J+1 查看文章
美孚759地舖大把
由手機版發出

有冇D近MK少少

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-14-14, 09:11 AM   #452
martinnitram
Ultimate Gamer
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
美孚759地舖大把
由手機版發出
美孚新村? 啱啱 7 折竟然無比人掃哂?

舊 05-14-14, 10:04 AM   #453
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
原價60幾除非5折以下,唔買的都唔會買...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-16-14, 12:25 PM   #454
J+1
望過黎呀!!!!!!

@50

由手機版發出
舊 05-16-14, 03:34 PM   #455
地獄黑仔王

零食? 唔知到 8 號仲有無...

舊 05-16-14, 03:36 PM   #456
地獄黑仔王

引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
拉打66MM PT 2 出咗

DARK KABUTO - RARE
一大盒會齊 2 set 5 隻定 random 唔齊套?

舊 05-28-14, 09:51 AM   #457
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
http://p-bandai.jp/item/item-1000089731/

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-14, 11:06 AM   #458
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
舊頭髮要分幾多舊?...

舊 05-28-14, 11:36 AM   #459
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: martinnitram 查看文章
一大盒會齊 2 set 5 隻定 random 唔齊套?
一大盒齊2套, 即4+1
由手機版發出
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-07-14, 04:31 PM   #460
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
零食已返

開箱圖

相薄

此篇文章於 06-07-14 06:28 PM 被 大覺屋師真 編輯。
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-14, 11:23 AM   #461
地獄黑仔王

引用:
作者: 大覺屋師真 查看文章
零食已返

開箱圖
AK 5 都返o左一排鳥...

樓主唔等今日 8 號?

舊 06-08-14, 11:41 AM   #462
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

尋日都冇ex 03消息,今日星期日更加唔會有貨番.....嗚....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-14, 11:45 AM   #463
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
引用:

樓主唔等今日 8 號?
零食多貨到嘔,4隻齊晒任揀,睇黎越來越少人買E個系列

另外隻deep strike之前我訂係178,一出個日賣188,但現在見全部都賣過220了

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-08-14, 04:18 PM   #464
地獄黑仔王

引用:
作者: 普通人一個 查看文章

另外隻deep strike之前我訂係178,一出個日賣188,但現在見全部都賣過220了
睇怕都係, 見 AK3 都仲賣緊, AK5 除o左渣古未見有散外, 剛出o個幾日其他三隻都有

又, deep strike 唔怕貴的話 Toyc 見有現貨 $259, 真係估唔到呢隻都咁好賣

舊 06-08-14, 05:10 PM   #465
J+1
望過黎呀!!!!!!

我估係入貨多左,加埋呢set 雜兵feel 太強,散買嘅應該少左....
由手機版發出
舊 06-10-14, 11:49 AM   #466
地獄黑仔王

引用:
作者: cancerman 查看文章
呢個幾好玩咁

破幻のジスタチョコ

http://www.bandai.co.jp/candy/zista/weapons/

零食已見, $30 一盒
個包裝幾靚不過拎上手輕飄飄

舊 06-10-14, 12:11 PM   #467
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:
樓主唔等今日 8 號?
買果時忘記左第日就係8折日

引用:
作者: 普通人一個 查看文章
鬼咩, d質素越來越差
今set隻渣古同積根D質感叫做好番D, 拎隻渣古同之前隻紅渣比, 紅渣d膠勁樣衰. exia都唔錯嘅個造型
但我估都唔玩得耐架喇... 始終人係貪心, 咁嘅價又想有燒鵝味

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-10-14, 07:41 PM   #468
gerbera
Senior Gamer

註冊日期: May 2004
EX03
零食已返
gerbera 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-11-14, 05:42 PM   #469
J+1
望過黎呀!!!!!!

$5 唔錯

由手機版發出
舊 06-12-14, 02:36 PM   #470
地獄黑仔王

Standart 新安洲

http://www.bandai.co.jp/candy/gundam...2/special.html

舊 06-12-14, 02:56 PM   #471
J+1
望過黎呀!!!!!!

開始名正言順玩stand
由手機版發出
舊 06-12-14, 03:33 PM   #472
Fio

但係感覺唔多襯新安洲。。。
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-13-14, 10:06 PM   #473
cancerman
Game Master

註冊日期: Apr 2002
Lightbulb

擺上個stand似美少女變身feel。

舊 06-13-14, 10:23 PM   #474
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
開始名正言順玩stand
應該話...食同玩嘅比重好唔妥
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-14, 02:54 PM   #475
seed
時を越えて

註冊日期: Feb 2008
FW GUNDAM CONVERGE EX03 ディープストライカー レビュー はっちゃか

請問一下有冇人知FW GUNDAM CONVERGE EX03香港返貨未?

REFLEC BEAT部門:click here
iidx部門:IIDX 21 SPADA~ dj.VALLIS[9441-1116]
Diablo3: Captiseed#1472
seed 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[DATA] 游戲 Soundtracks 情報 6402oen 電視遊戲討論版 957 03-12-24 04:17 PM
出書情報? randy 日本動漫畫討論版 2 09-12-06 07:46 PM
NEW:TGS2004情報 神祕人1號 電視遊戲討論版 3 09-02-04 08:29 PM
出書情報? kotoko 日本動漫畫討論版 2 03-15-04 08:59 PM

現在的時間是 07:39 PM

手機版 | APP版